Şimdi Ara

Digiturk Turksat /Eutelsat kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Digiturk ile yaptığım görüşme sonucunda(Digiturk sporun yıldızı ,yan oda paketi) dahil benim Turksat yayını üzerinden anlaşma yaptığımı söyledi, fakat benim digiturk eutelsat uydum da var.

İki uyduda da kolay kurulum ile kanallar buluyor , Bunların farkı nedir ? hangisini önerirsiniz ? sözleşmede Turksat yazmasına rağmen Eutelsattan da kanal buluyor ordan alsam yayını olurmu (beinsports için) ?

Teşekkürler

• Digitürkten keyif almak istiyorsan eutelsat uydusunu kullanman daha avantajlı türksata pek önem vermediklerinden eksik hd yayın olabilir bi durum olmaz genede metin hocam bi yorumda bulunsun..
  • Eutelsat kullanıyorum ben de , fakat bazen nadiren de olsa bazı kanallar yok oluyor sonra geri geliyor , nedeni nedir ?
  • dogan107 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Anlık güncellemeler olabilir. Kullanmadığınız zaman kutuyu standby konumunda bırakın problem olmaz. Ayrıca ara ara kolay kurulum yapın.

Digiturk en iyi performansı eutelsat uydusunda verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam. Türksat üzerinden keyifli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eutelsat üzerinden kullanıyorum bazen görüntü bozuk CD gibi anlık altlardan veya ortadan bozulup düzeliyor. Acaba sebebi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben turksat anlaşması yapmışım eutelsata çevirmek istedim benden ekstra 42 TL para istedi merkez uydu receveier kendim ayarlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu/reciever dışında hiçbişey yapmak gerekmiyor yani ? onlara haber vermeden de kendimiz yapabilriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.