Şimdi Ara

Dikey geçiş yaptık askerlik hala tecil olmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl myodan sonra dikey geçişle aöf kamu 3. sınıfa oldum. kayıt olmadan önce de şubat 2016da bitiyordu tecilim şimdi baktım yine şubat 2016da bitiyor. kayıt olurken tecil işlemleri ne zaman olur diye sordugumda büro çalışanına okul ne zaman yaparsa demişti. 1 ay geçti hala yapmamışlar. Bu saatten sonrada olmaz herhalde öğrenci kartımı almaya gittiğimde soracağım yine ek c2 ile mi uğraştıracaklar bizi

• bu konuda tam olarak emin değilim ama dikey geçişin askerliği tecil etmediğini hatırlıyorum. yine de büroya danışmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

bu konuda tam olarak emin değilim ama dikey geçişin askerliği tecil etmediğini hatırlıyorum. yine de büroya danışmanızda fayda var.

hocam ben çok araştırdım onu 2011 yılında dediğiniz gibi bir kanun geliyor fakat sonra o değişiyor. yeni sistemde şöyle diyor ;

2 veya 3 yıllık önlisans programlarından mezun olup da lisans programlarına devam edebilmek için ÖSYM'ce açılacak dikey geçiş sınavlarına katılacaklar ile kendi alanlarındaki açık öğretim lisans programlarına sınavsız kayıt yaptıracaklar, kayıt yaptıracakları celp dönemlerinden birinde bakaya kalsalar dahi askerlikleri ertelenir.

• Bende kayıt olduğumda 2012 yılında ek c2 belgesini alıp bağlı olduğum askerlik şubesine yollamıştım. Sen yolladın mı belgeyi?
  • Tecil için Okuldan ekc2 belgesi alıp askerlik şubesine vermen yeterli. AÖF senin yerine uğraşmıyor tecil için sen uğraşmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.