Şimdi Ara

Digitürk'ü dolandırıcılıktan mahkemeye vereceğim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs ayında biten üyeliğim için mart ayından itibaren sürdürdüğüm iptal işlemini nihayet 16 nisan itibari ile sonuçlandırdım, sanıyordum ki sonuçlandıramadığımı dün elime geçen ceza faturası ile anlamış oldum. dilekçemde açıkca yazdığım halde üyelik sürecimin sona ermesi ve digital kartlarının gelip adresimden teslim alınması ya da teslim edilmesi gereken yeri bildirmeleri şartı ile kendim teslim edeceğimi apaçık bir şekilde yazdığım halde bana altı ay sonra üyelikten ayrılma cezası ve kart tazmin bedeli altında 177 lira fatura çıkarmışlar.

Kendilerini arayıp yaptıklarının soygunculuk olduğunu ilettikten sonra kartlarını iade edeceğim yeri öğrendim ve bugün kartlarını iade ettim.

Eğer fatura'da ısrar ederlerse önce tüketici hakları mahkemesine daha sonra da alenen dolandırıcılıktan ilgili mahkemelere şikayette bulunacağım. Bu tür işlerle uğraşmayı hiç sevmediğim halde bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım.

• Doğrusunu yapıyorsunuz

"Şikayet var" gibi sitelere de şikayetinizi yazarsanız iyi olur.
  • Buna benzer bir konu var olay ona benzer büyük ihtimalle altda konu başlığını yazdım.

Kapattırdığım digitürkten 6 yıl sonra haciz mektubu
  • dostum şikayetvar gibi siteler bir halt değil.Sadece göz boyama dikkat et verilen cevaplar hep aynı.mahkemeye ver direk köpek gibi sürünsünler.ben ömrümde bu kadar acemi ve soyguncu bir firma görmedim ve görmeyeceğimi umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMV

Herkese merhabalar,

Mayıs ayında biten üyeliğim için mart ayından itibaren sürdürdüğüm iptal işlemini nihayet 16 nisan itibari ile sonuçlandırdım, sanıyordum ki sonuçlandıramadığımı dün elime geçen ceza faturası ile anlamış oldum. dilekçemde açıkca yazdığım halde üyelik sürecimin sona ermesi ve digital kartlarının gelip adresimden teslim alınması ya da teslim edilmesi gereken yeri bildirmeleri şartı ile kendim teslim edeceğimi apaçık bir şekilde yazdığım halde bana altı ay sonra üyelikten ayrılma cezası ve kart tazmin bedeli altında 177 lira fatura çıkarmışlar.

Kendilerini arayıp yaptıklarının soygunculuk olduğunu ilettikten sonra kartlarını iade edeceğim yeri öğrendim ve bugün kartlarını iade ettim.

Eğer fatura'da ısrar ederlerse önce tüketici hakları mahkemesine daha sonra da alenen dolandırıcılıktan ilgili mahkemelere şikayette bulunacağım. Bu tür işlerle uğraşmayı hiç sevmediğim halde bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım.

Aynı olay dün benimde başıma geldi Kredi kartımdan 177 tl çekilmiş. Hemen Twitterda isyanımı duyurdum. @DigiturkDestek hesabına hemen iletişime geçtiler Kartı iade ettim Parayı kredi kartıma iade edeceklerini beyan ettiler 2 hafta sonra hesabınıza geçecek dediler .
    Deneyin bence de

• Şikayetlerim sonucu Digitürk'ten aradılar. Öncelikle kartı iade etmediğimden bu cezanın normal olduğunu belirttiler. Ben kendilerine gönderdiğim iptal başvuru metninde "kart/receiver iadesi söz konusu ise tarafınızda tanımlı ikamet adresimden kart/receiver'ınızı alabilirsiniz" ibaresini hatırlatınca biz almıyoruz sizin getirmeniz gerekiyor dediler. Ben de yaptığımız sözleşmede kullanıcının iadesi gibi bir maddenin olmadığını belirterek ısrarla gelip adresten alabileceklerini ve bu geri alma işlemi için hiç bir ücret ödemeyeceğimi aksi taktirde elimdeki belgeler ile tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulunacağımı ileterek telefonu kapattım.

iki gün önce tekrar aradılar ve adresten kartı alacaklarını buna müteakip kesilen faturanın iptal edileceğini bildirdiler. Ve nihayet dün gelip kartı almışlar bugün de arayarak iptal işleminin gerçekleştiği bilgisini verdiler.

Sonuç olarak Digitürk itiraz etmeyene, parasının peşine düşmeyene (çok afedersiniz) açıkça geçirmeye çalışıyor. Sizin eliniz sağlamsa ve birazcıkta kanunlardan haberdarsanız bu tür soyguncu kurumlar karşısında hep kazanırsınız.

• bunun gibi dolandırıcı firmalara her koldan saldırmadığımız sürece bir sonuç alamayız.1-www.sikayatvar.com 2-www.twitter.com 3-www.facebook.com üçüne birden yazdığınız zaman sorununuz en kısa zamanda çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 26 Kasım 2011; 0:03:38 >

• bir sonuç çıkıcağını zannetmiyorum digiturk gibi bir şirket prosedüre uygun olarak hareket eder ve onlarda herşeyin açıklaması mevcuttur ve sonunda siz haksız çıkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMV

Şikayetlerim sonucu Digitürk'ten aradılar. Öncelikle kartı iade etmediğimden bu cezanın normal olduğunu belirttiler. Ben kendilerine gönderdiğim iptal başvuru metninde "kart/receiver iadesi söz konusu ise tarafınızda tanımlı ikamet adresimden kart/receiver'ınızı alabilirsiniz" ibaresini hatırlatınca biz almıyoruz sizin getirmeniz gerekiyor dediler. Ben de yaptığımız sözleşmede kullanıcının iadesi gibi bir maddenin olmadığını belirterek ısrarla gelip adresten alabileceklerini ve bu geri alma işlemi için hiç bir ücret ödemeyeceğimi aksi taktirde elimdeki belgeler ile tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulunacağımı ileterek telefonu kapattım.

iki gün önce tekrar aradılar ve adresten kartı alacaklarını buna müteakip kesilen faturanın iptal edileceğini bildirdiler. Ve nihayet dün gelip kartı almışlar bugün de arayarak iptal işleminin gerçekleştiği bilgisini verdiler.

Sonuç olarak Digitürk itiraz etmeyene, parasının peşine düşmeyene (çok afedersiniz) açıkça geçirmeye çalışıyor. Sizin eliniz sağlamsa ve birazcıkta kanunlardan haberdarsanız bu tür soyguncu kurumlar karşısında hep kazanırsınız.

geçmiş olsun

• Digitürk deli danalar gibi şimdide web site sahiplerini digitürkün haklarını çaldıkları gerekçesi ile şikayet ediyor şikayet eden şahıs gökhan şanlı diye birisi, ama kendisi kiminle raks ettiğinin farkında bile değil ben canada ülkesinde yaşıyorum buradaki internet bağlantısı ile kendi sunucum (evimden) web sitemi yayınlamaktayım bunu bilmediği için bana abuse (ihbar) mesajı gönderip duruyor kendisi bu ülkenin özgür ve demokratik bir ülke olduğunun farkına varamamış belli sen, burası türkiye değil ve seni tiğe bile almazlar, adam gibi iş yapın milleti dolandırmayın sonrada sizi birileri dolandırır deli dana gibi web sitelerini ihbara edip blogspot sitelerini mahkeme kararı ile kapattırırsın ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Digitürk deli danalar gibi şimdide web site sahiplerini digitürkün haklarını çaldıkları gerekçesi ile şikayet ediyor şikayet eden şahıs gökhan şanlı diye birisi, ama kendisi kiminle raks ettiğinin farkında bile değil ben canada ülkesinde yaşıyorum buradaki internet bağlantısı ile kendi sunucum (evimden) web sitemi yayınlamaktayım bunu bilmediği için bana abuse (ihbar) mesajı gönderip duruyor kendisi bu ülkenin özgür ve demokratik bir ülke olduğunun farkına varamamış belli sen, burası türkiye değil ve seni tiğe bile almazlar, adam gibi iş yapın milleti dolandırmayın sonrada sizi birileri dolandırır deli dana gibi web sitelerini ihbara edip blogspot sitelerini mahkeme kararı ile kapattırırsın ancak

Hocam siteni pm ler misin sana zahmet, akşam akalım ortamlara =P

• quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Digitürk deli danalar gibi şimdide web site sahiplerini digitürkün haklarını çaldıkları gerekçesi ile şikayet ediyor şikayet eden şahıs gökhan şanlı diye birisi, ama kendisi kiminle raks ettiğinin farkında bile değil ben canada ülkesinde yaşıyorum buradaki internet bağlantısı ile kendi sunucum (evimden) web sitemi yayınlamaktayım bunu bilmediği için bana abuse (ihbar) mesajı gönderip duruyor kendisi bu ülkenin özgür ve demokratik bir ülke olduğunun farkına varamamış belli sen, burası türkiye değil ve seni tiğe bile almazlar, adam gibi iş yapın milleti dolandırmayın sonrada sizi birileri dolandırır deli dana gibi web sitelerini ihbara edip blogspot sitelerini mahkeme kararı ile kapattırırsın ancak

Hocam siteni pm ler misin sana zahmet, akşam akalım ortamlara =P

AYNEN HOCAM BİZDE SİTE ADRESİNİ ALABİLİRMİYİZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.