Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orcunbayrak , bilgennyk , bilgennyk Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
357.751
Cevap
2.774
Favori
22.394.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • beyler re4 alcam da bugün normalde indiriminin son günü, kış indirimleriyle indirim süresi uzayabiliyor muydu öyle bir muhabbet var mıydı ona göre alcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen bu akşama bağlarlar, indirim devam eder.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt

Riske girme al şimdi baktın daha fazla indirim aldı iade et akşam indirimde alirisn girerse tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Akbank chipparayı harcayabileceğim bir Steam cüzdan bakiyesi alacağım bir site var mı?

• geçmiş olsun. sony kadokawa'nın en büyük hissedarı olmuş. yeni souls oyunları artık 2 senede bir gelir pcye

https://www.vg247.com/sony-becomes-largest-shareholder-in-fromsoftware-owner-kadokawa-strategic-capital-and-business-alliance

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Çok yazık olmuş. PC oyuncuları için rezalet bir haber. Artık çıktıktan 2 sene sonra görürsek From Software oyunlarını, şanslıyız.

• Guhong01 kullanıcısına yanıt

Yellowbrow denen kaşlı gözlü tombik amca.

Ben bu oyunun dayak yesem de aşırı keyif verişini beğendim. Kemal Sunal'ın filmindeki gibi dayak yiyorum yiyorum keyif alıyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Boss'tan bi başka boss'a yürürken, aradakiler çok figüranlaştırılmış. Kuklalarmış gibi geldi. Bu kısmı hariç, dövüş sistemi, yetenek sistemi, boss kalibrasyonu çok iyi bence. Sopa kullanımı da, sizdeki kadar rahatsız etmedi beni.

Not: Sekiro'yu Lady Butterfly'da bırakmış, kalan kısmını youtbe'dan izlemiş, bitirmeye uğraşmadığım için de memnun olmuştum.

İyi niyetli paylaştığınızdan şüphem yok, twitter'da olsa clickbait derdim. Zira en yüksek hissedar denilen miktar %10. Çok da şey yapmamak lazım şu an için Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• trident02 kullanıcısına yanıt
    Hemen drama yapmayın yahu, 2 sene sonra falan gelecek diye. Elden Ring'in PC satışları iyiydi. En fazla PlayStation tarafında yayıncı hakkına, diğer platformlardan birkaç gün önce oyuna girme ve network testi yapma imkanına sahip olurlar. Yani doğal olarak bunlar olabilir. Ayrıca Sony, şirketin tamamına sahip değil. Şu an en büyük hissedarı oldu. Bu karar, özellikle Japon olmayan şirketlerin Kadokawa'yı satın almasını engellemek için yapıldı diyebiliriz. Tabi ileride tamamen satın alabilir. Yine de PC veya diğer platformlar için 1 sene bile bekleteceklerini sanmıyorum. Bu zamanda hiç mantıklı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epic in yeni beleş mystery oynu vampire survivors

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl yani artık FS oyunları ilk olarak ps ex olarak mı çıkacak? FS bu çatı altında barınmak zorunda mı? Ayrılıp kendi oyunlarını kendileri dağıtsın kimseye ihtiyaçları yok bence.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]oyungezer online
    Amy Hennig, Marvel 1943: Rise of Hydra'dan Yeni Detaylar Paylaştı
    https://oyungezer.com.tr/haber/amy-hennig-marvel-1943-rise-of-hydradan-yeni-detaylar-paylasti
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Vampire Survivors tuttu

• Battle.net güvenilir mi ?

Cod vanguard oynayan var mı tavsiye eder mi ?

• S.T.A.L.K.E.R 2'ye 110gb'lik bir patch geldi bu benim bir oyunda gördüğüm en büyük patch. Ya da oyunu yeniden mi yaptılar acaba :)

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Sony'nin FromSoftware'a karışacağını pek sanmıyorum. Karına bakacaktır Sony. PC'de de ciddi satışları var FromSoftware oyunlarının.

Ayrıca koca Kadokawa, FromSoftware'dan ibaret değil. Bünyelerinde manga ve anime markaları var. FromSoftware çok küçük kalır bunların yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 19 Aralık 2024; 19:54:15 >
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

İyiki oyunu silmişim. .3.kez bu gb'ti indirmek inme verirdi bana Ramazan ayinda başlamayi planliyorum. O vakte kadar bir cok sorunu çözmüş olurlar.

• GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt

Güvenilirden kastınız nedir? Resmi launcher sonuçta. Diablo 4 için kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Cod Vanguard'ı konsolda oynamıştım, 4 ana karakterin ayrı ayrı hikayelerini anlatıp ortak noktada buluşturuyordu. Ben beğenmiştim tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taylo84 T kullanıcısına yanıt

Ben de tam o boss a gelmisim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  yellowbrow u 2.denememde yenip boyle surundurdum Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • fbyram kullanıcısına yanıt

Genelde epic yada steam'den alırım o yüzden duymadım hiç siteyi. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.