Şimdi Ara

DİGİTURK TURKSAT 4K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türksat 5B Digiturk 4K Frekansına dikkat ettiniz mi? Bunu nasıl izleyeceğiz? Bende Digitürk HM-9506 HD Cihaz var bununla izlenmez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8247 -- 13 Kasım 2022; 20:17:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8247

Türksat 5B Digiturk 4K Frekansına dikkat ettiniz mi? Bunu nasıl izleyeceğiz? Bende Digitürk HM-9506 HD Cihaz var bununla izlenmez sanırım.
    Elle gireceksin frekansı şu anki 4a ile aynı yön frekans ile bulunur

• Cihazım HD ama yine de destekler mi? 4K yayından bahsediyoruz? birde manuel olarak Digitürk cihazına frekans giriliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8247 -- 29 Ağustos 2022; 5:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8247

Cihazım HD ama yine de destekler mi? 4K yayından bahsediyoruz? birde manuel olarak Digitürk cihazına frekans giriliyor mu?
    Elle giriliyordur tahminim kanalıda bulur ama açmaz

• ahmet8247 kullanıcısına yanıt
    O kutuyla izleyemezsiniz. Sadece ses çıkar. 4K kutu lazım . Kanalı bulmak için kumandadaki mod tuşuna basıp normal turksat araması yapmanız lazım. O zaman kanal dizilimleri vs bozulur tutrksat taki tüm kanalları gösterir. Tekrar mod tuşuna basınca eski haline gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı açmamışlar bugün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K cihaz istiyorum ama 3 aydır stokta yok diyip geçiştiriyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 30 Eylül 2022; 12:36:49 >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt

EKİM KASIM GİBİ TÜRKSAT UYUMLU 4K CİHAZ BAYİLERE GELECEĞİ SÖYLEDİ İNŞALLAH DİYORUM

• Editlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 30 Eylül 2022; 12:37:5 >
  • Uydu aboneliğimi iptal ettim ve Modül aboneliğine geçtim. 4K ya da alık 9 ₺ abone oldum ama ayda kaç maç 4K verecek belli değil. İki haftadır 4K maç verdiler. Neden o zaman aylık aboneliğe ücret alıyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8247 -- 18 Ağustos 2023; 21:44:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet8247 kullanıcısına yanıt

Bende 2 senedir modül kullaniyorum rahatlık bence 4k yayinla alakasi yok kanalin hd goruntuden bi tik iyisi 4k iptal ettim hd izliorum kaldiki hd goruntude kötü mecbur izliyoruz işte

• Dunki Fenerbahce Galatasaray macinda 4k yayini guzeldi. Bugünkü Besiktas Eyup macida gecmis haftalara gore daha iyi

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Mevcut evimde merkezi sistem üzerinden yayın alıyorum 4k için başvuru yaptığımda merkezi uydu kullanımlarında 4k kullanamazsınız dediler. bunun bir çözümü yok mudur modül alsam sorunum çözülür mü acaba ? bir 4k izleyemedik şu turksata geçtiğinden beri eutelsat dayken ne güzel izliyordum.

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Ne alakaymış lnb değişir gene yayın olur onu diyen arkadaşa bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyip araştırma tavsiyesinde bulunsaydın keşke.

4k kutulu yayında lnb değişiyor mdud lnb merkezi sistemde lnb değişmesi gerektiği için diğer kullanıcılar sıkıntı yaşar, şahsi çanağınızın olması gerekirki bu lnb takılabilsin.

Modüllü üyeliğe geçip sonrasında yıldızlı 4k servisi açtırarak 4k yayını izleyebilirsiniz.

• AMC A kullanıcısına yanıt

bulunduğum bölgedeki tek servis bunlar ne diyim ki o yüzden izleyemiyorum ne yazık ki modul için kime başvurucam bu servise mi yoksa digiturk mh hizmetlerine mi

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

lnb değişmesi gerekiyor mu yine bu modul üyelikte 4k almak için de yoksa direk tak izle şeklinde mi oluyor

mh

Lnb değişmiyor modülde türksat uydusunu gören merkezi sistemle sorunsuz izlersiniz, uydu alıcısı gidiyor yerine modül geliyor. Televizyonunuzun uydu alıcısını kullanıyorsunuz modül şifreyi çözüyor bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.