alıcaktım ama kaldırılmış online işlemlerde galiba ligtv abonelerine açıcaklar maçı
ciddi misin hocam ?
csb beyler
quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
ciddi misin hocam ?
tekrar denedim yok sabah baktığımda satışdaydı 30 TL fiyatı vardı hatta shaktar - FB
quote:
Orijinalden alıntı: Sparks1907
tekrar denedim yok sabah baktığımda satışdaydı 30 TL fiyatı vardı hatta shaktar - FB
Alıntıları Göster
şakaysa hiç komik değil bilesin
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerli Jön
Alıntıları Göster
shaktar deplasman tribünü 10 tl diyorlardı biz maç izlemek için 30 tl veriyok
quote:
Orijinalden alıntı: Sempatizann
yok kardeşim estafurullah niye kandırıyım insanları şimdi müşteri hizmetlerini aradım onlarda satışda yok kalıdırılmış efendim dediler
quote:
quote:
yok kardeşim estafurullah niye kandırıyım insanları şimdi müşteri hizmetlerini aradım onlarda satışda yok kalıdırılmış efendim dediler
Kimler izleyebilecek bu maci?
Bizde lig tv bes buyuk paketi var,izlenir mi ki?
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
quote:
Kimler izleyebilecek bu maci?
Bizde lig tv bes buyuk paketi var,izlenir mi ki?
Alıntıları Göster
eğerki maçı ligtv abonelerine açarlarsa tabi izleyebilicez bendede 5 büyükler var taraftar şampiyonlar süper lig paketi kullananların hepsi izleyebilir
quote:
eğerki maçı ligtv abonelerine açarlarsa tabi izleyebilicez bendede 5 büyükler var taraftar şampiyonlar süper lig paketi kullananların hepsi izleyebilir
hocam bizde lig tv var ama sezon bitince kapadık standart üyelik var lig başlayınca açtıracağız acaba bizde izleyebilir miyiz
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
quote:
hocam bizde lig tv var ama sezon bitince kapadık standart üyelik var lig başlayınca açtıracağız acaba bizde izleyebilir miyiz
Alıntıları Göster
daha bişey belli değil digiturk lig tv abonelerine açarsa maçı 3 ağustos tarihinde üyelik başatırsanız izlersiniz
quote:
daha bişey belli değil digiturk lig tv abonelerine açarsa maçı 3 ağustos tarihinde üyelik başatırsanız izlersiniz
tamamdır hocam eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
quote:
tamamdır hocam eyvallah
Alıntıları Göster
Bende aradım 30 TL çok değilmi Allah'tan korkun dedim. Bana " sizi üst düzey yetkilimize bağlıyorum ayrılmayın " dedi. Telefona çıkan adam " şu anda bize bu maçı biz yayınlayacağız diye herhangi hiç bir bilgi gelmedi yani şu an böyle bir durum yok" dedi
Renktaşlar lig tv ile rovans macini izleyebilecek miyim ücretsiz?