Digitürk üyesiyim. Birkaç aylığına başka bir evde oturmak zorundayım, fakat orada çanak anten vs. yok. Piyasadaki flat anten ile dt yayınları alabilir miyim acaba? (Bu tip antende universal lnb entegre imiş. küçük olması dolayısıyla balkondan vs yayın alanlar olduğunu okudum, ama dt konusunda bilgi bulamadım) Teşekkürler..
Bu çanağa 300 400 lira vereceğine al 60lık çanak.Balkona gizlden kur @
Anten 125 TL. Küçük olduğu için düşündüm. DT yayınları alırsa daha pratik olabilir.
Tanıtımı ve özellikleri şöyle:
Kompakt, küçük, ince. • Hızlı ve kolay monte edilen. • Çok seçenekli montajlama yeri özelliği (normal çanak antenlerden farklı olarak pencere, balkon, çadır, karavan,yat) • Universal LNB monte edilmiş. • Uygun LNB ile internet erişimi. • Bütün uydulardan sinyal alabilme. • (Türksat 1C, Hotbird, Astra, Eutelsat, Sirius). • Ayrıca digital radyo yayınlarını alabilme özelliği.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Boyutlar 47.5 cm x 47.5 cm Frekans 10.7 - 12.75 Ghz Polarizasyon Dairesel / Circular Kazanç 34.8 dBi C.Polarizasyon 30 Kalkış Açısı 67° Dönüş açısı
TEKNİK ÖZELLİKLER
Boyutlar 47.5 cm x 47.5 cm Frekans 10.7 - 12.75 Ghz Polarizasyon Dairesel / Circular Kazanç 34.8 dBi C.Polarizasyon 30 Kalkış Açısı 67° Dönüş açısı 180