Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türksat'ları bazı onemli kanallar yok

Bazı kanallar sd

Anlaşmalı grupların bazı kanalları gelmeli

24kitchen

Dtx

BBC earth

MTV dance -mtv rock- vh1 classic vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor paketi çok pahalı. kimse girmez. ben 10 yıllık üyeliğimi iptal ederim.
  • önceden ne pahalıydı ama
  • taahhütlü spor paketi yaklaşık 1200 tl yıllık geçen sene sporextra + lig tv 800 tl ye falan geliyordu
  • Engelli üyelik 65 tl gibi bir rakam ise yorum yazmak bile gereksiz olur. Engelli yahu vatandaş izlemeyiz kardeşim

• Calıgula kullanıcısına yanıt
    tamamda ptt 1.lig zaten trt veriyor.Daha önceden de giriş paketi olan trt den izliyordu.
    Ben S sportun tüm premier ligi maçlarını vereceğini düşünmüyorum hala:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

tamamda ptt 1.lig zaten trt veriyor.Daha önceden de giriş paketi olan trt den izliyordu.
    Ben S sportun tüm premier ligi maçlarını vereceğini düşünmüyorum hala:)

s sport hepsini vermiyor zaten, genelde chealsea,man u , arsenal, city, tottenham ve liverpool u veriyor. bu takımların maçları çakışırsa hangisi ilgi çekici ise onu veriyorlar. yeni sezonda da aynı şekilde devam ederler
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Ptt.1 Lig artık trt vermiyor.Maç yayın hakları digitürk'e geçti.S sportta premier ligin bütün maçlarını veriyor.Ama şimdi aynı saatte 2 maç varsa ekranı 2 ye bölüp ikisinide veremeyeceğinden dolayı mecburen diğerini veriyor.Ama ileriki günlerde S Sport 2 çıkabilir.

• verilen fiyatlar FAKE haber, , full paketin ederi 80tl
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    ya hocam lig ihalesi yapılırken zaten ptt de bunun içinde.herzaman öyleydi,
    yeni bir şey değil bu.
  • plus007 kullanıcısına yanıt
    Konu başladığından beri 4-5 mesaj atmışsın fake haber fake haber diye.Elinde 80 lira olduğuna dair döküman var herhalde.Çünkü bende var 100 lira olduğuna dair.

• Daha önce yazdım yine yazıyorum aklınız varsa bunlara kanıp almayın evinizde internet yok mu arkadaş gidin bi kart paylaşımlı uydu alıcısı alın hotbird, astra, türksat alayını izleyin ne premier lig maçına ne avrupa kupaları maçına ne diğer liglere para vermeden izleyin uydu alıcsının yanında 1 sene hediye veriliyor süperlig maçlarınıda internetten izleyin veya en kötü digitürk playden bakın burada uygun fiyata kupon satan insanlar oluyor bağlamayın kendinizi. Hangi çağda yaşıyoruz tv çağı yavaş yavaş kapanıyor internet var artık.
  • Kendileri kaşınıyorlar,illegal yollarla izleyenler önümüzdeki sezon patlar,abone sayısı düştükçe başlarlar,teknosada n11 de daha normal fiyatlarla satmaya.

Maçları seyretmek için senede 1200 tl.vermekmi?Bunların kendileri salak milletide öyle zannediyorlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

Konu başladığından beri 4-5 mesaj atmışsın fake haber fake haber diye.Elinde 80 lira olduğuna dair döküman var herhalde.Çünkü bende var 100 lira olduğuna dair.

100₺ ye anca kendileri izler bu ligi

• Full Paket 99TL olsaymis belki dusunulebilirdi ama bu fiyatlarla cok zor.Fiyatlar ucmus resmen...
  • Full 99₺ bile çok hocam , kim 7/24 televizyon izliyor , neden paramızı boşa verelim . 7 Haziran da açıklansın fiyatlar görelim . Eski üyelere belli bi indirim olmalıdır %20 gibi , eğer bu fiyatlar doğruysa yeni üyelikler için geçerlidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plus007 -- 31 Mayıs 2017; 23:12:55 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kesinlikle katılıyorum, özellikle eksik ve SD kanallar konusunda.

Benim anlamadığım Fox'un bazı kanalları var (Nat Geo'lar, Fox Sports, vs.) ama 24kitchen, FX, Fox Crime, FoxLife neden yok? Sonuçta milyar dolarlık şirket Digiturk, parayı basıp getirmeleri lazım. Ayrıca D-Smart gibi her kanal HD olmalı, tüm ulusal kanallar da olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

Hocam ben de kesinlikle katılıyorum, özellikle eksik ve SD kanallar konusunda.

Benim anlamadığım Fox'un bazı kanalları var (Nat Geo'lar, Fox Sports, vs.) ama 24kitchen, FX, Fox Crime, FoxLife neden yok? Sonuçta milyar dolarlık şirket Digiturk, parayı basıp getirmeleri lazım. Ayrıca D-Smart gibi her kanal HD olmalı, tüm ulusal kanallar da olmalı.

fx kanalları teledünya ile anlaşmalı
  • Nasıl diğer platformlar bütün yayın haklarına sahip değilse digitürk'te hepsine sahip değil.Spor paketleri pahalı bende katılıyorum sizlere.Ama keyif paketi harika ve tutacak eminim.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Calıgula kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bu kanallar D-Smart, Tivibu, ve Turkcell TV'de de var. Özel kanallar değil yani bunlar, Digiturk'te de olmalı HD olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 1 Haziran 2017; 0:42:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.