Sayaçtan kastım örneğin shell qr kampanyasında ki gibi tebrikler şu tarihte puanını kullanabilirsin kazancın şu kadar gibi bir ibarenin belirmemesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital platform harcamalarınıza 40 TL Worldpuan! (5. sayfa)
-
-
Evet sayaç yok maalesef bu kampanyada.
-
fizy alan oldumu acaba?Ne yazıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam harcaması yaptım 2 lira kadar fazla çekim yapmış..
-
steam cüzdana yüklesek gelir mi hocam.
neden fazla çekmiş komisyonmu alıyor acaba
-
PROVİZYONDAN ÇIKINCA Düzeliyor
-
Netflix alsak hangi paketi almalıyız ,3 ayrı fiyat çıkıyor ,bunların içerikleri farklı mı 40 tl olanı alsak yeter heralde
-
Görüntü kalitesi değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende Steam yükledim ama sanırım yurtdışı işlem oldu anlık kur farkına göre 1-2 tl fazla çekim yapıyor. Puan gelir mi gelmez mi beni de şüpheye düşürdü açıkcası.
-
Bugün de geçerli mi?
-
Son gün bugün, 50 tl ye 52 kusur çekti .
Bu kampanyayı kaçırdığım kötü oldu. 3 aylık spotify premium üyelik alacaktım Başka bankaların buna benzer kampanyası var mı acaba?
Dün 20 TL + 20 TL Steam ile kampanyayı tamamladım.
İşlemleri 20.63 olarak çekmiş banka.
Youtube ödemesi yapmama rağmen ykb kampanya dahilinde bir işlem göremediğini söyledi. Puan kazanımı için harcama tutarının 9.999 TL (birkaç kere teyit ettirdim tutarı) minimum rakamını geçmem lazımmış. Ayrıca, puanların hemen yüklendiğini belirtti.
Kayıt oluşturdum, düzeltirler diye düşünüyorum.
-
puan anında mı yüklendi arkadaşlar yoksa yükleme tarihi varmı ?
-
Alıntı
metni:Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Nisan 2022 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2022’dir. 5 Nisanı bekliyorduk biz?
-
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Nisan 2022 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2022’dir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerine söyledim ben de ama bizim ekranımızda böyle görünüyor dedi. Bir sıkıntı varsa da çözülür. Sonuçta kimse dijital ödeme kampanyalarıyla 9.999 TL harcayamaz.
Sizlerde gelecek puanlarda bu kampanyaya dahil bir puan görünüyor mu?
-
Henüz gelen yok bakalım gelecek mi
Kayıt açtım bakalım ne olacak normalde world gece 1 gibi puanları yatırırdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X