20+20 steam kodu almıştım ben de. Yatan bir şey yok. Puan yatan kimse var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
20+20 steam kodu almıştım ben de. Yatan bir şey yok. Puan yatan kimse var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
41 TL Netflix yatan yok. |
Bıraktığım kayıt için dönüş yaptılar. İlk başta anında yükleme yapılacakmış ama sonradan değişiklik yapılmış ve 5 Nisan tarihinde yüklenilmesine karar verilmiş. Puanların bugün yüklenecekmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emronr -- 5 Nisan 2022; 10:40:23 > |
Steam'den 50 liralık bakiye almıştım, yatan yok. Gelecek dönemde de gözükmüyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheris -- 5 Nisan 2022; 15:58:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kampanya benim için ilginç oldu. Ödemeden 5 gün sonra ödediğim miktar cashback olarak kredi kartında + olarak göründü. |
Hala daha yatan yok |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bugün tekrar arandım ve puanların Cuma gününe kadar yatırılacağı bilgisi verildi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 6 Nisan 2022; 13:2:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40 yerine 400tl puan yüklediler galiba |
Yanlışlıkla 400 TL değerinde puan yatmış az önce :) İnşallah geri almazlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberone2000 -- 6 Nisan 2022; 14:28:49 > |
1 Sıfırın aramızda lafımı olur canım :) |
|