Şimdi Ara

Dİjital photo makina almanın püf noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum ama kesin bundan önce böyle soran çok olmuştur.Ben de nacizane fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. Aldığım makinanın benim amatörlükten tutup profesyonelliğin ilk adımlarını atmaya başladığımda dahi ellerimden tutup düşmemi engellemesini istiyorum işte bu yüzden sizden şimdi bana yardım etmenizi istiiyorum, konsorsüyum oluşturun demiyorum tabiki ayrı görüşler olabilir bende bunlardan en mantıklısı seçip makinamı ona göre alcam. Şimdi başlamak için heralde ilk önce D-SLr makina almam gerek değil mi, mesela canon s215 veya a 510 veya dslr olmayan bir makina ile başlanabilinirmi ama makinanın dslr olmaması beni pisikolojik yönden etkiliyo gibi sanki , ta derinlerimden gelen bir ses bana onlarla başlama sonra ilerde değiştimek zorunda kalırsın ve paran boşa gider. Neyse siz bana yardım cı olun , Ben Nikon veya Canon düşünüyorum ve büyük ihtimalle sirkeciden alıcam bu konudada değerli fikirlerinizi bekliyorum fiyat beni,m için önemli tabi bunuda göz ardı etmeyin lütfen. TEşekkürler şimdiden...

• efradını cami, ağyarını mani bir tarif :) yapacak olursak:)

bir tane alıp uzun süre kullanmak istiyorsunuz? bütçeniz ne kadar?

200 milyondan 40 milyara kadar dijital makine bulmak mümkün çünkü.
  • Bütçemi şimdilik 1000 ytl olarak düşünsek ..tabi daha da aşağı olabilir. Ayrıca ben makinayı aldığımda yanında lens almama gerek varmı, diyelim böcek leri çekeceğim makina ile hiç lens siz bir çekim yapabilirmiyim forum da gördüm mesela sinek çekirge gibi mahlukatın fotoğraflarını yayınlamışlar öyle bir şeyler çekilebilirmi sadece body si ile body nin önüne takılan (kit mi diyolar neyse) kutudan çıkanla.
  • slr makinelere lens alınır..normal compact makinelere lens takılmaz..senin gördüklerinde çoğu compact makine olacağını düşünerekten bu tür makinelerin çiçek böcekleri iyi çekmesnin temel özelliğinin macro mesafesinin iyi olduğundandır..makine alırken eğer bu tür fotolarda çekeceksen macro özelliğinin minumum düzeyde olmasına özen göstereceksin...genelde piyasadaki compact makinelerin macro ları 2cm dir(çoğunluğu-orta fiyattakiler) 1cm lik alırsan zaten ondan iyi compact makine bulamassın demektir.(macro alanında tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 28 Ağustos 2006; 21:51:07 >
  • canon a530-a540 işini görür sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.