Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kampanya ile Digiturk + almak istesem ne ödeyeceğim?
    Cihaz, kurulum, aylık ücret v.s
    Bilgisi olan arkadaş var mı? Dgiturk internet sayfasından net bir bilgiye ulaşamadım.

TGeşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Hiçbir üyeliğim yok.
    Bu kampanya ile Digiturk + almak istesem ne ödeyeceğim?
    Cihaz, kurulum, aylık ücret v.s
    Bilgisi olan arkadaş var mı? Dgiturk internet sayfasından net bir bilgiye ulaşamadım.

TGeşekkürler...

46.9 aylik super paket + 25.9 digiturk plus kiralama
  • bu kampanyadan yararlanarak aile paketinden sinema paketine geçmek için fax çektim sanırım 3 martta başlıyacak degil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

bu kampanyadan yararlanarak aile paketinden sinema paketine geçmek için fax çektim sanırım 3 martta başlıyacak degil mi?

4-5 gün içinde telefonla arıyorlar ve teyit alıyorlar, kullanmak istediğin paketi seçiyosun ve kampanyadan yararlanıyorsun..Bana 55,90 YTL aylık 1 yıl taahhütlü üyelik teklif etmişlerdi, geçen sene verdiğim taahhüt bittiği için...Kampanyanın tam taahhüt bittiği sırada çıkması güzel oldu şimdi 34, TL gibi bir rakamla üyeliğim devam edecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 24 Şubat 2009; 18:24:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.say

Sadece taahütlü bir üyeliğin varsa yararlanman mümkün olmayabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: e_equal_mc2

digiturku aradım kamu kampanyasından yararlanmak istediğimi ve tarifemi süper veya spor paketi yapmak istediğimi söyledim,

giriş-spor paketini kullandığımdan ve eski üye oldugumdan yararlanmayacağımı söylediler...

Tahhütlü üyeliğim yok, peşin 230-240 tl verip paketi 1 yıllık almıştım, Şimdi paketimi yükselticem, arada fark oluşacaksa da öderim dedim ,, Siz yararlanamazsınız dediler...
  • şimdi en ucuz lig tv izleme 42 lira mı kalsın alamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

şimdi en ucuz lig tv izleme 42 lira mı kalsın alamam

34.40 tl
    ki bu da çok uygun aylık izleyeceğin maç sayısı 20'ye yakın (sadece Süper Lig)
    34/20 maç başına 1.5 lira filan
  • Bir kez daha sormanızı öneririm.İlk konuştuklarından daha farklı şeyler söyediler daha sonra.
    quote:

quote:

quote:

digiturku aradım kamu kampanyasından yararlanmak istediğimi ve tarifemi süper veya spor paketi yapmak istediğimi söyledim,

giriş-spor paketini kullandığımdan ve eski üye oldugumdan yararlanmayacağımı söylediler...

Tahhütlü üyeliğim yok, peşin 230-240 tl verip paketi 1 yıllık almıştım, Şimdi paketimi yükselticem, arada fark oluşacaksa da öderim dedim ,, Siz yararlanamazsınız dediler...

• Dijiturkun hangi kutusunu önerirsiniz nenim eskiden bildiğim phili ps marka kutular vardı ses tuşu işlemeyen şimdi başka bir kutu veriyolarmış acaba hangisi daha iyidir???
  • vestelin og-9300 mü ne o var, bu kutu daha iyi ses açma tuşuda çalışmaktadır.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: telekomum

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

şimdi en ucuz lig tv izleme 42 lira mı kalsın alamam

34.40 tl
    ki bu da çok uygun aylık izleyeceğin maç sayısı 20'ye yakın (sadece Süper Lig)
    34/20 maç başına 1.5 lira filan

yinede fazla evdesin ya sonucta. hem kactane mac izleyebilceksin ay'da 20 diyorsunda bazilari bukadar maç delisi degil diye düşünüyorum. en azından ben. kendi takımımı izlerim gerisi benı ilgilendirmez mantigi 10 lira olsun alayim

• arkadaşlar bende kamu tarifesinden ekospor paketine üye oldum ayda 29.50 tl. tabi anlaşmalı kredi kartı ile aldığım için normaalde 34.90 olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 70merkan70

arkadaşlar bende kamu tarifesinden ekospor paketine üye oldum ayda 29.50 tl. tabi anlaşmalı kredi kartı ile aldığım için normaalde 34.90 olması lazım

Anlaşmalı kredi kartı derken ben tam anlayamadım? Faturanızı mı anlaşmalı kartla ödeyeceksiniz?
  • evet dostum bazı kredi kartlarına peşin fiyatına taksitle indirim var
  • http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/kamukampanya.aspx buradan inceleyebilirsin fiyatları
  • quote:

quote:

quote:

Ben 220 ytl peşin verip 1 yıl üye olmuştum, Decoder'i de vestel den aldım, Dolayısyla ben kamuda da çalışsam beni üye yapmıyorlar,, Üstüne üstlük terbiyesizler 62.80 verirsen ikinci bir üyelik alabilirsin diyorlar...

Bu digiturk'u allah bildiği gibi etsin..

Ben bedava değil ,fark ödeyip (Fahiş olmayan fark tabi..) diğer arkadaşların yararlandığı imkandan yararlanmal istemiştim...

• quote:

evet dostum bazı kredi kartlarına peşin fiyatına taksitle indirim var

Daha mantıklı ama, anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit yapınca PAKET DEĞİŞİKLİĞİNE gidebiliyormusunuz? Ligler bitince 2-3 ay eko-spor paketi kapatıyorum ben çünkü mesela....
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

quote:

Daha mantıklı ama, anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit yapınca PAKET DEĞİŞİKLİĞİNE gidebiliyormusunuz? Ligler bitince 2-3 ay eko-spor paketi kapatıyorum ben çünkü mesela....

simdi mesela ben ocak 2009-2010 arasi super paket 1 yil tahahhutluyum haziran ve temmuz aylarinda kapatabiliyor muyum?
  • 1yıl peşin ödeme yapınca ancak üst pakete geçme söz konusu olursa farkını vererek paket değişikliği söz konusu olabilir.
    Kamu kampanyasının mantığı yıllardır normal paket uygulamaları ile aynı.
    Ben bu kampanyadan aylık ödeme ile yani taahütsüz olarak yararlanıyorum.Görüştüğüm son ve bilgili M.H. temsilcisinden aldığım bilgiye göre bu şekilde paketi alt ve üst paketlerle değiştirmem ve istersem 2 ay kapatmam mümkünmüş.
    Ayrıca BP indirimi aylık ödemeli seçenekte geçerliymiş.
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: evcimen

quote:

quote:

simdi mesela ben ocak 2009-2010 arasi super paket 1 yil tahahhutluyum haziran ve temmuz aylarinda kapatabiliyor muyum?

Kapatabilirsin bence, arayıp en düşük pakate geçmek istediğini söylersin...Olmaz siz 1 sene süper paket taahhütü yapmışsınız derlerse "Ben süper paket üyeliği değil, digiturku 1 sene kapattırmaacağımın taahhütünü vermiştim" dersiniz...Ben lig olmayan zamanlarda taahhüt vermiş olsam bile lig TV'yi kapattırdım..neden boşa para ödeyelim değil mi....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.