24 Şubat-24 Mart 2022 arasında Amazon Prime, Netflix, Spotify, Youtube, Playstation Network, Steam, Bein Connect, Aral Game, Fizy, Exxen, Digiturk, TV+, BluTV harcamalarına 40 TL puan kazanma fırsatı! Başlangıç - Bitiş Tarihi 24.02.2022 - 24.03.2022
https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/dijital-platform-harcamalariniza-40-tl-worldpuan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 28 Şubat 2022; 18:3:8 > |
Dijital platform harcamalarınıza 40 TL Worldpuan!
-
-
Ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten puan kazanımı 40tl ye kadar %100 mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 24 Şubat 2022; 13:32:46 > -
Bende öyle anladım. -
Kampanya seçili müşterilere özeldir diye belirtilmiş uygulamada kampanya yok sizde görünüyormu? -
Yani 40 harca 40 kazan gibi mi? Yüzdesel bir rakam belirtilmemiş ben göremiyorum?
-
Dün ben de gördüm ama puanı neye göre ne kadar vereceğini belirtmemiş. Şöyle de olabilir tabi biraz absürt olur ama 25 lira harcasan bile 40 lira verebilir ?? -
Netflix 54.99 ödemeye 40 TL verir diye düşünüyorum -
Yeryüzünde tüm imkansızlıklar gerçek olur, yine de YKB 25 harcamaya 40 TL fayda vermez :)
-
Amazon Prime dediği 7,99 tl lik prime üyeliği değil mi?
kargo bedava vb. avantajlı üyelik..
-
1TL’ye 40TL puan, gayet yüksek oran👍 -
Herkeste yok ama bu kampanya. -
Öyle birşey yok kaç TL harcama yaparsan o kadar puan alırsınız 40 TL üst limit. 20 harcadın 20 alırsın 1 harcadın 1 alırsın. -
Bende de yok -
Netflix'te birkaç aylık ödemeyi peşin yapmanın bir yolu olsa güzel olurdu. Farklı kartlarla 2-3 aylık ödeme yapardık :)
-
Güzel kampanya, bilgi için teşekkürler. Anasayfamda görünmedi kampanya arama kısmına "dijital platform" yazınca çıktı.
-
Bende de gözüküyor ama ne kadat harcayıp ne kazanicaz hicbisey anlamadım -
Steam hangi ödeme yöntemi ile geçmemiz lazım?
-
Ya bunu yapıyor yapmasına da puanı yatırmaya gelince kırk takla attırdılar geçen yaz. Hatta 3 ay toplam 90 tl idi, kırk tane mail attım sonra.
-
Bunu hangi yöntemle yapabiliriz ? -
Bana gelmemiş kampanya. İllaki bizimle harcamayı azalt diyor YKB
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeryüzünde tüm imkansızlıklar gerçek olur, yine de YKB 25 harcamaya 40 TL fayda vermez :) |
Benzer içerikler
- getir finans
- qnb 25 bin ödül
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- ziraat bankası prestij kart
- enpara youtube premium
- letgo güvenli ödeme
- telegram indirim kanalları
- apple müzik öğrenci
- bim yazıcı
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X