Şimdi Ara

Digitürk mü? D-Smart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu soruyu sormadan önce forumda araştırma yaptım ama çoğu 2-3 yıl önceki mesajlar. Güncel olan sorulara da cevap verilmemiş.

Benim öğrenmek istediğim yayın kalitesi ve kanal çeşitliliği açısından D-Smart mı önerirsiniz Digitürk mü önerirsiniz? Ben daha çok SİNEMA KANALLARI ve BELGESELLER açısından istiyorum.

Özellikle görüntü kalitesi netliği açısından kanallar açısından, sinema kanallarındaki filmler açısından hangi şirket daha iyidir acaba?

Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Sinema için alıyorsanız Digiturk alın. TDK gibi yüksek bütçeli filmleri birkaç ay içinde yayınlıyorlar. D-Smart'ta kaliteli bir filme rastladım pek.
  • 6 yıl digitürk ardından 2 yıl d-smart (bugün bitti) kullandım.Kullnadığım sıralarda hem digitürkte hemde dsmarta tüm kanallar açıktı.Öncelikle şunu söyleyeyim.sizin beklentileriniz sadece film ve belgesel üzerineyse tabiki digitürk.
    BELGESEL
    d-smart belgesel kanalları discovery çeşitlemeleri üzerine.Hd cihazınız da yoksa zaten 4-5 kanalı izleyemiyorsun
    digitürk belgeseller ise net geo ve discovery yanın da bbc de var o yüzden özellikle net goe lardan dolayı digi önde
    FİLM
    dsmart sinama tv lerle olan sözleşmelerini birtirip yeni bir yapılanmaya girdi fakat bir işe yaramadı.10 kanal var biri yerli ama çok izlemiyorum.digitürkün 2 yıldır ne yaptığını bilmiyorum ama daha iyi olduğunu düşünmekteyim.Görüntü kalitesi olarakta digi daha iyidir.
    Not:Bende yine digiye dönüyorum
  • belgesel + sinema hd olarak alırsan digitürk al keyfine bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tv+internet olacak şekilde ikisinden birini alacagım ama bakalım daha karar veremedim,bu konuyu bende araştırıyorum işe yarar bir bilgi bulamadım.
  • Benim de bu ay içinde ttnet taahhüdüm bitiyor. Digitürk ve Dsmart internet+TV kampanyalarına bakıyorum.
    Umarım bu konuya gelen cevaplarla ben de tercihimi yapacağım. Şimdiden teşekkürler...
  • 57 liraya sınırsız internet ve sinema kanalları dahil sampiyonlar ligine yeni sezonda da devam ediyorum. Görüntü kaliteside harika gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smartmı Tivibu ip tv mi ?
    4 yıl önce açıldı
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dt butun isteklerine cevap verebilir tabii sinirlerinin saglam olmasi gerekiyor gerci bu dsmarttada ayni mh ile ugrasmak zor is yine de goruntu kalitesi ve cesitlilik dt de bir numara hizmette dsmarta gore cok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

57 liraya sınırsız internet ve sinema kanalları dahil sampiyonlar ligine yeni sezonda da devam ediyorum. Görüntü kaliteside harika gerçekten.

Hangisi olduğunu yazmamışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uralaltay69

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

57 liraya sınırsız internet ve sinema kanalları dahil sampiyonlar ligine yeni sezonda da devam ediyorum. Görüntü kaliteside harika gerçekten.

Hangisi olduğunu yazmamışsınız...

Dsmart.

• ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Beni çok fena kekliyor bu dsmart .toplam 97 tl ödüyorum.3 ay sonra taahhüdüm bitiyor.sonra elveda diyeceğim.zaten şimdiden filbox modül aldım.yazıklar olsun .
  • 1 yıldır her ay 34 TL fatura ödediğim yan oda aboneli ve 2 keyif paketli üyeliğime bu ay 48 lira fatura gelince hemen telefon açıp "Kapatıyorum" dedim.
    Nedenini sorunca yüksek faturadan dolayı olduğunu söyledim. Sonra bana indirim kampanyasının bittiğini dilersem ilk 4 ay 22 lira ve kalan 8 ay 34 lira 1 yıl taahhütle verebileceğini söyleyince ben de kabul ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.