Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geri gelmeyecek hocam.Bütün sporlar birleşti :/
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    dostum bilgi için teşekkürler..paket yapısı sanırım bu şekilde...en önemlisi 7 hazirandan sonra müşterilere farklı satış fiyaı olur mu..bence eski alışkanlıkları olabilir..engelli paketim var bize bu fiyattan %50 olacak değilmi..
  • Full paketin içinde salon kanalları yoksa bi işe yaramaz bu sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Yıllık üyeliğimi Şubat ayında iptal ettirmiştim. Bugüne kadar Digitürk'ün hiç eksikliğini hissetmedim açıkcası.

Ki Bein Medya digitürkü satın alıp yayın ihalesini kazandığında herkes şöyle indirim olacak, böyle ucuz verecekler. Yok adamlar sürümden kazanacak adamların işi bu vs vs diyorlardı. Geçen sürede ne oldu? Bana göre Digitürk şuan eskisinden bile kötü durumda.

Yukarıdaki fiyatlar doğrudur yanlıştır tabiki şuan birşey demek mümkün değil...

Ama aylardır söylediğim gibi fiyatların inmesi bizim ülkemizde imkansız gibi birşey.
    Ancak paket yapısını değiştirirler, biraz allayıp pullarlar dahada kafa karıştırlar sonuç olarak fiyat ucuzlamaz.
  • Digiland Sporeğlence paketine devam ederim

Film + süper lig maçları 69₺

Bu yeni sitemde 129₺

Kafayı yemiş bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

online işlemlerden sporextra paketinin 12 aylık peşin satın al seçeneği kaldırılmış, sadece 1 ay al aktif. diğer paketlerde ise 12 ay seçeneği duruyor. ayrıca bu verilen yeni listeler taahhütlü fiyatlar sanırım bunların taahhütsüz fiyatı nedir biliyor musunuz

bunlar taahhütlü fiyatlar ise direkmen iptal fax ı çekelim. ben taahhütsüz fiyatlar sanıyordum bunları
  • avrupa ligleri , eurolegue ve süper lig maçlarını izleyen biri olarak bunların birleşmesi güzel ama fiyat berbat. yap 50-60 tl spor paketini. bak nasıl üye patlaması oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 31 Mayıs 2017; 17:9:54 >
  • bir basket zevkimiz vardı onu da elimizden mi aldılar şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

CALIGULA HOCAM MERHABA

BU PAKET FİYATLARI TAAHHÜTLÜMÜ TAAHHÜTSÜZ MÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimetinfeyyaz

quote:

CALIGULA HOCAM MERHABA

Bunlar taahhütlü fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

dostum bilgi için teşekkürler..paket yapısı sanırım bu şekilde...en önemlisi 7 hazirandan sonra müşterilere farklı satış fiyaı olur mu..bence eski alışkanlıkları olabilir..engelli paketim var bize bu fiyattan %50 olacak değilmi..

engelli abonelrde taahhütsüz fiyat üzerinden % 50 indirim var

ama bu fiyatlar taahhütlü ise o zaman bu fiyatların üzerine % 20 % 30 arasında ekleyip sonra % 50 indirim olacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimetinfeyyaz

quote:

CALIGULA HOCAM MERHABA

Bunlar taahhütlü fiyatlar.

sence taahhütsüz fiyatları ne kadar olabilir tahminin nedir

spor paketi 99 ise 130 dan aşağı olmaz bence

full paket 129 ise 170 civarı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimetinfeyyaz -- 31 Mayıs 2017; 17:35:54 >
  • şimdi sisteme göre taahhütsüz ile taahhüt arasında en az 30 tl oynuyor
  • isteyenler mi yoksa herkes mecbur bu paketlerine geçecekler mi
  • Taahütsüz fiyatları bilmiyorum.Ama %30 civarı daha yüksek fiyatlardır.Ama bu paketler kesinleşti.Bende 6 hazirandan sonra keyif paketini alıcam.
  • quote:

Taahütsüz fiyatları bilmiyorum.Ama %30 civarı daha yüksek fiyatlardır.Ama bu paketler kesinleşti.Bende 6 hazirandan sonra keyif paketini alıcam.

resmen kazık atılmış gibi engelli üyelere

sadece süperlig +giriş için 52,50 tl ödeyen engelli üyeler

65 tl ücret ödeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimetinfeyyaz -- 31 Mayıs 2017; 17:59:30 >
  • durumu çokta abartmamak lazım neticede internet kullanımı artık bir ihtiyaç halini aldı kapatmak çözüm değil diyoruz ama digiturk veya herhangi bir platform üyeliği öyle olmazsa olmaz değil kapatılır bu fiyatlar açıklanırsa
  • Keyif paketi fena durmuyor aslında eskiye göre
  • Tek kelime rezalet. Az biraz sabredin kimse abone olmasında fiyatlar düşsün diyeceğim ama olmayacak biliyorum

• Beni sürekli arıyorlar ama özellikle açmıyorum. Abone olup da aranan ve teklif alan var mı bu aralar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.