Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de bildiğim kadarıyla Lig TV ve spormax'ten yayınlanan İngiltere Premier Lig maçları 2010 yılına kadar Digiturk'te. sonrasını o zaman düşünürüz
  • Yıllık sinema paketine 12 taksitle üye oldum.Ayda 21 ytl'ye geliyor.Çanak anten + receiver + lnb + kablo ücretsiz.Sadece 40 ytl aktivasyon ücreti ödedim.10 numara filmler var , insanın bir yere gidesi gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Yıllık sinema paketine 12 taksitle üye oldum.Ayda 21 ytl'ye geliyor.Çanak anten + receiver + lnb + kablo ücretsiz.Sadece 40 ytl aktivasyon ücreti ödedim.10 numara filmler var , insanın bir yere gidesi gelmiyor.

Ben de ekospor pakete yıllık peşin bonus karta 12 taksit yaptım aylık 29,5 TL oluyor ancak bana receiver in değil de sadece kablo ve çanağın 1 yıl sonunda bizde kalacağını receiver in geri alınacağını söylediler.Eminmisin receiver in bizde kalacağına.

Ayrıca birde kamu kurum kimliği fotokopisi ile kurulum yapılan kişiye ait bir fatura (ben doğalgaz faturamı verdim) fotokopisi istediler.
  • bu haftasonuda ben alıcam hayırlısı
  • @dvrmbtl,

receiver sizde kalmaz, üyeliği bitirirseniz onu alırlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

bir devlet dairesinde çalışmanız gerekiyor. sadece kamu kurum kimliği fotokopisi istiyorlar, detaylı bir inceleme falan yapılmıyor. yine de müşteri hizmetlerinden belki bir bilgi alabilirsiniz..

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Kamu çalışanında Kasıtları nedir acaba?
    bu kamu öyle menem bir şey ki memuru var işçisi var geçiçi işçisi var 44 a sı c si b si var var da var
    Acaba kıyısından köşesinden herhangi bir şekilde kamuda çalışanlar mı yoksa 657 falan şartı var mı?

Teşekkürler
    Hafta içerisinde müşteri hizmetlerinden temsilciler geldi kuruma
    Açıklama yaptılar çanak işini sormayı unutmuştum 1 yıl taahhüd verince onuda veriyorlamış sizin mesajınızda gördüm
    Ayrıca Digiturk'den aldığımız paketin ilerleyen zamanlarında ücreti ne olursa olsun Aboneliğimiz devam ettiği müddette bizim ödeceğimiz miktar %50 sidir diye bir açıklama yaptılar sözleşmelerinde bu maddeyi özellikle arayacağım
    1 yıl taahüd veriyorum balkona çanağıydı lnb kablo herşeyi kuruyorlar 40 lirada Aktivasyon ücreti ile kimlik fotokopisi alıp gidiyorlar hepsi bu anladığım kadarıyla
    Madem böyle bir imkanımız var acaba hangi paketi alsam ?

• dostum bence süper paket iyi bir seçenek, hem de anlaşmalı kredi kartıyla 39,75 gibi bir rakama geliyor. kaçırılmaz bence.. hatta plus'a da geç benim gibi, evde fazla vakit geçirmiyorsan kayıt işlevi inanılmaz faydalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

dostum bence süper paket iyi bir seçenek, hem de anlaşmalı kredi kartıyla 39,75 gibi bir rakama geliyor. kaçırılmaz bence.. hatta plus'a da geç benim gibi, evde fazla vakit geçirmiyorsan kayıt işlevi inanılmaz faydalı..

Aynen dediğiniz yoldayım. Ancak belirtmeden geçemeyeceğim, bir kamu görevlisi olarak bu güzel indirimin hiçbir ayırım yapmaksızın herkese yapılmasını isterdim. Umarım gelecek günlerde bu kampanyanın kapsamını genişletirler.
  • Anlaşmalı kredi kartlarıyla sinema paketi aylık 21,50 YTL'ye geldi yıllık çektirince..
    Hem yeni üyeler hem de mevcut eski üyeler için geçerli bir kampanya bu.

Buarada yeni Digiturk üyesiyim ama açıkçası peformansından çok da memnun olmadım.
    Eskiden LCD'yi normal uydu ile izliyordum ve performansı çok daha iyiydi.Yine iyi ama eskisi kadar iyi değil bence.Normal midir sizce?
  • Digiturkun görüntü kalitesi malesef bozuk.Ben plazmada altın uçlu scart ile izliyorum eh işte...Sırf bu görüntü sebebiyle digiplusa geçeceğim.
  • digiplusa geçince izlenebilecek 3-4 hd yayın dışındaki normal (sd yayın yapan ulusal veya digiturkün kendi kanalları) kanallarda farkedilecek kadar bir görüntü iyileşmesi olmadığı yönünde görüşler yazılıyor, bunu dikkate alıyor musunuz?
  • Ben özellikle film ve futbol yönünden tercih ettim. Tabiki görüntünün güzel olması için ilk önce yayın kalitesi önemlidir. Diğer sd kanallarda bu kalitenin düşük olduğu da aşikardır.
  • Abone Olmaya karar verdim
    Süper Paket anlaşmalı kartla alacağım Hem sinema hem Dizi kanalları hemde Futbol tam tutkum. Hd olayıda güzel fakat Trabzonsporumuzu henüz Hd olarak 34 de 34 vermedikleri için şimdilik tercih etmeyeceğim HD yayını.

fakat Merak ettiğim bir şey var 1 yıllık taahhüdlü abonelik istiyorum. Çanak vesaire kurulumları için
    Malum Kamu çalışanıyız kredi kartlarımız 15 inden sonra müsait hale gelir acaba üyeliği başlatıp aktivasyon ücretini ödeyip çanak sistemini kurdurup ödemeyi 15 inden sonra yapmak mümkün olabiliryor mu?

Müşteri Hizmetleriyle Görüştüm Hem olabiliyor Hem olamıyormuş Nasıl bir şey se
    15 i öncesi başvuruyu alıyorlar 16 sında gelip kuruyorlar kurulum sırasında gelen teknik servis hem 40 ytl yi hemde kart bilgilerini alıp gidiyor işlem gerçekleştirildikden sonra Aboneliği açıyorlar (imiş).
    Bu haftada internetten takip edeceğiz anlaşılan maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 12 Mart 2009; 18:58:10 >

• @iRoNMaSTeR,

Trabzon'un HD olmayan maçlarında bile LigTV HD kanalında 16:9 tam ekran ve daha kaliteli olarak izleyebiliyorsunuz. Eğer LCD/plazma kullanıyorsanız fark baya oluyor. Yani o maçı önce HD kanaldan sonra aynı maçı SD kanaldan seyredince Sd olanda görüntü epey bulanık geliyor
  • 3 yıllık digiturk abonesi idim. sinema paketine 39.90 ödüyordum, baktım 47.90 yapmışlar. müsteri hizmetlerine arayarak çok pahalı oldugunu soyledim. 32.50 e yenilediler. kamu personeline aynı paketin 22.95 olduğunu öğrenince tekrar arayarak 3 yıllık abonenizim ben niye 10 tl fazla ödiyim bana da 22.95 e verin yoksa iptal edin dedim. onlarda iptal etti. şimdilik d-smarttan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemusta -- 13 Mart 2009; 17:39:44 >
  • BEnde dün DT nin kamu kampanyasına üye oldum(ekospor paket). Bugün içinde geleceklerdi, hala bekliyorum. Şu Trabzon-Galatalasay maşından önce gelseler bari.
  • 2.5 Yıllık dt abonesiyim.
    Ağustos ayında dg+ tahaahütlü aboneliğine geçerek 1 sene anlaşma yaptım.
    Bu sebeple sinema paketi bedeli + 25.90 olarak faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
    Bugüne kadar kişisel anlamda hiç bir kampanyadan beni faydalandırmadıkları için dg+ anlaşmam bittiği anda aboneliğimi iptal ettirecektim.
    Kamu kampanyasıyla alakalı durumu öğrenince çağrı merkezini arayıp,"2.5 senedir abonenizim.Bugüne kadar hiç bir kampanyanızdan faydalanmadım.Evde 2 kişi emekli olduğundan kamu kampanyanızdan faydalanmak istemekteyim ama tekrar abonelik kapattırıp,açtırma gibi uzun yolu tercih etmek istemiyorum,ne gibi kolaylığınız olur" diye sordum.
    Telefonda ki görevli bana üyelik numaramı vererek,bölgeme bakan servise emekli olan birey ile gitmemi;20.00 Tl karşılığında abonelik devir işlemini yapmalı ve kamu emeklisinin istenen belgelerinin ibraz edilmesinin yeterli olacağını;Servis zaten bilgileri merkeze göndereceğinden,arkadaşlar tarafından aranıp aboneliğiniz aynı şekilde başlası üzerinden indirimli olarak devam edebilir dedi.
    Ayrıca 1 yıllık anlaşma yaptığım dg+ aboneliğimi süresi bitince devam etmek istemezsem sd bir receiver ile değiştirip 1 yıllık kamu aboneliğine devam edebiliniyormuş.
    Bugün ilk işimiz bu olacak.

• Super pakete kamu kampanyasi ile uye oldum gelip kurdular fakat goruntu kalitesini hic begenmedim peki su an plusa gecis yapabiliyormuyum acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umitakbal

Super pakete kamu kampanyasi ile uye oldum gelip kurdular fakat goruntu kalitesini hic begenmedim peki su an plusa gecis yapabiliyormuyum acaba??

Geçebilirsiniz tabi.Plus sahibi bir üyenin tavsiyesiyle geçerseniz hem siz hem de tavsiye eden kişi 2şer ay bedava plus kullanma hakkı kazanıyor. Ancak sd kanallarda çok fazla performans beklemeyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

2.5 Yıllık dt abonesiyim.
    Ağustos ayında dg+ tahaahütlü aboneliğine geçerek 1 sene anlaşma yaptım.
    Bu sebeple sinema paketi bedeli + 25.90 olarak faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
    Bugüne kadar kişisel anlamda hiç bir kampanyadan beni faydalandırmadıkları için dg+ anlaşmam bittiği anda aboneliğimi iptal ettirecektim.
    Kamu kampanyasıyla alakalı durumu öğrenince çağrı merkezini arayıp,"2.5 senedir abonenizim.Bugüne kadar hiç bir kampanyanızdan faydalanmadım.Evde 2 kişi emekli olduğundan kamu kampanyanızdan faydalanmak istemekteyim ama tekrar abonelik kapattırıp,açtırma gibi uzun yolu tercih etmek istemiyorum,ne gibi kolaylığınız olur" diye sordum.
    Telefonda ki görevli bana üyelik numaramı vererek,bölgeme bakan servise emekli olan birey ile gitmemi;20.00 Tl karşılığında abonelik devir işlemini yapmalı ve kamu emeklisinin istenen belgelerinin ibraz edilmesinin yeterli olacağını;Servis zaten bilgileri merkeze göndereceğinden,arkadaşlar tarafından aranıp aboneliğiniz aynı şekilde başlası üzerinden indirimli olarak devam edebilir dedi.
    Ayrıca 1 yıllık anlaşma yaptığım dg+ aboneliğimi süresi bitince devam etmek istemezsem sd bir receiver ile değiştirip 1 yıllık kamu aboneliğine devam edebiliniyormuş.
    Bugün ilk işimiz bu olacak.

Ben 1 ay önce kendi adıma olan üyeliğimi, kamu kampanyasından yararlanmak amacıyla babamın üstüne geçirmek üzere sözleşme yaptım. Ancak hala sözleşme ellerine ulaşmadı için devir gerçekleşmedi. Bugün arayıp devir olmadığını öğrenince hele bir de servisi arayıp sorun dediklerinde sinirlendim ve kapama talimatı verdim.

Herşey bir yana en sinir bozucu olanı "servisi arayıp bir sorun. Sözleşmenin akıbetini öğrenin sözü. Adamlar kendi servislerine bile tel. etmiyorlar. Ben peşinden koşacakmışım. Bu arada son bir ayda ben en az 10 kez müşteri hizmetlerini aradım, ama adamlarda hiç bir kımıldanma göremedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.