Diablolar, starcraftlar vs başka yerde olmadığından mecbur orayı kullanıyorduk hocam. Güvenilir yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Oyun süresini göstermiyor, öyle kanser bir yönü de mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17838. sayfa)
-
-
Diablo 2 Resurrected' in battle net de ısrarla indirim almamasını, 1.039 TL nin altına düşmeme sebebini bilen var mı? 2 senedir her indirim döneminde kontrol ediyorum ama umudumu kestim artık..Bari sebebini bileyim en azından
-
-
-
Liste yapacak arkadaştan şimdiden Allah razı olsun.
-
Keşif kuyruğunda kart vermiyor mu ya
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 19 Aralık 2024; 21:6:58 > -
Birazdan düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site Coktu,Isini Gören Ciksin Beyler Iceri Giremiyoz😀
Bu saatte kimse işini görmesin banka komisyonu öper
-
Hocam kredi kartına döviz ekstresi ekleyin ya da alışveriş sitelerinden bakiye olarak alın. Komisyon her türlü olacak ama fixlemiş olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın duruma göre alırım diyordum dediğiniz gibi yaparım hocam belki sağolun.
-
Maymun abim hala indirim almadı mı ya
-
Şu çıkartma olayının da suyu çıktı artık,önceden ne güzel kart veriyordu rozet filan işliyorduk ya da pazarda okutuyorduk,çok gereksiz kaç kişi sohbetten çıkartma gönderiyor sanki...
-
İstek listenize girebiliyor musunuz?
-
Hocam hiçbir şeye girilemiyor bende.
-
Ben de onu deniyordum hocam, her yere girebiliyorum sadece istek listesine giremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 19 Aralık 2024; 21:29:0 >
bu saatte sakın bir şey almayın ben aldım banka komisyonu hayatı sorgulatıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fanatical'de 48 dolar civarı "Fanatical15" koduyla beraber.
-
Psikolojik sınırınız kaç? Benim 30 dolar üstüne elim gitmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X