Şimdi Ara

Dijital platform harcamalarınıza 40 TL Worldpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
19
Favori
18.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 Şubat-24 Mart 2022 arasında Amazon Prime, Netflix, Spotify, Youtube, Playstation Network, Steam, Bein Connect, Aral Game, Fizy, Exxen, Digiturk, TV+, BluTV harcamalarına 40 TL puan kazanma fırsatı!

Başlangıç - Bitiş Tarihi

24.02.2022 - 24.03.2022

• Kampanya 24 Şubat-24 Mart 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya seçili müşterilere özeldir.
    • Kampanya kapsamında 24 Şubat-24 Mart 2022 arası katılım yapan müşteriler uygun harcamaları olması dahilinde 24 Şubat-24 Mart 2022 arasında yapacakları, Amazon Prime, Netflix, Spotify, Youtube, Playstation Network, Steam, Bein Connect, Aral Game, Fizy, Exxen, Digiturk, TV+, BluTV harcamaları için en fazla 40 TL puan kazanabileceklerdir.
    • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, kampanya süresi boyunca bir müşteri en fazla 40 TL puan kazanabilir.
    • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, kampanya süresi boyunca bir müşteri en fazla 40 TL puan kazanabilir. 40TL ve üzeri bir fatura ödemesinde en fazla 40TL puan kazanabilir. Örneğin, 25TL’lik bir fatura ödemesinde 25TL puan kazanabilirsiniz. 50TL’lik bir fatura ödemesinde 40TL puan kazanabilirsiniz. Birden fazla fatura ödemesinde, ilk olarak 25 TL harcama yaptığınızda, 25 TL’nin tamamı Worldpuan olarak yüklenir, diğer platform harcamalarında kalan 15 TL kadarı Worldpuan olarak ödüllendirilir. Tek seferde 40 TL ve üzerine ulaşmanız halinde ise bir platform ödemesinden 40 TL kazanabilirsiniz.
    • Kampanyaya seçili dijital platform ve internet sitelerinden yapılacak işlemler dahildir.
    • Kampanyaya 1 kez katılım yapmak yeterlidir.
    • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
    • Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    • Kampanyaya sadece World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Nisan 2022 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2022’dir.
    • Kullanılmayan Worldpuan’lar 1 Mayıs 2022 tarihinde geri alınacaktır.
    • Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir.
    • Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.
    • Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir.
    • Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    • Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır.
    • Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
    • Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait Yapı Kredi bireysel kredi kartları, ticari kartlar ve bireysel TLcardlar işlem verileriniz, 24 Şubat-24 Mart 2022 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal ve fiziki POS’lardan toplanacaktır.

https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/dijital-platform-harcamalariniza-40-tl-worldpuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 28 Şubat 2022; 18:3:8 >

• Ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten puan kazanımı 40tl ye kadar %100 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 24 Şubat 2022; 13:32:46 >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Bende öyle anladım.
  • Kampanya seçili müşterilere özeldir diye belirtilmiş uygulamada kampanya yok sizde görünüyormu?
  • Yani 40 harca 40 kazan gibi mi? Yüzdesel bir rakam belirtilmemiş ben göremiyorum?

• Dün ben de gördüm ama puanı neye göre ne kadar vereceğini belirtmemiş. Şöyle de olabilir tabi biraz absürt olur ama 25 lira harcasan bile 40 lira verebilir ??
  • Netflix 54.99 ödemeye 40 TL verir diye düşünüyorum
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt

Yeryüzünde tüm imkansızlıklar gerçek olur, yine de YKB 25 harcamaya 40 TL fayda vermez :)

• Amazon Prime dediği 7,99 tl lik prime üyeliği değil mi?

kargo bedava vb. avantajlı üyelik..

• 1TL’ye 40TL puan, gayet yüksek oran👍
  • Herkeste yok ama bu kampanya.
  • kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok kaç TL harcama yaparsan o kadar puan alırsınız 40 TL üst limit. 20 harcadın 20 alırsın 1 harcadın 1 alırsın.
  • Bende de yok
  • Netflix'te birkaç aylık ödemeyi peşin yapmanın bir yolu olsa güzel olurdu. Farklı kartlarla 2-3 aylık ödeme yapardık :)

• Güzel kampanya, bilgi için teşekkürler. Anasayfamda görünmedi kampanya arama kısmına "dijital platform" yazınca çıktı.

• Bende de gözüküyor ama ne kadat harcayıp ne kazanicaz hicbisey anlamadım
  • Steam hangi ödeme yöntemi ile geçmemiz lazım?

• Ya bunu yapıyor yapmasına da puanı yatırmaya gelince kırk takla attırdılar geçen yaz. Hatta 3 ay toplam 90 tl idi, kırk tane mail attım sonra.

• kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Bunu hangi yöntemle yapabiliriz ?
  • Bana gelmemiş kampanya. İllaki bizimle harcamayı azalt diyor YKB

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.