Şimdi Ara

Digiturk Kamu kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
25.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trevanian000

quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

2.5 Yıllık dt abonesiyim.
    Ağustos ayında dg+ tahaahütlü aboneliğine geçerek 1 sene anlaşma yaptım.
    Bu sebeple sinema paketi bedeli + 25.90 olarak faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
    Bugüne kadar kişisel anlamda hiç bir kampanyadan beni faydalandırmadıkları için dg+ anlaşmam bittiği anda aboneliğimi iptal ettirecektim.
    Kamu kampanyasıyla alakalı durumu öğrenince çağrı merkezini arayıp,"2.5 senedir abonenizim.Bugüne kadar hiç bir kampanyanızdan faydalanmadım.Evde 2 kişi emekli olduğundan kamu kampanyanızdan faydalanmak istemekteyim ama tekrar abonelik kapattırıp,açtırma gibi uzun yolu tercih etmek istemiyorum,ne gibi kolaylığınız olur" diye sordum.
    Telefonda ki görevli bana üyelik numaramı vererek,bölgeme bakan servise emekli olan birey ile gitmemi;20.00 Tl karşılığında abonelik devir işlemini yapmalı ve kamu emeklisinin istenen belgelerinin ibraz edilmesinin yeterli olacağını;Servis zaten bilgileri merkeze göndereceğinden,arkadaşlar tarafından aranıp aboneliğiniz aynı şekilde başlası üzerinden indirimli olarak devam edebilir dedi.
    Ayrıca 1 yıllık anlaşma yaptığım dg+ aboneliğimi süresi bitince devam etmek istemezsem sd bir receiver ile değiştirip 1 yıllık kamu aboneliğine devam edebiliniyormuş.
    Bugün ilk işimiz bu olacak.

Ben 1 ay önce kendi adıma olan üyeliğimi, kamu kampanyasından yararlanmak amacıyla babamın üstüne geçirmek üzere sözleşme yaptım. Ancak hala sözleşme ellerine ulaşmadı için devir gerçekleşmedi. Bugün arayıp devir olmadığını öğrenince hele bir de servisi arayıp sorun dediklerinde sinirlendim ve kapama talimatı verdim.

Herşey bir yana en sinir bozucu olanı "servisi arayıp bir sorun. Sözleşmenin akıbetini öğrenin sözü. Adamlar kendi servislerine bile tel. etmiyorlar. Ben peşinden koşacakmışım. Bu arada son bir ayda ben en az 10 kez müşteri hizmetlerini aradım, ama adamlarda hiç bir kımıldanma göremedim.

Vallahi digiturk öyle amatörce hareketlerde bulunuyor ki bunu en kolay bayi personelinin evimize geleceğine,bizim ayağına gitmemizden rahatlıkla anlayabiliriz.
    Açıkcası başınıza gelmiş olmasına hiç şaşırmadım.
    Benim digiturk plus aboneliğim olduğundan ağustos ayına kadar kullanmam lazım.
    En olmadı gider ağustos sonrası aboneliğimi bitiririm.
    Çünkü şimdi aboneliğimi bitirsemde vereceğim ceza Ağustos ayına kadar kullanım ile aynı miktarda.

• 9.90 paket var emeklı uzerıne kamu vs değil.

lig tv li pakete gecsem uygun yaparlarmı bana yol gosterın lutfen
  • bende9,90lık paket alımıştım..LG tv li süper pakete geçtim.34,90 TL kamu kampanyası ile geçtim.Kimlik fotokopisini dilekce ile 4737303 e faksladım..telefon ettiler hemen geçtim...
    quote:

Orjinalden alıntı: maviadam

9.90 paket var emeklı uzerıne kamu vs değil.

lig tv li pakete gecsem uygun yaparlarmı bana yol gosterın lutfen

• ama ben nasıl gececem kı ben kamu gorevlısı yada emeklısı degılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviadam

ama ben nasıl gececem kı ben kamu gorevlısı yada emeklısı degılım

Sizin olmanıza zaten gerek yok.
    Oturduğunuz evde talep edilen niteliğe sahip birisi varsa veya yakınlarda bir yakınınız bu niteliğe sahipse emekli kartını veya sicil kartıyla beraber,digiturk'ün fatura edildiği abone ile beraber servise gidip ilk olarak nakil yaptırır ve sonrasında diğer kişinin istenilen kartı sunması da yeterli oluyor.
  • kamu kampanyası 15 inde bitiyordu ama hala alıyorlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

kamu kampanyası 15 inde bitiyordu ama hala alıyorlar mı?

Ben sorunsuz bir şekilde 18.03.09 tarihinde geçiş yaptım.
    Bir kaç gün sonra aradığımda digiturk hem annemin üzerine transfer olmuştu hemde 3 nisan tarihinden itibaren kamu kampanyasında ki paketimin geçerli olacağı bilgisini aldım.
  • Kampanyanın mayıs ayı sonuna kadar uzadığı bilgisini aldım Ankara metrosunda bulunan digitürk standında.
  • şimdi bu 9.90 lık paketten lig tvli pakete geçmek için

fiyatı uygunluk açısından benim aramam mı daha ii olur

yoksa onların araması mı

bi de ortalama kaç ytl olur?(ekospor)
  • 9,900 kullanıyordum...dilekce yazdım.kamu kimliğimin fotokopisini ekledim.gönderdim..bir gün sonra aradılar..full spor pakedini34,400 e kullanmaya başladım.4737303 faks numarası...sevgiler
  • peki taahüt falan var mı? ayrıca illa faks olmak zorunda mı bi digitürk bayisine gitsek falan oraya versek nasıl olur şimdiden tşkler
  • zaten 9,900 de taahütüm vardı.yeni bir taahüt söylemediler bana..
  • tşkler yardımcı olduğun için. o zmn lig bitince de rahat rahat istersen kapatabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Kampanyanın mayıs ayı sonuna kadar uzadığı bilgisini aldım Ankara metrosunda bulunan digitürk standında.

Bana da pazar günü (5 Nisan) İstanbul Ümraniye Ikea'da bulunan Real'deki digiturk standındaki arkadaş 10 Nisan son dedi. Belki de biran önce üye olmam için söylemiş olabilir. Ben 18 inde yeni eve taşınıyorum nasıl olcak dedim, arkadaşalr 10 undan önce aktivasyonu başlatırlar üyeliğiniz başlar dedi. Digiturk'ü aramak gerek galiba...

Not: Müşteri hizmetlerini aradım Mayısa kadar geçerli dedi. Sadece kurulum aşamasında evde kamu çalışanının ve kimlik fotokopisinin olması yeterliymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 7 Nisan 2009; 10:49:15 >
  • Merhaba arkadaşlar kamu kampanyasında aile paketi kaç liraya geliyor?
    Peki mayısa kadar uzadığından eminmisiniz?
  • evet kampanya uzatılmış, ben de bir alışveriş merkezinin standında gördüm broşürlerini.. bu fırsat kaçmaz..
  • peki bu 9.90 nın üstüne mi ekleniyor 34.40, yoksa sadece 34.40 mı?
  • evet üstüne ekleniyo.bugün faturam geldi47tl
  • gerçekten üstüne eklenmesi çok saçma.

müşteri hizmeti ile görüşürken belirttiler mi bunu özellikle?
  • Ekonomik paket aylık 11,5 tl ye geliyor.Bebek kanalları için aldım,9,90 da olmayan bebek kanallarının hepsi var.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.