Şimdi Ara

Digitürk Ne Kadar Fiyat Verirse Kabul Edim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Yıldır digitürk mağruyum 70 TL Ödüyorum bende olacak kanalları söyleyeyim ne kadar teklife kabul edim sizce?

Spormax
    Lig Tv (9 maç)
    Türk Max
    National Geographic
    National Geographic WILD

ve Ulusal KANALLAR

Bende bu kanalların olması lazım kaç TL gelirse kabul edim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakir55 -- 16 Eylül 2010; 22:16:30 >

• hem mağduruyum diyorsun,hemde teklif bekliyorsun. bence, iptal et. gitsin
  • Hayır ben arıacam onları iptal ettirecem dicem onlar ne kadar teklif verirse kabul edim diyorum.
  • simdik soyle soyleyeyim.bir kere o parayı kesinlikle vermem.bir ozet yapayım kendimden.digiturkweb tv den sezonluk üye oldum 99 tl tüm maclar.aylık 8,25 tl ye denk geliyor.cam gibi izliyorum hic bir sorun yok hd yayın veriyorlar.ulusal kanallar zaten tum uydularda mevcut normal bir uydu alıcın varsa zaten izliyorsun beleş.National Geographic National Geographic WILD ve daha fazlasını tivi budan izliyorum standart paket e üye oldum aylık 1 tl.aramızdaki tek fark spormax te sanırım.ama onunda cozumu var tüm premier lig maclarınıda kesintisiz izleyebiliyorum internet sagolsun.geriye bir tek Türkmax kalıyorki benim icin olsa ne olur olmasa ne olur.sonucta senin 70 tl veya daha az verip odemeyi planladıgın seyleri ben ayda 10 tl ye izliyorum.muhakemesini sen yap gerisi sana kalmıs
  • mrb,

Digitürk web tv üzerinden SONY 46D3500 +SONY VAIO FW21E +HDMI KABLO ile HD maçları seyredebilirmiyim acaba?
    Ya da HD Kutu kadar net olur mu?
    Şu an HD kutu dahil 95 tl ödüyorum.311+371+384 HD kanallar dahil

quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

simdik soyle soyleyeyim.bir kere o parayı kesinlikle vermem.bir ozet yapayım kendimden.digiturkweb tv den sezonluk üye oldum 99 tl tüm maclar.aylık 8,25 tl ye denk geliyor.cam gibi izliyorum hic bir sorun yok hd yayın veriyorlar.ulusal kanallar zaten tum uydularda mevcut normal bir uydu alıcın varsa zaten izliyorsun beleş.National Geographic National Geographic WILD ve daha fazlasını tivi budan izliyorum standart paket e üye oldum aylık 1 tl.aramızdaki tek fark spormax te sanırım.ama onunda cozumu var tüm premier lig maclarınıda kesintisiz izleyebiliyorum internet sagolsun.geriye bir tek Türkmax kalıyorki benim icin olsa ne olur olmasa ne olur.sonucta senin 70 tl veya daha az verip odemeyi planladıgın seyleri ben ayda 10 tl ye izliyorum.muhakemesini sen yap gerisi sana kalmıs

• 40 50 arası bir teklif verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

mrb,

Digitürk web tv üzerinden SONY 46D3500 +SONY VAIO FW21E +HDMI KABLO ile HD maçları seyredebilirmiyim acaba?
    Ya da HD Kutu kadar net olur mu?
    Şu an HD kutu dahil 95 tl ödüyorum.311+371+384 HD kanallar dahil

quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

simdik soyle soyleyeyim.bir kere o parayı kesinlikle vermem.bir ozet yapayım kendimden.digiturkweb tv den sezonluk üye oldum 99 tl tüm maclar.aylık 8,25 tl ye denk geliyor.cam gibi izliyorum hic bir sorun yok hd yayın veriyorlar.ulusal kanallar zaten tum uydularda mevcut normal bir uydu alıcın varsa zaten izliyorsun beleş.National Geographic National Geographic WILD ve daha fazlasını tivi budan izliyorum standart paket e üye oldum aylık 1 tl.aramızdaki tek fark spormax te sanırım.ama onunda cozumu var tüm premier lig maclarınıda kesintisiz izleyebiliyorum internet sagolsun.geriye bir tek Türkmax kalıyorki benim icin olsa ne olur olmasa ne olur.sonucta senin 70 tl veya daha az verip odemeyi planladıgın seyleri ben ayda 10 tl ye izliyorum.muhakemesini sen yap gerisi sana kalmıs

imzamdaki monitorden izliyorum ben gayet guzel ama tv ekranı buyudükce goruntunun kotulesmesi normal olabilir.deneyip gormen lazım.bir sey diyemeyecegim.ayrıca aktarım yaparken ne kadar bir goruntu kaybı yasarsın bilemiyorum

• cevap için saol

zor iş.denemek lazım ama iadesi yok ki....
  • gece gece MH aradım.
    "Aylık 100 tl veriyorum. 3 Ekim de taahhüdüm bitiyor .kapatmak istiyorum"dedim
    "3 Ekim den sonra 2 ay donduralım,fatura çıkmasın,bu arada MH sizi arar bir teklif yaparlar elbette"dedi kızın biri..
    "Ancak 90 tl HD kutu kira farkı ödersiniz"dedi.
    "Yıllık 1200 tl ödüyorum.90 tl ne ki"dedim.
    "7 yılllık üyemizsiniz sizi kaybetmek istemeyiz"dedi<
  • 2 yıl bitti digide
    eko spor 39.90 ödüyorum
    tüm maçlar açık, 6 ay hediye spormaxım vardı ve 1 ay tüm kanallar açıktı
    şimdi sözleşme sürem bitti , 3.seneme girdim.
    İptal ettirmek istiyorum diye kayıt bıraktım. Telefondaki bayana baştan aynı fiyattan devam edecekmiyim diye sorum 54 tl gibi bir şey dedi. Dedim ben eski abonenizim vs malesef dedi sizden daha fazla ödüyenler var dedi. Tabi ben iptal edelim o zaman dedim.
    Biliyorumki 3-5 gün içinde arayacaklar. Neyse aradılar ve direk bana 39.90 dan taahhütsüz devam ettirelim dedi.
    Ben bir önceki sözleşme uzatımımda 1 ay tüm kanallar ve 6 ay spormax hediye vermiştiniz dedim şimdi ne veriyorsunuz. Ayrıca hd izlesem ne kadar olur hepsi dedim.
    Velhasıl kelam , 2 ay spormax + hd + tüm maçlar (ekospor) = 39.90 a bağladık
    Hd izlemesi çok başkaymış bu arada :)
  • 90 70 100 bune abi ya Dünkü tekliften sonra sıkı pazarlklar sonucu Ekosporpaket+ Spormax+HD Recicer 50 tl ödüyorum
  • MEDİA MARKT EKO SPOR PAKET 29,90 TL
    HD PLUS KUTU 19,90 TL

49,80 TL...
  • Arkadaşlar,

Bunların taktiği her zaman, eldeki, müşteriyi kaybetmemektir. Bu sebeple fiyat aralıkları çok esnektir.
    Yeterki müşteri iptal ettirmesin, ben eko spor paket + Vestel HD kutuya 39,90 TL ödüyorum Lig TV de
    bütün maçlar açık ve spormax te açık . Eminimki daha düşük fiyata seyredenler vardır. Benden Pace
    kutuya 19,90 TL aylık kira bedeli istediler, vermeyince Vestel HD kutuya aylık kira bedeli talep etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaz -- 7 Ekim 2010; 17:59:45 >
  • bende 4 senelik üyeyim kapatmak istedim aradılar. vestel hd + aile paketi hepsi 30.99 tl
  • Selam,
    Benim de taahhüt süre bitimi yaklaşıyor, 23 Kasım'da, geçen sene pazarlıklar ay ortasında sonuçlandığından :) Yeni paket farkını ödemeden kapattırmak için ne zaman aramalıyım? Yoksa her şekilde 23.11-03.12 arasını taahhütsüz rakamdan (50 küsürdü sanırım) faturalar mı bana?

Türksat'tan modül ile Ailecekli Lig TV (5 maç) + 2 ay faturasız + 6 ay spormax paketine 34,90 veriyordum, 5 ya da 9 maça yine bu rakamı verirler mi? Modüllü için teklifler şimdi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakir55

Hayır ben arıacam onları iptal ettirecem dicem onlar ne kadar teklif verirse kabul edim diyorum.

müşteri hizmetlerini aradığınızda size herhangi bir teklif yapıcaklar diye bişey yok. illaki iptal ettirmemeniz için bi teklif yaparlar ama bunu yaptıkları zamanda sizden taahhüt alıcaklar taahhüt vermeden size yaptıkları teklif önemli değil ve en az 1 yıl gibi bir süre taahhüt vermez zorundasınız iptal ettirmek istediğinizdede çatır çatır bu indirim dedikleri parayı sizden alıcaklar. :)) yani onların kaybetmesi söz konusu bile değil....
  • Bende bugün arayıp iptal ettirmek istediğimi söyledim. 1 Kasım'a kadar açık kalacakmış Digi üyeliğim fatura kesildiği için. Yarın falan beni arayıp yeni teklif vermelerini bekliyorum. Müşteri hizmetlerinden aradıkları takdirde istediğimi söyleyip fiyatlarının yüksek geldiğini belirteceğim. Eğer blöfümü yemezlerse vazgeçtim kapattırmakdan diyip kaldığım yerden devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaz

Arkadaşlar,

Bunların taktiği her zaman, eldeki, müşteriyi kaybetmemektir. Bu sebeple fiyat aralıkları çok esnektir.
    Yeterki müşteri iptal ettirmesin, ben eko spor paket + Vestel HD kutuya 39,90 TL ödüyorum Lig TV de
    bütün maçlar açık ve spormax te açık . Eminimki daha düşük fiyata seyredenler vardır. Benden Pace
    kutuya 19,90 TL aylık kira bedeli istediler, vermeyince Vestel HD kutuya aylık kira bedeli talep etmediler.

sirf bu yazilari okudugum için 2 uyeligimden birini iptal ettirdim ve birini d dondurdum ne yani enayi gibi niye ayni kanallara 30 40 tl veren varken biz 70 kusur verelim 2 3 senedir bana oyle teklif falan da etmediler kapatiyorum dedim zorla kapadim ve neymiş benim izledigim paket 79 kusurmuste bilmem neymişte foruma bakarsan lig tv yi 20 tl yede 30 tlyede izleyen var

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: eaz

Arkadaşlar,

sirf bu yazilari okudugum için 2 uyeligimden birini iptal ettirdim ve birini d dondurdum ne yani enayi gibi niye ayni kanallara 30 40 tl veren varken biz 70 kusur verelim 2 3 senedir bana oyle teklif falan da etmediler kapatiyorum dedim zorla kapadim ve neymiş benim izledigim paket 79 kusurmuste bilmem neymişte foruma bakarsan lig tv yi 20 tl yede 30 tlyede izleyen var

9 yıllık üyeyim digiye bende 7 sene kuzu gibi normal paket fiyatı ödedim

Son 2 sene yemezler tabiki... Kapatacağım deyince tamam kapatalım diyorlar, Ayın 2 si veya 3 ünde arayıp resmen pazarlık yapıyorlar.

Bu arada bende 70 TL verirken bir arkadaşımdan öğrendim aynı pakete 25 TL verdiğini (2 sene önceki fiayatlar)

Kısacası çok haksızlık, nerde adalet

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Selam,
    Benim de taahhüt süre bitimi yaklaşıyor, 23 Kasım'da, geçen sene pazarlıklar ay ortasında sonuçlandığından :) Yeni paket farkını ödemeden kapattırmak için ne zaman aramalıyım? Yoksa her şekilde 23.11-03.12 arasını taahhütsüz rakamdan (50 küsürdü sanırım) faturalar mı bana?

Türksat'tan modül ile Ailecekli Lig TV (5 maç) + 2 ay faturasız + 6 ay spormax paketine 34,90 veriyordum, 5 ya da 9 maça yine bu rakamı verirler mi? Modüllü için teklifler şimdi nasıl?

Sorum hakkında kapattırma zamanı konusunda önerisi olan? Ve son fiyatlar? WebTV'de bindirim sonrası indirim gibi artık rakamları düşürmeye başlarlar sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.