Şimdi Ara

Digiturk yayını kopan warmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karın yagmasıyla sınyal kesıldı bende mı ğrblem war arkadaslar gıden warmı baska??

• Benimde gitti. Türksat duruyor ama digitürk yayını gitti. zaten yayın ve resıvır çok dandik. Bir yağmur yağsa kanal taraması yap diyor. Kar yağdı artık 3 gün gelmez herralde.
  • Bende konu açmaya gelmiştim. Sinyal bendede yok.. Bursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mCtawn

Benimde gitti. Türksat duruyor ama digitürk yayını gitti. zaten yayın ve resıvır çok dandik. Bir yağmur yağsa kanal taraması yap diyor. Kar yağdı artık 3 gün gelmez herralde.

Hocam bende şu anda turksatta yok, tarama yaptırıyorum Uydu ağında kanal bulunamadı yazıyor. 1 saat geçmiş, sorayım dedim şu anda sizde turksat yayını açıkmı?
  • Arkadaşlar bende bursadayım digiturk geldi 8-10 kanal yoq gene ama turksat full sorun yok bende çatıda bi problem cıktı dıe cıkıyodum az kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Benimde gitti. Türksat duruyor ama digitürk yayını gitti. zaten yayın ve resıvır çok dandik. Bir yağmur yağsa kanal taraması yap diyor. Kar yağdı artık 3 gün gelmez herralde.

Hocam bende şu anda turksatta yok, tarama yaptırıyorum Uydu ağında kanal bulunamadı yazıyor. 1 saat geçmiş, sorayım dedim şu anda sizde turksat yayını açıkmı?

Saat 11 oldu hala yok digitürk. yayın bulunamadı lnb falan çıkıyor. Ama türksat sağlam. Acaba daysek te sorun olabilirmi. Türksat hotbird digitürk var dayzekte bağlı. Bi sorun olsa türksat tan da yayın olmaz heralde.
  • quote:

quote:

quote:

Saat 11 oldu hala yok digitürk. yayın bulunamadı lnb falan çıkıyor. Ama türksat sağlam. Acaba daysek te sorun olabilirmi. Türksat hotbird digitürk var dayzekte bağlı. Bi sorun olsa türksat tan da yayın olmaz heralde.

Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum hocam, bende yukarıdaki arkadaş gibi bursadayım ve şu anda bütün kanallar gelmiş durumda.(turksat-eu). Bendede lnb felan bişeyler yazıyordu ama sinyal düzgün gelince sorun olmadı. Sizinkide yakın zamanda düzelir inşallah..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk tv8 kayboldu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum hocam, bende yukarıdaki arkadaş gibi bursadayım ve şu anda bütün kanallar gelmiş durumda.(turksat-eu). Bendede lnb felan bişeyler yazıyordu ama sinyal düzgün gelince sorun olmadı. Sizinkide yakın zamanda düzelir inşallah..

Sonunda düzeldi. çanak ayarlarını değiştirdim falan en sonunda geldi yayınlar. Ama böyle bir yağmurda karda kanal arıycaksak yandık... :(

• quote:

Sonunda düzeldi. çanak ayarlarını değiştirdim falan en sonunda geldi yayınlar. Ama böyle bir yağmurda karda kanal arıycaksak yandık... :(

Kesinlikle haklısınız hocam, bende daha 2 aylık digiturk abonesiyim yağmurda çamurda sinyal gidiyor. Rezillik yaw başka hiçbişey değil, akşamdan beri digiturke saydırdıklarımın haddi hesabı yok. Normal karasal anten tv'de düzgün görüntü verse onu kullanacağım ama çamur gibi görüntü veriyor lanet olası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.