Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha fiyatlar yok ortada. Konuşulan fiyatlar abartı. Sabit fiyat diye bişey zaten bunların sistemlerinde olmaz. Küfredersin iptal ettiricem dersin indirim alırsın. Tabi biz indirim sanıyoruz da onlar hertürlü geçiriyo zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajı okuyan herkesten rica ediyorum.. lütfen digiturk almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

mesajı okuyan herkesten rica ediyorum.. lütfen digiturk almayın..

YARIN 6,5 BİTİP 7. YILIMDA CİHAZLARINI İADE EDİYORUM SAYGISIZ MH BU KAFA İLE YÜRÜMEZ.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 1 Haziran 2017; 16:27:2 >
  • 60 80 arası bi fiyata çekilirse spor paketi alacam

• İyi okuyun keyif paketi spor paketine dahildir diyo

• Keyif: 25₺

Keyif+Film=35₺

Keyif+Spor=69₺

Full= 79₺

Sagem ıq plus = ek 5₺

Sagem 4k = ek 10₺

Olmalı ki BeIN geldi değişim başladı diyelim , bu fiyatların üstü değişim değil zam işi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 02124737373 le konuştum , yeni paket sistemini sordum , bana bi Metin okudu , sonra evet değişim var dedi . Mesela Aile paketi var içinde çocuk belgesel gibi dopdolu içerik var dedi ,,,

Paketin biri AİLE PAKETİ arkadaşlar ,

• İptal için her aralık ayında sebep arıyorum. Ama her seferinde cazip teklifler alınca bi 12 ay daha devam ediyorum. Son paketim ocak 2017den beri: giriş + 3 keyif + film + hd + sagem (cihazı istemedim) aylık 28Tl ortalama ile izliyorum. bir önceki yıl 25 e izledim. Seneye de giriş + film 31-32 veririm. Giriş paketi yeni sistemde oldukça dolu. YEni müşteriler için kampanyalar olacaktır. İptal eden müşteriler içinde cazip tekliflerle lütfen bizde kalın diyeceklerdir.
  • aylik 60 lira yapsalar sürümden cok deli para kazanirlar ama iste o kadar akil yok bunlarda
    full paketi de 80 lira yapsalar üyeligini sonlandiran bircok üye bile tekrar üye olmak ister ama iste
  • engelliler full pakete 65 TL mi ödeyeceğiz şimdi yanlışım varsa düzeltin
  • arkadaşlar...digitürk yeni paket sistemine 7 haziran çarşamba günü geçince platformun adıda beinmedya şeklinde değişecekmiymiş araplar kesin kararmı vermişler...
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    65 liraya fulu kimseye vermezler bu verilen 130 lira taahhütlü fiyat, engelliler taahhütsüz fiyatın yarısına kullanıyor oda tahminim 100-110 lira cıvarına gelir henüz belli değil o fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 1 Haziran 2017; 23:58:34 >
  • Spor paketinin fiyatı bence gayet iyi, bizim millet herşeyden şikayetçi zaten, 99 lira normal.Mesela ben süper lig ve euroleague alıcam seneyede ayrı ayrı alsam daha fazla oluyor hd ücretsiz tanımlanması içinde bir ton uğraşıyorduk onuda halletmişler iyi olmuş.
  • Spor paketi fiyatı bu kadar yüksek olursa kesinlikle İPTAL
  • Cumartesi net bilgiyi burada paylaşıcam arkadaşlar , ozamana kadar buradaki konuya uğramayın

• Şampiyonlar Paketi, HD, Spor Extra kullanıyordum. Yenilenecek fiyatla beraber 90 lira seviyesindeki fatura tutarım 110 küsür liraya çıkıyor. Yani güle güle digiturk...

• frenze kullanıcısına yanıt
    İzlemedim fakat bu ligi veriyor kanal ama gece veriyor herhalde .

• Yani tek sevindigim nokta giris paketinde tum belgeseller var ve ingiltere ligide var.:) buna sevindim suan dusunmuyorum ama alirsam belgesel icin alirdim

• Keyif Paketi ni çok beğendim başarılu olmuş tivibu bitince düşünülür.

• Ben de iztv için Digitürk kullanıyorum. 25 TL iyi fiyat.

Şu an çocuk + belgesel + hd için 32 TL veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 2 Haziran 2017; 9:12:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.