Şimdi Ara

Digiturk Lig TV otomatik sozlesme uzatiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklasik 1.5 sene once arayip bazi avantajlar sunduklari icin senelik Lig TV uyeligi yaptirmistim. Malum bu sike olaylari ve Turk futbolunun koca bir cadir tiyatrosuna donmesinden sonra uyeligimi iptal ettirmek icin telefon ettim.

Telefondaki bayan iptal etme suremin gectigini sozlesmenin otomatik olarak bir sene uzatildigini sozum (taahutum) oldugunu ve iptal durumunda son birkac ayda aldigim indirimleri geri odemem gerektigini soyledi. Yani Super Kupa 160TL'ymis ben 40 TL avantaj saglamisim 120TL x 2 ay geri odemem gerekecekmis iptal etmek icin.

Tabi bu duruma sinirlendim, belki butun sozlesme kurallarini okumam gerekiyordu ama genelde anlasmalarda sure bitince uzatmazsaniz birer aylik surelerle devam eder. Bu ise bir cesit dayatma sizin adiniza 1 senelik daha sozlesme uzatiyorlar. O zaman bankalarda oto kredisi bitince bir senelik daha odeme uzatsinlar, cep telefonu sirketleride ayni seyi yapsin.

Neyse peki dedim o zaman bu bana otomatik yaptiginiz bir senelik sozlesme biter bitmez yenilemek istemiyorum onun islemini simdiden yapin ve bitince bir daha kesinlikle uzatmayacagim. Malesef efendim dedi bayan bunu yapamiyoruz ancak sozlesme bitmeden bir ay once arayip yapabilirsiniz. Tabi dedim bu kadar isimiz gucumuz faturamiz arasinda unutalimki size de boyle katakulliyle otomatik uzatma sansi dogsun. Bir cevap veremedi kem kum kurallarda yaziyordu bu falan filan.......

Sonuc itibariyle mecbur yeni sozlesme suresinin bitmesini bekleyecegim ve bu sefer kesinlikle atlamayacagim ama aranizda benzer durum yasayan ve bu konuda yapabilecegimiz yasal bir durum olan veya iptal ettirmeyi basaran var ise, tecrubelerini paylasirsa sevinirim. Belki otomatik uzatilan sozlesme suresinin bitmesini beklemem gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiSTER2

Bundan yaklasik 1.5 sene once arayip bazi avantajlar sunduklari icin senelik Lig TV uyeligi yaptirmistim. Malum bu sike olaylari ve Turk futbolunun koca bir cadir tiyatrosuna donmesinden sonra uyeligimi iptal ettirmek icin telefon ettim.

Telefondaki bayan iptal etme suremin gectigini sozlesmenin otomatik olarak bir sene uzatildigini sozum (taahutum) oldugunu ve iptal durumunda son birkac ayda aldigim indirimleri geri odemem gerektigini soyledi. Yani Super Kupa 160TL'ymis ben 40 TL avantaj saglamisim 120TL x 2 ay geri odemem gerekecekmis iptal etmek icin.

Tabi bu duruma sinirlendim, belki butun sozlesme kurallarini okumam gerekiyordu ama genelde anlasmalarda sure bitince uzatmazsaniz birer aylik surelerle devam eder. Bu ise bir cesit dayatma sizin adiniza 1 senelik daha sozlesme uzatiyorlar. O zaman bankalarda oto kredisi bitince bir senelik daha odeme uzatsinlar, cep telefonu sirketleride ayni seyi yapsin.

Neyse peki dedim o zaman bu bana otomatik yaptiginiz bir senelik sozlesme biter bitmez yenilemek istemiyorum onun islemini simdiden yapin ve bitince bir daha kesinlikle uzatmayacagim. Malesef efendim dedi bayan bunu yapamiyoruz ancak sozlesme bitmeden bir ay once arayip yapabilirsiniz. Tabi dedim bu kadar isimiz gucumuz faturamiz arasinda unutalimki size de boyle katakulliyle otomatik uzatma sansi dogsun. Bir cevap veremedi kem kum kurallarda yaziyordu bu falan filan.......

Sonuc itibariyle mecbur yeni sozlesme suresinin bitmesini bekleyecegim ve bu sefer kesinlikle atlamayacagim ama aranizda benzer durum yasayan ve bu konuda yapabilecegimiz yasal bir durum olan veya iptal ettirmeyi basaran var ise, tecrubelerini paylasirsa sevinirim. Belki otomatik uzatilan sozlesme suresinin bitmesini beklemem gerekmez.

Merhaba Geçmiş olsun Bende Seninle Ayni Durumdayim, Bunlar Tam 3 Kağitçi, Ben Lig Tv Aldim 12 Ay Tahatütlü Olarak Bi Baktim,
    Ligtv mi uzatmişlar 1.5 ay sonra fark ettim, Kardeşim Dedim Neden Benim LigTv'imi Uzatiniz, Beyefendi Bizim Kuralar Gereği Sizin
    1 ay önce aramaniz qerekiyordu filan, Kardeşim Dedim ben 12 Ay Tahatütlü Aldim, Ben Bu Faturaya Ödemeyecegim Dedim, Sonra
    Adli Makamlara Ulaşacagim Dedim, Tamam Beyefendi dedi, Sizden Aldigimiz 62 TL LigTv ücretini size iade edecegiz dediler, Ve Halada edecekler :)
    Ve Senin Durumunda Arayacaksin Abim, Abim Dicen Ben Tahatüt ALirken sadece 12 veya 24 Aylik Tahatüt ile aldim, olmadi Savciliğia filan qidecem
    Dersen belki bir şansin olur
    kolay qelsin abim

• Digiturk ile Dsmart gibi firmalar maalesef kendilerini sözleşmelerle çok iyi sağlama alıyorlar. Mahkemeye gidilse bile bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Çünkü imza attınız oraya maalesef.
  • Imza yok ama telde bir senelik uyeligi kabul etmistim. Zamani gecerse bir sene daha mecburi kontrat dayatacaklarindan haberim yoktu. Devletin boyle bir akite izin vermemesi lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı muhabbeti bana yaptılar demin.. 3ay önce güya telefonla sözleşme yenilemişim.. hemen ses kaydımı dinletin dedim.. kadın 24saat içinde döneceğiz size dedi kapadı telefonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

aynı muhabbeti bana yaptılar demin.. 3ay önce güya telefonla sözleşme yenilemişim.. hemen ses kaydımı dinletin dedim.. kadın 24saat içinde döneceğiz size dedi kapadı telefonu..

Sonuc?

Eger bu ise yararsa bende bunu yapabilirim ama genelde telefonun sonuna dogru kurallari hizlica saydirip onay veriyormusunuz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiSTER2

Bundan yaklasik 1.5 sene once arayip bazi avantajlar sunduklari icin senelik Lig TV uyeligi yaptirmistim. Malum bu sike olaylari ve Turk futbolunun koca bir cadir tiyatrosuna donmesinden sonra uyeligimi iptal ettirmek icin telefon ettim.

öncelikle geçmiş olsun benim başıma geldi 2 ay dondurmuştu, geçen yaz ekimde bitmesi gerekirken 2 ay dondurdugum, için aralıkda, iptal edersiniz demişti yazın dondururken ,,digi sonra aralık ayında ipal ediyim dedim eylül ayında iptal etmedigim için sizinki otomatik tahahhüt zımpırtısı,oldu dedi ben iptal etmek istiyorum dedim aldıgınız indirimleri yansıtırız dediler... sizi şikayet edecegim dedim bilgim dışı işlem yaptıgınız için dava açacam otomatik taahhüt kopyasını istiyoruyum yoksa iadeli taahhütlü postala isterim bir nüshasınıda,dosya koyup orjinal sözleşmeyide koyup haksız yere para istemektesiniz dava açarım dedim müdüre aktardı deteylı anlattım magduriyetimi sagolsun hiç ücret alınmadan kurtulmuş bulunmaktayım geçmiş olsun

• quote:

aynı muhabbeti bana yaptılar demin.. 3ay önce güya telefonla sözleşme yenilemişim.. hemen ses kaydımı dinletin dedim.. kadın 24saat içinde döneceğiz size dedi kapadı telefonu..

Bir digiturk üyesi ve yaşamış olduğunuz süreçleri birebir yaşamış olarak size diyeceğim şu ki; ses kayıtlarını dinleyeceğiz dediklerine inanmayın. Benim üç hafta beklemişliğim var dinlemelerini. Tavsiyem şudur ki, twitterdan digiturkdestek üyesinin tagini içeren bir mesaj yayınlayın ve içinde biraz sitem olsun. Hemen arayacaklar :)
  • quote:

Bir digiturk üyesi ve yaşamış olduğunuz süreçleri birebir yaşamış olarak size diyeceğim şu ki; ses kayıtlarını dinleyeceğiz dediklerine inanmayın. Benim üç hafta beklemişliğim var dinlemelerini. Tavsiyem şudur ki, twitterdan digiturkdestek üyesinin tagini içeren bir mesaj yayınlayın ve içinde biraz sitem olsun. Hemen arayacaklar :)
  • Arkadaşlar son durum nedir üyeliğin bitti iptal için telefon açtım 1 yıl daha teklif ettiler. Ilk 6 ay ücretsiz sonra 2 ay 35tl son 4 ay 65tl. Dedim süreniz bitti, yeni ihale yapilmayacakmi, dediki 2 yıl daha uzadı. Çok kararsız kaldım yardimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

Arkadaşlar son durum nedir üyeliğin bitti iptal için telefon açtım 1 yıl daha teklif ettiler. Ilk 6 ay ücretsiz sonra 2 ay 35tl son 4 ay 65tl. Dedim süreniz bitti, yeni ihale yapilmayacakmi, dediki 2 yıl daha uzadı. Çok kararsız kaldım yardimmm

Hocam adamlar daha ne yapsın senelik 330 TL'ye geliyor. Sen almaz isen senin yerine ben alırım
    Teklifi kabul edersen üyelik numaranı verebilir misin bizimde elimizde koz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: art__work

quote:

Arkadaşlar son durum nedir üyeliğin bitti iptal için telefon açtım 1 yıl daha teklif ettiler. Ilk 6 ay ücretsiz sonra 2 ay 35tl son 4 ay 65tl. Dedim süreniz bitti, yeni ihale yapilmayacakmi, dediki 2 yıl daha uzadı. Çok kararsız kaldım yardimmm

Hocam adamlar daha ne yapsın senelik 330 TL'ye geliyor. Sen almaz isen senin yerine ben alırım
    Teklifi kabul edersen üyelik numaranı verebilir misin bizimde elimizde koz olur.

iyide sözleşmeyi uzattımı bunlar normalde bu sezon sondu. kabula ettim diyelim alamazlarsa ne yapacağız ağustostan aralığa kadar 65tl ödemek var izleyemicem ligtv için. ayrıca tmsf satışa çıkarıyormuş digiturku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: art__work

quote:

iyide sözleşmeyi uzattımı bunlar normalde bu sezon sondu. kabula ettim diyelim alamazlarsa ne yapacağız ağustostan aralığa kadar 65tl ödemek var izleyemicem ligtv için. ayrıca tmsf satışa çıkarıyormuş digiturku

Süper lig 2016-2017 yılına kadar digiturk'te.
    http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/10/25/super-lig-201617ye-kadar-digiturkte#

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat.b

quote:

digi yine sözünde durmadı ve öyle bir kampanyamız yok demeye başladı ben de uğraşamıcam sizle dedim iptal ettirdim. bunların müşteri hizmetleri sağı solu ayrı oynuyor birinin dediğini diğeri diyemiyor. bu ne biçim kurumsallık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.