Şimdi Ara

Digiturk Lig Tv + Limitsiz İnternet 82,00 TL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.digiturknet.net/digiturk_internet_kampanyalari.html#.UPQEIORg-u0

Beyler arayış içindeyken böyle bir kampanyaya denk geldim. Açıkçası güvenemedim. Zaten internete 55 - 60 arası, Digiturk' e de 60 tl veriyoruz. Altında çapanoğlu var mıdır açıkçası güvenemedim internet altyapısı dandik sürekli kopuyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

http://www.digiturknet.net/digiturk_internet_kampanyalari.html#.UPQEIORg-u0

Beyler arayış içindeyken böyle bir kampanyaya denk geldim. Açıkçası güvenemedim. Zaten internete 55 - 60 arası, Digiturk' e de 60 tl veriyoruz. Altında çapanoğlu var mıdır açıkçası güvenemedim internet altyapısı dandik sürekli kopuyor olabilir mi?

altyapısı doping milleni altyapısı bazı bölgeler hala çok kötü ama bazı bölgelerde ttden daha iyi araştır bölgenin altyapısı iyiyse geç arkadaşım bu arada lig için yıllık peşin paketleri araştır derim adının peşin olduğuna bakma kredi kartları taksit yapıyor media markt filan ligler açılırken süper fiyatlar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihstr

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

http://www.digiturknet.net/digiturk_internet_kampanyalari.html#.UPQEIORg-u0

altyapısı doping milleni altyapısı bazı bölgeler hala çok kötü ama bazı bölgelerde ttden daha iyi araştır bölgenin altyapısı iyiyse geç arkadaşım bu arada lig için yıllık peşin paketleri araştır derim adının peşin olduğuna bakma kredi kartları taksit yapıyor media markt filan ligler açılırken süper fiyatlar veriyor

Hocam bilgi için teşekkür ederim. Zaten evde Digiturk var lig tv paketiyle beraber 62 tl gibi bir rakam ödüyoruz. E internette dedğim gibi 55 - 60 tl arası. Bu kampanya bana yeter diye düşünüyorum. Eğer olursa aylık 40 tl kara geçerim. Altyapıyı nasıl araştırabilirim ki ben Kasımpaşa' da oturuyorum??

• bu kampanya digiturk te var ve kullananlarda var alt yapı bir DİGİTURK-DOPİNG(turktelekom) birde turkcell Superonline altyapısı ile çalışıyor burada ayrıntılar var DİGİTURK İNTERNET simdi TT net le bağlantı sağlanıyor yeni kampanaya TT net internet veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merol77 -- 19 Temmuz 2013; 14:18:26 >
  • Doping dediği Millenicom şirketine ait dopingadsl2+ sistemi mı?
    Eger oyleyse tavsiye ederim.cunku baska doping adi altinda internet saglayici yok.

Ve ayrica bu sirket çukurova holding'e ait oldugunu belirtmis.
    Kendi altyapisini kullaniyor...TTelekomla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: achellias

Doping dediği Millenicom şirketine ait dopingadsl2+ sistemi mı?
    Eger oyleyse tavsiye ederim.cunku baska doping adi altinda internet saglayici yok.

Ve ayrica bu sirket çukurova holding'e ait oldugunu belirtmis.
    Kendi altyapisini kullaniyor...TTelekomla alakası yok.

Hocam dopingi aradım bizde diğer firmalar gibi Türk Telekom altyapısını kullanıyoruz diyorlar. Yalnız işin digiturk ayağında bişey var sanki ısrarla türksattan yayın almak istiyorsanız tarzı konuşuyorlar. Yani bu kampanya dahilinde alınan yayın dandik gibi geldi bana. Çokta anlamam ama çözemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk yayini sanirim 2-3 sat uzerinden veriyor.
    Turksat.eutelsat. X(?)sat şeklinde.
    Evde Turksat'a dondurulmus canak anteniniz varsa size yayini oradan verecektir.yoksa anteni eutelsat'a yada turksat'a cevirip onun uzerinden gelip kurulum yapacaklar.ve kurulum parasi alacaklar.ben 1 yil turksattan lig tv izledim yayin dandik degildi, ama hd yayin istiyorsan onu da belirtmelisin, tabi bu fiyati bayağı bi arttirir.

Internet icin soyleyecek pek birseyim yok, dedigim gibi çukurova holding'in millenicom şirketine ait doping adsl2+ internet saglayicisiysa modem haric(fishnet) sorun yasamazsin.yani ben yasamadim.1 hafta once de yeniden 2 yillik sade internet aboneligimi yenilettim.memnun olmasaydim yeniletmezdim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achellias -- 30 Ocak 2013; 9:26:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.