Şimdi Ara

dikkat! alkollü araç kullananlar yandı(ayrıntı içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

alkol varsa her şey vardır.

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

çok daha ağır cezalar lazım...

Evet çok doğru bunları hep sarhoşken yapıyorlar, ayık kafayla kimse cinayet işlemez, gasp yapmaz, tecavüz etmez !!1bir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Biz burda herkes herkesi abi, kim kimi belli değil. Öyle fena yani...

her kötülüğün başı alkol.
    hükumeti ender desteklediğim noktalardan biri de bu yasa.

Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm...

Çok komik, zira kız arkadaşım genelde içki içmeyenler tarafından gözle veya sözle tacize uğruyor. Aynı şekilde zorla evlendirmeler, aile içi şiddet, tecavüz gibi şiddet içerikli suçlar toplumum kendini dinibütün olarak gören (kendilerini dinibütün olarak görmeleri, kesinlikle dinibütün oldukları anlamına gelmez) kesiminde çok daha yaygın. Kavga etmek ise bir başka düşünce, fikir veya davranışa tahammül edemeyen, kendini fiziksel güç ile ifade edenlerin işi.

Erkekleri kendilerine hakim olamayan, zihnen olgunlaşmamış, kendini tutamayacak azgın birer boğa olarak görüp, kadınların bu sebeple kapanmalarını istemekle,

İnsanların kendilerine hakim olamayacak, kendilerini tutamayacak, doğru kararları verip, ne kadar içmesi gerektiğini veya alkollüyken nasıl davranması gerektiğini bilemeyecek kadar şuursuz görüp Alkolün yasaklanmasını istemek aslında aynı zihniyettir.

Kötülük alkolden gelmez. Kötülük insandan gelir. Siz bunu dizginlemeyi beceremiyorsanız, ayık da olsanız zararlısınız, sarhoş da olsa zararlısınız.

Şükür Cosmos'a benim zekam var. karar arma mercilerim düzgün çalışıyor. Azgın bir boğa gibi etrafa saldırmıyorum. İçki içerken de gayet usturubuyla içiyorum. Çok da içsem kendimi kontrol ediyorum. Kendisiyle ve etrafıyla barışık olan adamdan zarar gelmez. Tabii ki içip içip ortalığa zarar vermeyeceksiniz diye bir kural yok. Ancak dünyaya içkiliyken verilen zararın, ayıkken verilen zarardan çok daha ufak olduğunu da unutmamak gerekir.

Ne içip ne içmeyeceğime ben karar veririm. Ağzımla içme yetisine sahibim. Doğru kararlar alabilme yetisine de sahibim. Dolayısı ile bir başkasının benim adıma karar vermesi gibi bir dayatmayı kabul edecek değilim. Zira kimsenin haddi değildir. "Alkolü yasaklıyalım, kötülüklerin anasıdır, zırt pırt..." Fanatik düşünceler, saplantılı insanlar, dünyayı siyah-beyaz'dan ibaret sananlar, içlerindeki ezilmişliği ve/veya kompleksleri yenememiş insanlar...

Ne diyorduk?

"Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm... Bir dene Kezban, tadı çok güzel... Çıssss..." Hayat böyle siyah ve beyaz değil. Öyle olsaydı Nuri Alço olmak gerçekten keyifli olurdu. Kötü adam gülüşü veya Bizanslı gülüşü falan... "Niohahahahaha" Ama günümüz dünyasında Nuri Alço, para kazanmak için Röpteşambırı ve elindeki viskisi ile partilere katılarak para kazanan bir sinema ve performans sanatçısıdır.

Son olarak: "Çirkin kadın yoktur, az Vodka vardır." İnsan doğası gereği bir sonraki nesli genetik olarak daha gelişmiş yapmak ister. Çirkin erkeklerin taş kızlarla, taş erkeklerin çirkin kızlarla sıklıkla eşleşmesinin sebebi de aslen bu. Ama düşününce bunu mümkün kılan en önemli şey Vodka, Connecting People...

Nedense bu düşüncede gördüğüm tek insan değilsiniz. Kendinizi güzel kandırıyorsunuz ...

Kız arkadaşınıza gözleri ile taciz yapanların alkol kullanıp kullanmadını bilemezsiniz ,

Kapanmak dinin emridir , kimse azgın boga oldugu için kadını kapamaya çalışmaz, dinin emrini reddediyorsanız , o sizin iman eksikliğinizden veya dinsizliğinizdendir , çünkü dindeki herhangi bir emri reddetmekt insanı dinden çıkardır , bu da bir başka din emridir .

Alkol kötülüklerin anasıdır , bir bira içmek insanı şeytan yapmaz ancak 2 bira ile bile sarhoş olan insan gördüm , ne dediğini bilmiyordu , ne dedigini bilmeyen insan ne yaptıgını da bilmiyor ...

Aile içi şiddetin en birinci sebebi alkol, uyuşturucu , kumardır . Bunun istatistikerini tutan bir yer var mıdır bilemiyorum ancak , karısını döven gördüğüm insanların tamamı eve sarhoş gelip karısını cocuklarını dövenlerdi , bunlar arasında muhtelif yerlerdeki komşularımız da dahildir , bizaati yaladıgımız şeyler...

Onun için alkolü masum gösterme çabaları boş , içmek ise serbest. İçebildiginiz kadar için , hatta öyle bir için ki ayağa kalkamayın , yere düşün ama alkol kullanmayan insanlara saldırmaktan vazgeçin .

Neymiş , alkol kullanmayanlar , kadınlara kzılara bakıyomus , aile içi şiddet varmıs, kadınları zorla kapatır evlendirirlermiş vs vs . Boş laflar bunlar ,toplum böle geyiklere gülüp geçiyo, sizde kendinizi daha fazla kandırımayın..

katılıyorum dostum size...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Biz burda herkes herkesi abi, kim kimi belli değil. Öyle fena yani...

her kötülüğün başı alkol.
    hükumeti ender desteklediğim noktalardan biri de bu yasa.

Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm...

Çok komik, zira kız arkadaşım genelde içki içmeyenler tarafından gözle veya sözle tacize uğruyor. Aynı şekilde zorla evlendirmeler, aile içi şiddet, tecavüz gibi şiddet içerikli suçlar toplumum kendini dinibütün olarak gören (kendilerini dinibütün olarak görmeleri, kesinlikle dinibütün oldukları anlamına gelmez) kesiminde çok daha yaygın. Kavga etmek ise bir başka düşünce, fikir veya davranışa tahammül edemeyen, kendini fiziksel güç ile ifade edenlerin işi.

Erkekleri kendilerine hakim olamayan, zihnen olgunlaşmamış, kendini tutamayacak azgın birer boğa olarak görüp, kadınların bu sebeple kapanmalarını istemekle,

İnsanların kendilerine hakim olamayacak, kendilerini tutamayacak, doğru kararları verip, ne kadar içmesi gerektiğini veya alkollüyken nasıl davranması gerektiğini bilemeyecek kadar şuursuz görüp Alkolün yasaklanmasını istemek aslında aynı zihniyettir.

Kötülük alkolden gelmez. Kötülük insandan gelir. Siz bunu dizginlemeyi beceremiyorsanız, ayık da olsanız zararlısınız, sarhoş da olsa zararlısınız.

Şükür Cosmos'a benim zekam var. karar arma mercilerim düzgün çalışıyor. Azgın bir boğa gibi etrafa saldırmıyorum. İçki içerken de gayet usturubuyla içiyorum. Çok da içsem kendimi kontrol ediyorum. Kendisiyle ve etrafıyla barışık olan adamdan zarar gelmez. Tabii ki içip içip ortalığa zarar vermeyeceksiniz diye bir kural yok. Ancak dünyaya içkiliyken verilen zararın, ayıkken verilen zarardan çok daha ufak olduğunu da unutmamak gerekir.

Ne içip ne içmeyeceğime ben karar veririm. Ağzımla içme yetisine sahibim. Doğru kararlar alabilme yetisine de sahibim. Dolayısı ile bir başkasının benim adıma karar vermesi gibi bir dayatmayı kabul edecek değilim. Zira kimsenin haddi değildir. "Alkolü yasaklıyalım, kötülüklerin anasıdır, zırt pırt..." Fanatik düşünceler, saplantılı insanlar, dünyayı siyah-beyaz'dan ibaret sananlar, içlerindeki ezilmişliği ve/veya kompleksleri yenememiş insanlar...

Ne diyorduk?

"Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm... Bir dene Kezban, tadı çok güzel... Çıssss..." Hayat böyle siyah ve beyaz değil. Öyle olsaydı Nuri Alço olmak gerçekten keyifli olurdu. Kötü adam gülüşü veya Bizanslı gülüşü falan... "Niohahahahaha" Ama günümüz dünyasında Nuri Alço, para kazanmak için Röpteşambırı ve elindeki viskisi ile partilere katılarak para kazanan bir sinema ve performans sanatçısıdır.

Son olarak: "Çirkin kadın yoktur, az Vodka vardır." İnsan doğası gereği bir sonraki nesli genetik olarak daha gelişmiş yapmak ister. Çirkin erkeklerin taş kızlarla, taş erkeklerin çirkin kızlarla sıklıkla eşleşmesinin sebebi de aslen bu. Ama düşününce bunu mümkün kılan en önemli şey Vodka, Connecting People...

Nedense bu düşüncede gördüğüm tek insan değilsiniz. Kendinizi güzel kandırıyorsunuz ...

Kız arkadaşınıza gözleri ile taciz yapanların alkol kullanıp kullanmadını bilemezsiniz ,

Kapanmak dinin emridir , kimse azgın boga oldugu için kadını kapamaya çalışmaz, dinin emrini reddediyorsanız , o sizin iman eksikliğinizden veya dinsizliğinizdendir , çünkü dindeki herhangi bir emri reddetmekt insanı dinden çıkardır , bu da bir başka din emridir .

Alkol kötülüklerin anasıdır , bir bira içmek insanı şeytan yapmaz ancak 2 bira ile bile sarhoş olan insan gördüm , ne dediğini bilmiyordu , ne dedigini bilmeyen insan ne yaptıgını da bilmiyor ...

Aile içi şiddetin en birinci sebebi alkol, uyuşturucu , kumardır . Bunun istatistikerini tutan bir yer var mıdır bilemiyorum ancak , karısını döven gördüğüm insanların tamamı eve sarhoş gelip karısını cocuklarını dövenlerdi , bunlar arasında muhtelif yerlerdeki komşularımız da dahildir , bizaati yaladıgımız şeyler...

Onun için alkolü masum gösterme çabaları boş , içmek ise serbest. İçebildiginiz kadar için , hatta öyle bir için ki ayağa kalkamayın , yere düşün ama alkol kullanmayan insanlara saldırmaktan vazgeçin .

Neymiş , alkol kullanmayanlar , kadınlara kzılara bakıyomus , aile içi şiddet varmıs, kadınları zorla kapatır evlendirirlermiş vs vs . Boş laflar bunlar ,toplum böle geyiklere gülüp geçiyo, sizde kendinizi daha fazla kandırımayın..

Dindar olmadığımı baştan söylemiştim. Dinden çıkmış olmuyorum zira dinin içinde değildim zaten.

Siz benim yanlış olduğumu ömrünüzün sonuna kadar düşüneceksiniz. Ben de sizin. Ancak benim sizinle birlikte yaşayabilme yetim, sizi kabullenmiş olmam, size saygılı davranıyor olmam var. Sizden ise aynı saygıyı görüp göremeyeceğimden emin değilim. Eğer görebileceksem, isterseniz krem peynire tapın. Beni hiç alakadar etmez. Ama benim size, inanışlarınıza, yaşam tarzınıza gösterdiğim saygıyı siz bana gösteremeyecekseniz, ben de size göstermem. Bu kadar basit.

Kızının başı kapalı üniversiteye girebilmesini istediğim gibi, gelecekte olacak kızımın da tıpkı anasının yaptığı gibi özgürce yaşayabilmesini istiyorum. Kendini sınırlamasın. Kendisine zarar vermeyecek şekilde alkolünü alsın, eğlensin, keyfine baksın. Hayat değerli ve kısa. Keyif almak lazım.

Sizin kızınız da sizin hayal ettiğiniz şekilde aynı coğrafyada yaşayabildiği sürece ve ikisi arkadaş olabildiği sürece benim için gerisi teferruat. Bunu böyle bilin.

Beyoğlu'nda alkollü bir kişi, tartıştığı seyyar satıcıyı bıçakla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında İstiklal Caddesi Meşeli Sokak'ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, alkollü iki kişi caddede kestane satan bir seyyar satıcıyla tartışmaya başladı. Aldıkları kestanelerin parasını vermek istemeyen İsmail Özen ve arkadaşı, seyyar satıcıyla kavgaya tutuştu. Arkadaşına yardım etmek isteyen diğer seyyar satıcı Akif Yalçın ise, İsmail Özen'in bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Ağır yaralanan Akif Yalçın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri bıçaklı şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan saldırgan Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    O koyu yazıyla işaret ettiğim yeri tekrar tekrar okuyun aile kavramınızı gözden geçirin

Dindar olup olmamanızın önemi yok bu coğrafya felsefelerini bırakın kimse size dinlisiniz dinsizsiniz demiyor.

O yukarıda söylediğin olayı sen garanti verebiliyormusun her içene kefilim diye ?

Sizi yetilerinizle gaziosmanpaşa civarına bekliyoruz şöyle hanımızla bi tur atın akşam sizi bayrampaşa metriste ziyarete geliriz.

Bencilliğinizi buraya bari yansıtmayın. Kusura bakma ama bunu savunan zihniyeti dini imanı dinsizliği farketmez kendinden utanması gerektiğini düsünüyorum. Oldu öylese çıplak gezelim sokaklarda hayat kısa keyif alalım diye allah yarabbi ya rasulallah ya :) güldürme beni hocam öğlen öğlen numaramı yapıyorsun milletimi kekliyorsun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 16:34:14 >

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Benim, tahmin edemeyeceginiz kadar çok ateist arkadaşım var , hepsine gayet saygılıyım daha bir kez tartışmışlığım yoktur.

Ancak siz saygılıyım deyip , alkol içmeyen kendini dindar olarak gösterenler , kız arkadaşıma bakıyolar, eşini dövüyolar, baskı yapıyolar vs vs hertürlü nalet şeyi yüklüyorsunuz bu insanlara . Yani konuşma adabı kibar gibi görünüp , her türlü kötülüğü muhafazakarlara bi şekilde iliştiriveriyorsunuz. Kendini dindar zannedipte, her türlü naneyi yiyen insan illaki var , ancak alkol kullananlardan daha fazla böle böle yapanlar derseniz, anca kendinizi kandırmış olursunuz.

Bu oranın fazla olması fiziksel olarakta imkansız zaten hemen açıklayayım..

2 aynı koşuldaki insandan biri inançlı biri inançsız.
    inançlı olan, yaptıgı hertürlü iyi şeyi ve kötü şeyi bir yaratıcının göreceğini bilerek herşeyi yapıyor, zaten alkol kullanmadığı için de kafasının güzel olup , sağa sola saldırma ihtimali yok , araba kullanırken alkollü oldugu için kaza yapma ihtimali yok ,

Diğer insan yani inançsız olan insan, sadece kendince ahlaki degerler güdüyor içinde , kimsenin görmediği bir zamanda , kanunlara yakalanmayacagı bir zamanda her türlü şeyi yapmaya müsait, çünkü ahlaki kuralları kendi içinde yaşıyor, onu gören bir yaratıcı da yok . Ayrıca alkol kullanıyor ve alkolu fazla kaçırıp sağa sola saldırma, kaza yapma ihtimali daha çok..

Ben her türlü insana saygılıyım, tek ki belli bir insan grubuna gereksiz yere laf atmasın , itham etmesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Evet çok doğru bunları hep sarhoşken yapıyorlar, ayık kafayla kimse cinayet işlemez, gasp yapmaz, tecavüz etmez !!1bir!

ALKOL BAĞIMLILARINDA SUÇ İŞLEME ORANI YÜZDE 68
    Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) yayınladığı veriler alkolün nasıl bela olduğunu ortaya koydu. Örgütün Türkiye dahil 30 ülkede yaptığı araştırma raporuna göre, cinayetlerin yüzde 85’i, tecavüz ve şiddet olaylarının yüzde 50’si, hırsızlık ve yankesiciliğin yüzde 71’i alkollü iken yapıldı. Ayrıca alkol bağımlılarında suç işleme oranı yüzde 68 iken, alkol bağımlısı olmayanlarda bu oranın yüzde 37 olduğu belirlendi.

DSÖ’YE GÖRE İNTİHAR EDENLERİN YÜZDE 90’I ALKOLİK
    Türkiye ve dünyada milyonlarca kişinin alkol kullanmaya meyilli olduğunun kaydedildiği araştırmada, intihar edenlerin yüzde 90’ının, mala yönelik suç işleyenlerin yüzde 77’sinin, eşine şiddet uygulayanların yüzde 70’inin, akıl hastalarının yüzde 60’ının, boşananların yüzde 80’inin, tutuklu olanların yüzde 78’inin ve işe gitmeyenlerin yüzde 60’ının alkol kullandığı saptandı. DSÖ’nün rakamlarını değerlendiren uzmanlar, alkol ve bağımlılık oluşturan zararlı maddelerin kullanımının günümüzde daha da arttığını dile getirerek, “Buna bağlı olarak söz konusu nedenle işlenen suçlarda da artış var.

CİNAYET VE TECAVÜZLERİN ÇOĞU ALKOLLÜ İKEN İŞLENİYOR
    Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) geçtiğimiz yıllarda, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 30 ülkede yaptığı, alkolün suçlar üzerindeki etkisi araştırmasında; alkol bağımlılarında suç işleme oranı yüzde 68 iken, alkol bağımlısı olmayanlarda bu oranın yüzde 37 olduğu vurgulanmıştı. Araştırmaya göre, cinayetlerin yüzde 85’i, ırza tecavüzlerin yüzde 50’si, şiddet olaylarının yüzde 50’si, trafik kazalarının yüzde 60’ı ile hırsızlık ve yankesiciliğin yüzde 71’i alkollü iken yapılmış.

buyurun sizde okuyun...
    kaynak:http://www.habervaktim.com/haber/329485/korkutan-tablo.html

din kavramını ayrı tutuyorum. tamamen haram zaten herkesin bildiği gibi. bu inanmayanları ilgilendirmez tabi ona diyecek bir şeyim yok...

• Geç de olsa yerinde bi karar
  • quote:

Alkol yasağını savunanları yada alkol yasaklarını sanki alkol tüketimi tamamen yasaklansın gibi algılamışsınız.Ortada alkol yasağı yok isteyen istediğini istediği kadar içebilir bunda sıkıntı yok zaten bunlar yapılmış olsa sonuna kadar haklı olurdunuz.Konuda ki mesele alkollü araç kullanımıdır ve alkollü araç kullanmak bilimsel olarak ta tehlikelidir.Yapılan bu tehlikeli durumu engellemektir sadece.Ben şöyle içerim,böyle içerim demek mazeret değildir.Alkollü araç kullanımının engellenmesi özgürlüğün kısıtlanması olmayıp aslında insanların haklarının,özgürlüğünün teminat altına alınmasıdır.
  • Verdiğin sitenin anasayfasında, ilk üç manşet:
    1) "Protestocu vatandaş" mı kadrolu kışkırtıcı mı?
    2) "Polis olduğu" ileri sürülen şahıs bakın kim çıktı. Vali kimliğini açıkladı.
    3) İşte rantiyeyi çıldırtan rakamlar(1992-2013 arası faiz rakamları verilmiş tablo halinde.
    NOT: Yazım hatalarıyla oynanmamıştır.

Alt haberler:
    Dünya Erdoğan'ı izledi(Foto Galeri)
    Hangi hakem hangi takımı tutuyor(Foto Galeri)

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

hatta alkol alanları direk elektrikli sandalyeye gönderilmeli bence!

Arabada içip sürüyorsa yahut mahalle kenarında içip yoldan geçen karıya kıza asıyorsa elektrikli sandalye az.

Bir adet mitsubishi canter kiralanır kasasına dıştan çiviler çakılır içine o namussuz atılır otobana çıkılır gaz fren yapılır çözüm budur demeye geldik

Potansiyel katil adaylarınımı savunuyorsun aracında içen yahut yol kenarında içen benim karımın kızımın geçtiği yerde pinekleyen.

içen içermişmiş kime neymiş ? Varmı garantin bi bilimsel dayanağın bu ülkede alkol içenlerin benim karıma kızıma laf atmayacağına dair ?? Alkolün herkeste aynı etkiyi gösterdiğine dair ?

Nirvanaya ulaşmışsın maşallah nickin gibi kusura bakma biz biraz geri kaldık bu işlerde yobazız

Ayıp ayıp hepimizin karısı çoluğu çocuğu var zihniyetinden utan

Sizin ayik kafa ile bunlari yapmayacaginizin garantisi var mi? O zaman sizi de o Cantere atmak lazim. Sanki laf atanlarin hepsi alkollu. Bir cok ulkede ukkemizden daha cok alkol tuketiliyor ve bizim ulkemizde tecavuz cocuk gelinler ve kadina siddet o ulkelerden kat kat fazla. Sorun alkol degil yani. Adaletsizlik suclarin cezasiz kalmasi.ve baskici yetistirme tarzi sorun.

Alkollu arac kullanimina agir cezalar olsun tabiiki. O suctur ama alkol almak suc degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkollü araba sürülmesine karşıyım eyvallah..

Fakat her alkol alan karınıza kızınıza mı asıldı anlamadım ki?

Efendi gibi alkolümü içer, biner taksiye eve gidersem kime ne? Evimde içersem kime ne? Veya alkollüyüm diyelim içmişim biryerde, kafam güzel sokakda yürürsem yine kime ne?

Bu yaşıma kadar kimsenin karısına kızına laf atmadım çok şükür.. Sizlerin dediğini yapan adam, alkolü içince cesaret alan, zaten kanı bozuk, zaten alkol almasa dahi tenhada yakalasa yine yapacak olan adamdır..

O adamlara farklı yaptırımlar yapılmalı, alkol almasını engelleyim derken suçsuzuda götürmek çözüm değil..

ELMALARLA ARMUTLARI KARIŞTIRMAMAK LAZIM! AYIK OLUN!

Bizimde gardaşımız, anamız var, kız arkadaşlarımız, akrabalarımız var..undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 11 Haziran 2013; 16:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Arabada içip sürüyorsa yahut mahalle kenarında içip yoldan geçen karıya kıza asıyorsa elektrikli sandalye az.

Bir adet mitsubishi canter kiralanır kasasına dıştan çiviler çakılır içine o namussuz atılır otobana çıkılır gaz fren yapılır çözüm budur demeye geldik

Potansiyel katil adaylarınımı savunuyorsun aracında içen yahut yol kenarında içen benim karımın kızımın geçtiği yerde pinekleyen.

içen içermişmiş kime neymiş ? Varmı garantin bi bilimsel dayanağın bu ülkede alkol içenlerin benim karıma kızıma laf atmayacağına dair ?? Alkolün herkeste aynı etkiyi gösterdiğine dair ?

Nirvanaya ulaşmışsın maşallah nickin gibi kusura bakma biz biraz geri kaldık bu işlerde yobazız

Sizin ayik kafa ile bunlari yapmayacaginizin garantisi var mi? O zaman sizi de o Cantere atmak lazim. Sanki laf atanlarin hepsi alkollu. Bir cok ulkede ukkemizden daha cok alkol tuketiliyor ve bizim ulkemizde tecavuz cocuk gelinler ve kadina siddet o ulkelerden kat kat fazla. Sorun alkol degil yani. Adaletsizlik suclarin cezasiz kalmasi.ve baskici yetistirme tarzi sorun.

Alkollu arac kullanimina agir cezalar olsun tabiiki. O suctur ama alkol almak suc degil.

Huyu suyu iki eşit insan düşün ikiz gibi.

Alkollü olanımı suç işlemeye meyillidir alkolsüz olanımı ?

Alkollüyken viraja 150 yle gir birde viskiliyken dene bakalım ne oluyor sonucuda bize karacaahmetten yazarsınız.

Ülkemizdeki cinayetlerin çoğunun alkolden çıktığını göremeyecek kadar bilgisizmisin hocam numaramı yapıyorsun.

Suçların cezası konusu onu ayrıca tartışırız hele yılanın başını bi bitirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 17:00:41 >

• Alkolün olduğu yerde her türlü pislik döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 11 Haziran 2013; 17:03:29 >
  • quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Alkol bi insanı ne iyi yapar ne kötü yapar. Bu insanın içinde olan bir şey. Başkasının canını, malını tehlikeye atmak isteyen adam içmeden de yapar bunu. 22 yaşındayım çok sarhoş olduğum zamanlar da oldu, ne birini taciz ettim ne laf attım. ne katil oldum, ne tecavüz ettim. Ülkenin dört bir yanı bunları içmeden yapanlarla dolu.

Görende suç işleyen herkes alkol alıyor sanacak. Bu ülkede "töre" diye bir şey var bir kere, arkasına "töre"yi alıp cinayet işleyene laf yok, eline bira alıp içen "potansiyel katil" bence siz zihniyetinizden utanın.

İnanç oranı, %20-30 arasında olan ülkelerden, danimarka, isviçre, norveç, çek cumhuriyeti gibi ülkelerde hiç alkol alınmadığını bana söyleyebilir misiniz? Ama bu ülkeler en düşük suç oranına sahip ülkeler. %95 inançlı insanın yaşadığı Türkiye'den daha düşük. Hatta kendiniz de demişsiniz biraz yukarıda "İsveç insanıyla Türk insanı bir mi?" yani siz de benim dediğimi kabul ediyorsunuz ama farkında değilsiniz. Bu alkol alıp almamayla alakalı değil, İNSAN ile onun KAFA YAPISI ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Alkol bi insanı ne iyi yapar ne kötü yapar. Bu insanın içinde olan bir şey. Başkasının canını, malını tehlikeye atmak isteyen adam içmeden de yapar bunu. 22 yaşındayım çok sarhoş olduğum zamanlar da oldu, ne birini taciz ettim ne laf attım. ne katil oldum, ne tecavüz ettim. Ülkenin dört bir yanı bunları içmeden yapanlarla dolu.

Görende suç işleyen herkes alkol alıyor sanacak. Bu ülkede "töre" diye bir şey var bir kere, arkasına "töre"yi alıp cinayet işleyene laf yok, eline bira alıp içen "potansiyel katil" bence siz zihniyetinizden utanın.

İnanç oranı, %20-30 arasında olan ülkelerden, danimarka, isviçre, norveç, çek cumhuriyeti gibi ülkelerde hiç alkol alınmadığını bana söyleyebilir misiniz? Ama bu ülkeler en düşük suç oranına sahip ülkeler. %95 inançlı insanın yaşadığı Türkiye'den daha düşük. Hatta kendiniz de demişsiniz biraz yukarıda "İsveç insanıyla Türk insanı bir mi?" yani siz de benim dediğimi kabul ediyorsunuz ama farkında değilsiniz. Bu alkol alıp almamayla alakalı değil, İNSAN ile onun KAFA YAPISI ile alakalı.

Normalde çok kibar beyefendi olan eniştem biraları dikince yolun ortasında halay çekiyor buna ne diceksin peki.

Norveç konusunda aynı şeyi söyledim norveç bizim gibi 35 sene törerle yaşasın anlarsın norveçe ne olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 17:11:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Alkollüyken viraja 150 yle gir birde viskiliyken dene bakalım ne oluyor sonucuda bize karacaahmetten yazarsınız.

Ülkemizdeki cinayetlerin çoğunun alkolden çıktığını göremeyecek kadar bilgisizmisin hocam numaramı yapıyorsun.

Ben alkollu araba kullanilmasina zaten karsiyim.

Hadi diyelim deduginiz gibi huyu suyu bir adamlardan alkol alan suca daha meyilli.

O zman bunun sonu neresidir. Istatistik ile tahmin yurutulup yapilmamis bir sucun cezasi olamaz.

Sokak cocugu mu ileride suc isleme ihtimali fazla yoksa ogretmen cocugu mu? At birini cantere

Universitr ogrencisi sinif birincisi her gun tras olan kiz arkadasi ile aksam yemek yiyen mi karina kizina laf atmaya daha meyilli yoksa saci sakali birbirine girmis ilkokul mezunu hayatinda kiz arkadasi olmamis adamin mi? At birini cantere

Gercek nedir bunlarin hepsi suc isleyebilir. Olasiligi azdir coktur farketmez. Suc islefikleri zaman cezalandirilmalari gerekir. Suc islemesinler diye onlemler alinir ama haklari kisitlamadan. Sen diyemezsinki bu adam suca yakin cezalqndiralim. Ya da bu adamin hic kiz arkadsi olmamis azmis laf atar kizlardan uzak dursun. Demokratik ulkelerde bu sekilde olur. Bizim ukkemizde suc isleyen cezasini cekmedigi icin suc islemek kolay hale gelmistir. Eger suc isleyen cezasini cekerse suc azalir.

• 700 degil 7.000 olması lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Ben alkollu araba kullanilmasina zaten karsiyim.

Hadi diyelim deduginiz gibi huyu suyu bir adamlardan alkol alan suca daha meyilli.

O zman bunun sonu neresidir. Istatistik ile tahmin yurutulup yapilmamis bir sucun cezasi olamaz.

Sokak cocugu mu ileride suc isleme ihtimali fazla yoksa ogretmen cocugu mu? At birini cantere

Universitr ogrencisi sinif birincisi her gun tras olan kiz arkadasi ile aksam yemek yiyen mi karina kizina laf atmaya daha meyilli yoksa saci sakali birbirine girmis ilkokul mezunu hayatinda kiz arkadasi olmamis adamin mi? At birini cantere

Gercek nedir bunlarin hepsi suc isleyebilir. Olasiligi azdir coktur farketmez. Suc islefikleri zaman cezalandirilmalari gerekir. Suc islemesinler diye onlemler alinir ama haklari kisitlamadan. Sen diyemezsinki bu adam suca yakin cezalqndiralim. Ya da bu adamin hic kiz arkadsi olmamis azmis laf atar kizlardan uzak dursun. Demokratik ulkelerde bu sekilde olur. Bizim ukkemizde suc isleyen cezasini cekmedigi icin suc islemek kolay hale gelmistir. Eger suc isleyen cezasini cekerse suc azalir.

Bir gün doktorun birisi ailenizden birini ameliyat ederken bir bardak viski çekmesine bişi demessiniz değilmi nasılsa ayıkkende yanlış kesebilir

boş boş konuşmayalım sırf muhalefet olmak için

beni provake etme birader lazım ben susmaz ağzım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 17:16:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Normalde çok kibar beyefendi olan eniştem biraları dikince yolun ortasında halay çekiyor buna ne diceksin peki.

Norveç konusunda aynı şeyi söyledim norveç bizim gibi 35 sene törerle yaşasın anlarsın norveçe ne olduğunu

halay çekiyor ne güzel başkasına zararı var mı? yok.

benimde çok beyefendi bir arkadaşım var, oturup konuşsan çok seversin ama direksiyon başına geçtiği anda canavar kesiliyor. Hem alkolü de sevmez hiç içmez de. Buna ne dememiz lazım?

Alkol alan suça meyilli diye bir şey yok. suça meyilli ve suça meyilli olmayan insan var. Kızınızı yalnız başına sanayiye mi gönderseniz laf atan çok olur yoksa Reina'ya mı?

• quote:

Sen her ayığa kefil olabilir misin?

Mantık hatası ile olaya yaklaşıyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.