Çoğu 3A oyun ön siparişte bile %20 indirim veriyor. 1 milyondan fazla satmış oyunları. Ayrıca ilgileniyorlar düzeltmek için. MS desteğini de düşünürsek maddi kaynakları var, strese gerek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17840. sayfa)
-
-
hocam 30 dolar benim için de en azından ikinci bir kez değerlendirme sebebi oluyor. oradan sonra vereceğim TL başına alacağım keyfi düşünüyorum mesela baldur's gate 3'ü çok ucuza alabilmiş şanslı kişilerdenim ama bugün olsa o parayı verirken hiç çekinmem veya shadow of the erdtree. ama bir noktada gamepass'e gelme durumu varsa veya indirim bekleyecek bir noktadaysam backloga alıyorum zaten çok oyun var bitirilecek
-
Benim istek listesinde en çok dikkat çeken indirimler Metro Awakening(VR) ve Senua's Saga Hellblade 2 olmuş %50 ile. Yine de elim gitmiyor, elde o kadar oyun var ki bitirilmeyi bekleyen... Arada Wukong, MSFS 24, Balatro, PoE 2 gibi oyunları da tam fiyattan yapıştırıp geçiyorum, liste bir türlü küçülmüyor Son anda atağa kalkmazsam sanırım bu indirim dönemini pas geçeceğim
-
Kış İndirimi etkinliğinde kart düşürme gibi bir şey var mı arakadaşlar?
-
Bugünden önce çıkan 2 yama pek düzeltmedi aksine daha da bozdu. Ön sipariş de indirim alması ayrı çok sattı denen bir oyunun daha ilk ayında indirim alması ayrı. Çok satan oyunlar oyunda bir sıkıntı yoksa ilk ayında kolay kolay indirim almıyor.
Bu arada bugün güncelleme geldi tam evlere şenlik. 143 GB oyuna 117 GB güncelleme geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Aralık 2024; 0:40:35 > -
Benzer şekilde FF16 da %25 aldı. Yayıncıların indirim yapması kötü değil bizim için. Ayrıca bu oyun önümüzdeki 10 yıl dönüp oynanacak potansiyelde. Sorunlarını hemen çözemeyecekleri bariz. 1 yılda belki sorunsuz hale gelir, ilgileneceklerini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ff16da da performans sorunları var
-
+1. Yine de oyunun maliyetini çıkardığını duymuştum. Markayı geniş kitlelere duyurmak için çok güzel fırsatları vardı ama ilk oyundan da kötü bir oyun yaparak ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
-
Epic Games tarafından yarın verilecek gizemli oyunun Astrea: Six-Sided Oracles olduğu iddia ediliyor.
Oyun indirimde değil şu an. Vampire Survivors oyunu Epic Games sitesinde satılmıyordu sanırım. Yani önceki yıllardaki patern devam ediyor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
epic te yaşlandı be eski halleri yok artık. mirage verecek ama galiba kütüphanesine eklemek isteyen çoktur. bir de son günü rockstar games oyunu hangisi acaba. gta v i yeniden mi verecekler ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 20 Aralık 2024; 7:35:19 > -
Listemdeki oyunlarin indirim boyutlari aylardir ayni. Dragon's Dogma 2 mesela bir turlu yuzde elli yemedi. Valla elimdeki oyunlari bitirmeden ekleme yapip duruyorum ben yaz indirimlerini bekleyecegim su durumda. Bir tek Diablo 4 alirim o da elzem gibi bir sey benim icin su asamada.
Güncelleme boyutu o değildir . Oyunun boyutunu düşürüp tekrardan yüklettiler.
Oyunun ilk çıkış yeri PS olduğu için (22 Haziran 23) indirim almış olabilir keza final fantasy 7 rebirth'de %30 indirimle çıkış yapacak
-
Yamalar sizin oyunu bozdu. Benim oyunumu bozmadı, güzelleştirdi. Diğer arkadaşları bilmem, önemli de değil, kendi tecrübem hep olumlu oldu. %10 performans artışı alıyorum 4K'da. Son güncellemeyi Path of Exile 2 oyun süremin tamamına yerleştiği için deneyemedim. Oyunda yüz saati aştım, oyun içi tasarım sorunları hariç teknik hiçbir sorun yaşamadım. Oyunun ana konusunda da paylaşmıştım bunları.
Oyunun mevcuttaki boyutu üzerine güncelleme eklenmiyor. Sizin hesapla oyun 260 gb olmuyor. Ayrıca güncellemenin büyüklüğü, çözdükleri sorunla doğru orantılıysa buna sevinmeliyiz. İndirim gelmesine, oyuna sahip olmayan arkadaşlar adına sevinmemiz gerektiği gibi.
Kimi oyun firmaları o kadar da doyumsuz değil. Beklentilerinin üzerinde bir satış yaptılar, bu destek için sürekli şükranlarını sundular, %10 indirim yapmaları şaşırmadım. %20 üzerine şaşırırdım. Yine de bunu oyuna desteği kesecekler, oyun kötüye gidecek diye yorumlamazdım. STALKER oyunlarının modları, vanilya sürümünü geçti. STALKER 2 de öyle. Piyasanın en azılı modcu tayfalarından biri (bence en fanatikleri) STALKER severlerden oluşuyor. Şimdi oyuna desteği kestik desinler, 2 yıl içinde şu ankinin daha derinini, sorunsuzunu, daha eğlencelisini, daha rol yapma ve hardcore kısmını iyi yansıtanını yani uzun lâfın kısası (ul) daha iyisini yaparlar. Hep söyledim ama dikkate alınıyor mu bilmiyorum, bence STALKER'ın havasını sevenler dikkate almalı. STALKER'ın GAMA ve Anomaly paketleri var. Stand alone bunlar. STALKER 2 eğer size gitmediyse şansınızı bunlardan deneyin. Grafikleri de güzel, oyun mekanikleri de, görevleri de, item'ları da. Sırf yeni çıktı, sırf hype var diye oyuna girip girip sızlanmaktansa keyif aldığımız şeyleri yapmayı tercih etmeliyiz. Elimize, belimize, dilimize hâkimiz neticede. Yani umarım öyledir.
-
Hocam ben sizin bu dilinizi sevmedim eskiden olduğu gibi konuşup yazın lütfen o daha eğlenceli :)
-
Öyle yazınca da evlenme çağına gelmiş hanımkızceğizlerimizin evde kalma sebebi oluyorum. Kimsenin sebebi olmak istemem, çünkü o eski hayatım geride kaldı. Artık saçlarımı yana tarıyorum ve fitilli kadife pantolon giyiyorum.
Üzgünüm bağyanlar. Beni elde edemeyeceksiniz.
-
epic patlat bir cyberpunk
-
Harikasınız hocam valla sizin bu mesajlarınız ile hiç değilse biraz gülüyoruz böyle devam lütfen :)
-
Steam bakiye yükleme için steam haricinde hangi epin sitesini önerirsiniz, güvenilirlik açısından soruyorum. Bynogame gibi siteleri daha önce kullanmadım ihtiyacım olmamıştı ama şimdi baktığımda aldıkları kur fena görünmüyor.
GTA V, PC'ye çıkışından 5 sene sonra ücretsiz verildiyse artık RDR 2 verirseler şaşırmamak gerekir. Yıllarca makarasını yaptık, RDR 2'nin yer aldığı sahte sızıntı listeler paylaştık. Ama artık zamanı gelmiş olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X