< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 22 Nisan 2024; 16:46:27 > |
Dijital Altın Fırsatları - Alım Satım En Uygun - Ana Konu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Grafikte alım-satım ters yazılmış hocam.
Konuya gelicek olursak bunun için bir script yazılıp site yapılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi uygulamasında kredi kartı ile alınıyor mu ?
Uygulama açılırken hata veriyor şu an. Ona göre üyelik oluşturayım
-
Hadi nin işleyiş mantığı nedir ilk defa duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycelinde Marjı Düşük
@xmenvirüs hocam ben banka alım satımını yazdım ama ters diyorsan yıne de düzeltiriz
@JamMasterJay hadi de kredi kartı ıle para yukleme olmuyor maalesef , vadesiz hesabınızdan ya da A101 lerden nakıt yukleme yapmanız lazım
@alexxson hocam paycell alım satım yazar mısın zana zahmet
-
Akbank ta fark 130₺ ortalama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yokmuş
Kredi kartı ile dijital altin almak istiyorsanız paycell den alabilirsiniz oraya da kart ile para yüklemede %3,5 komisyon aliyorlar, ayrıca alım yaparken de satarken de ayrica islem ucreti aliyorlar, ayrıca makas çok da uygun değil 118 tl civarinda
ALTIN.S1 makas 1 kuruş.
-
Altın s1 makası 1 kuruş değil, gram altınla arasında an itibari ile %7.8 fark var, ama çok nadirde olsa bu fark %4 altına düşüyor. Kıyaslayıp doğru zamanda alınabilir. Satarkende gram altının düşük, sertifikanın yüksek olduğu zamanlar kollanabilir.
-
gldtr hissesi daha tutarlı altıns1 lunapark gibi altından bağımsız hareketler yapıyor
-
altın fonu
konu kilit, üye ban
-
Makas 1 kuruş. Konu dijital ve alım-satım farkı. Yoksa hepsi ile fizikinin farkı var.
-
Altın fonundan yönetim ücretini düşüp baktığınızda altın endeksinden fazla kazandıran altın fonu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 25 Mart 2024; 17:12:34 > -
altın fonları ortalama son 1 yılda %96-97 artmış. altın sertifikası da %92 artımış. gram altın da %85 artmış. fon yönetim ücretleri zaten onlara dahildir, yönetim ücreti takıntısı olana da kuveyttürk yıllık %0.30 . şuan kuyumcukent-kapalıçarşıdan bile altın alsan %1 makası yiyorsun. Gerçi ülkede herkes ekonomist olmuş
-
haklısın, son zamanlarda durum değişmiş biraz. %0,59 daha fazla getirmiş mesela kzl.
Ayrıca yıllık bazda bakarsan 25 altın fonundan, altını geçen sadece 4 tane fon var.
Bir başka deyişle, altın fonu alıp altından daha düşük gelir elde etme ihtimalin %84.
PS: Fon sayısı ve oran düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stserkan -- 25 Mart 2024; 21:44:8 > -
bileşeni sadece altın değil o zaman . ssepette başka maden varsa, onların hareketi etkiliyor olabilir.
edit: 19 altın fonundan sadece 2 si altından az yükselmiş. tabi bileşenlerine bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 25 Mart 2024; 21:38:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
ALTIN.S1 makas 1 kuruş. |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- pratik finansman kart nakite çevirme
- ing 2000 tl promosyon
- getir finans nedir
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X