Şimdi Ara

DIGITURK PLUS RESETLEME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar. Digiturk plus uydu alicam var evdekiler karmasik olan kumandadan pek fazla anlamadiklari icin yanlislikla kayit yapmislar ve 130gb sanirim hepsi dolu. Yarim saatten fazla beklememe ragmen kayit listesi gozukmedi bekleyin diyor ne kadar daha surecek bilmiyorum. Bu yuzden merak ediyorum bu cihazlarin resetleme gibi durumlari varmi? Disaridan fiziksel mudahale yada yazilimsal. Gordugum kadariyla sadece ayarlardan başa alinabilen kolay kurulum var oda bisey degistirmedi. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah philips 9100 kullanmıyorsunuzdur. 2 gün önce aynı cihazdan taktılar dün gece harddisk hatası verdi.Teknik servisi aradım gelip değiştirdiler ALTECH 7100 istedim, şuan iyi. 9100 çok hantal ve sorunlu bir cihaz...fişi çek-tak 5 dakka sürüyor açılması. Eğer 9100 kullanıyorsanız cihaz arızalı deyip değişim isteyin. ALTECH 7100 oldukça hızlı ve stabil şuan...yok ille çözecem derseniz, kullanım klavuzunda kayıtları nasıl oluşturup silebileceğiniz anlatılıyor. Klavuzunuz yoksa yazın yardımcı olurum, saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorubey1

İnşallah philips 9100 kullanmıyorsunuzdur. 2 gün önce aynı cihazdan taktılar dün gece harddisk hatası verdi.Teknik servisi aradım gelip değiştirdiler ALTECH 7100 istedim, şuan iyi. 9100 çok hantal ve sorunlu bir cihaz...fişi çek-tak 5 dakka sürüyor açılması. Eğer 9100 kullanıyorsanız cihaz arızalı deyip değişim isteyin. ALTECH 7100 oldukça hızlı ve stabil şuan...yok ille çözecem derseniz, kullanım klavuzunda kayıtları nasıl oluşturup silebileceğiniz anlatılıyor. Klavuzunuz yoksa yazın yardımcı olurum, saygılar...

Model oneriniz icin tesekkurler. Kayitlari silmek icin listeyi aciyorum yukleniyor diyor yarim saatten fazlla suruyor beklemek cildirtiyor, kökten cozmek icin reseti ogrenmem gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce teknik servisi arayıp bir sorun derim. Reset olayı vardır belki ama kanımca sorununuz yine devam edecektir. Harddiskte sorun var büyük ihtimal. En güzeli yeni makine isteyin. Bunun için ayrıca ücret almazlar, arızalı ürünü hemen degiştiriyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.