DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (573. sayfa)
-
-
trakya vs namık kemal ceng hangisi yazılır
-
alooooooooooooooo niye kimse yazmıyo herkes kötümü yaptı
-
Aynen hocam o zmanin sorulari nereee simdii nereee
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuçlar açıklanmış. Bu sene hiç çalışmadım desem yeri olur. 6,8k sıralama gelmiş. Geçen seneden daha kötü geldi. Bu sene 1k yapanlara şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınava kaç kişi girmiş arkadaşlar? Nasıl öğrenebiliriz
Hiç çalışmamıştım sayısaldan 1.5k geldi sıralama
DGS ile Açıköğretim İşletme yazarsak alttan ders alıyor muyuz? İşletme mi daha kolay bölüm. Yoksa Acil Yardım ve Afet Yönetimi mi? Son soru; açıköğretim için hangi üniversite daha kolay? Genelde Atatürk'ü tavsiye ediyorlar.
-
sayısal 1385. olmuşum arkadaşlar
-
Geçen sene 400k civarı bu sene açıklamadılar
-
Teşekkürler cevap için
arkadaşlar DGS'de diploma notu tıpkı YKS'deki diploma notu etkisi gibi etkili oluyor mu yoksa o kadar etkili değil mi?
-
Daha beter
4 üzerinden kaç olması gerekiyor mesela (en kötü ihtimalle)
-
Tam bilmiyorum üzgünüm ancak bi internetten veya dershanelerden araştır
DGS Kursu düşünen varsa kurs hakkımı uygun fiyatla devretmeyi düşünüyorum. Ailevi nedenlerden dolayı kursa devam edemeyeceğim.
-
Merhaba arkadaşlar, DGS için kurslara baktım da baya bir kurs var seçim yapamadım. İsem, Tasarı, Pegem, Yargı, İstanbul Akademi, Yediiklim, Murateğitim. Fiyat benim için önemli değil, İstanbulda eğitimi açısından önerdiğiniz/asla önermediğiniz bir kurum var mı?
-
BENCE MURAT İYİ YARGI PEĞEM AÇIKÖĞRETİM KONUSUNDA İYİDİR YARGI İYİDİR.
-
2020 DGS sayısal 14.süyüm, İstanbul Gaziosmanpaşa civarı özel ders verebilirim eğer ilgilenen olursa.
-
kılıçdaroğlu gelirse yök felan kalkacak sanırsam maddelerin içinde buda vardı dgs felan tarih olurda rahat rahat gider üniversite okuruz yoksa dgs'linin çilesi bitmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 28 Nisan 2023; 23:19:27 > -
Arkadaşlar ais ten dgs başvurusunu bulamıyorum 26 mayısta başlamış olması gerekiyordu. Seçim dolayısıyla erteleme falan mı oldu?
Edit : 29 mayıs itibariyle açıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 29 Mayıs 2023; 13:17:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X