Şimdi Ara

dikkat! alkollü araç kullananlar yandı(ayrıntı içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

alkol varsa her şey vardır.

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

çok daha ağır cezalar lazım...

katılıyorum size.hatta alkol alanları,gerekli yasal düzenlemeleri yapıp, direk elektrikli sandalyeye gönderilmeli bence!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 11 Haziran 2013; 14:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

hatta alkol alanları direk elektrikli sandalyeye gönderilmeli bence!

Arabada içip sürüyorsa yahut mahalle kenarında içip yoldan geçen karıya kıza asıyorsa elektrikli sandalye az.

Bir adet mitsubishi canter kiralanır kasasına dıştan çiviler çakılır içine o namussuz atılır otobana çıkılır gaz fren yapılır çözüm budur demeye geldik

Potansiyel katil adaylarınımı savunuyorsun aracında içen yahut yol kenarında içen benim karımın kızımın geçtiği yerde pinekleyen.

içen içermişmiş kime neymiş ? Varmı garantin bi bilimsel dayanağın bu ülkede alkol içenlerin benim karıma kızıma laf atmayacağına dair ?? Alkolün herkeste aynı etkiyi gösterdiğine dair ?

Nirvanaya ulaşmışsın maşallah nickin gibi kusura bakma biz biraz geri kaldık bu işlerde yobazız

Ayıp ayıp hepimizin karısı çoluğu çocuğu var zihniyetinden utan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 14:23:24 >

• Sigara içen biri olarak, araçta sürücünün sigara içmemesi gerektiği fikrine katılıyorum. Ama bu izmaritlerin dışarı atılması ile ilgili değil, sigara yakma, külünü silkme, söndürmeye çalışma vs vs anlarda ciddi olarak insanın dikkatini dağıtıyor, şeritten sapmalara neden oluyor.

Nasıl denetlenir kısmı ise apayrı.

Alkol kısmına katılmakla birlikte, bazı eklemeler yapmak lazım. Konu trafik güvenliği ise, evet alkol alıp araç kullanmak tamamen yasaklanmalı - refleksleri azalttığı ve kazaya davetiye çıkarttığı ortada. Ama ilave olarak, trafik güvenliği için diğer tedbirlere de bakmak lazım.

Ne gibi;
    - eski / güvenlik donanımları zayıf araçların hurda indirimi vs gibi yöntemlerle piyasadan çekilmesi. "ya kaza yapmayan eski araçlı sürücünün ne kabahati var" demeyin, nasıl kaza yapmayan alkollü sürücünün potansiyeli varsa, güvenlik tedbirleri zayıf araç kullananların da kaza yapma potansiyelleri var.
    - Piyasaya yeni sürülecek araçlar için; ABS / ESP gibi donanımların standart olmasının zorunlu hale getirilmesi.
    - Emniyet kemersiz araç kullanımının da sıkı denetlenmesi ve ağır cezalar getirilmesi
    ....

Bu liste uzatılabilir, ama konuyu trafik güvenliği odağında tutmak lazım. Yoksa sırf alkol - sigara karşıtlığı gibi algılanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

hatta alkol alanları direk elektrikli sandalyeye gönderilmeli bence!

Arabada içip sürüyorsa yahut mahalle kenarında içip yoldan geçen karıya kıza asıyorsa elektrikli sandalye az.

Bir adet mitsubishi canter kiralanır kasasına dıştan çiviler çakılır içine o namussuz atılır otobana çıkılır gaz fren yapılır çözüm budur demeye geldik

Potansiyel katil adaylarınımı savunuyorsun aracında içen yahut yol kenarında içen benim karımın kızımın geçtiği yerde pinekleyen.

içen içermişmiş kime neymiş ? Varmı garantin bi bilimsel dayanağın bu ülkede alkol içenlerin benim karıma kızıma laf atmayacağına dair ?? Alkolün herkeste aynı etkiyi gösterdiğine dair ?

Nirvanaya ulaşmışsın maşallah nickin gibi kusura bakma biz biraz geri kaldık bu işlerde yobazız

Ayıp ayıp hepimizin karısı çoluğu çocuğu var zihniyetinden utan

ayrıca ben devletin yerinde olsam alkolden hastalanan insanlara 2.sınıf muamele uygularım. hastane ücretlerine %200 vergi koyarım. hatta almanların yahudilere taktığı kol bandı bile takarım.

• Valla bir gün karını kızına yolda bira içenlerden birisi laf atarsa o zaman aynı cümleleri bekliyoruz evren bey sizden. Tabi hapiste yada mezarda internet kullandırıyorlarsa

Sözmü ?

Gerçi aile kavramını bilmeyen adamlarla neyi tartışıyoruzki o da ayrı bir mesele.

Biz ankara diyoruz adam patagonya minibüsünü gösteriyor. Sanki alkol içen gebermeli dedik. Sokakta alkol alan aracını alkollü süren gebermeli diyoruz.

Ama tabi anlayamayacak kadar aklın yoksa ne desek boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 14:36:11 >
  • Elinde sigara varken kaza yapma riskin artıyor. Bence de doğru bir karar. Alkolde ise cezası hafif kalmış. bir iki uyarı niteliğinde cezalar verildikten sonra gerekirse ömür boyu trafikten men edeceksin adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr79

Elinde sigara varken kaza yapma riskin artıyor. Bence de doğru bir karar. Alkolde ise cezası hafif kalmış. bir iki uyarı niteliğinde cezalar verildikten sonra gerekirse ömür boyu trafikten men edeceksin adamı.

Arkadaşım men edildi.

Bir hafta sonra yakalandı memura rüşvet verip serbest kaldı hemşerim ne anlatıyorsun

Men etmek yetmez 50 bin lira ceza yapıştırıcaksın
  • quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Biz burda herkes herkesi abi, kim kimi belli değil. Öyle fena yani...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr79

Elinde sigara varken kaza yapma riskin artıyor. Bence de doğru bir karar. Alkolde ise cezası hafif kalmış. bir iki uyarı niteliğinde cezalar verildikten sonra gerekirse ömür boyu trafikten men edeceksin adamı.

Arkadaşım men edildi.

Bir hafta sonra yakalandı memura rüşvet verip serbest kaldı hemşerim ne anlatıyorsun

Men etmek yetmez 50 bin lira ceza yapıştırıcaksın

Ya rüşvet yolsuzluk torpil vs. işler hiç bir zaman bitmez. Allahtan korkmayan adam, devletin görmediği bir köşede herzaman suç işler. Cezasını ancak diğer tarafta verir. Büyük para cezaları da iyi fikir tabiki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

her kötülüğün başı alkol.
    hükumeti ender desteklediğim noktalardan biri de bu yasa.

• quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

katılıyorum size.hatta alkol alanları,gerekli yasal düzenlemeleri yapıp, direk elektrikli sandalyeye gönderilmeli bence!

aç köpeklere yem etmeli alkol alanları. Mesela avrupada norveç isveç gibi ülkeler var çok alkol kullanıyorlarmış inanırmısınız en yüksek suç oranları o ülkelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

aç köpeklere yem etmeli alkol alanları. Mesela avrupada norveç isveç gibi ülkeler var çok alkol kullanıyorlarmış inanırmısınız en yüksek suç oranları o ülkelerde

Norveçteki insanla bizim insanımızın karakteristiği birmi ?

Sen norveçte alt tarafı tampon sürttü diye öldürülen adam gördünmü ??

Millet HAYVANSA kanunu çıkaran napsın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 15:10:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

öncelikle kendi milletini "hayvanlarsa" diye anan bir kişi her türlü haksızlığı haketmektedir her toplum içinde böyle insanlar vardır ve bunun alkolle alakası yoktur. artı orda alkol varsa her şey vardır yazıyor "Türk" varsa herşey vardır yazmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

öncelikle kendi milletini "hayvanlarsa" diye anan bir kişi her türlü haksızlığı haketmektedir her toplum içinde böyle insanlar vardır ve bunun alkolle alakası yoktur. artı orda alkol varsa her şey vardır yazıyor "Türk" varsa herşey vardır yazmıyor

Yayınlanma tarihi: 25 May 2012
    İZMİR´in Torbalı İlçesi´nde 315 promil alkollü olarak direksiyon başına geçen işadamı Mehmet Koyuncu, aşırı hız yaptığı otomobiliyle katliama neden oldu. Düğünden çıkan kalabalığın arasına dalan Koyuncu, aynı aileden 2´si çocuk 3´ü kadın 5 kişinin ölümüne neden oldu. Kazanın ardından linç edilmek istenen sürücüyü, jandarma kurtardı.

Kaza, bugün (pazartesi) saat 01.00 sıralarında Subaşı Beldesi girişinde meydana geldi. Tütün fabrikasında çalışan 29 yaşındaki Nazmiye Caner ve 26 yaşındaki Güler Akpınar, 15.00-23.00 vardiası çıkışında kendilerini belde girişindeki Osman Dirik Parkı´nda bekleyen anne İmmihan Akpınar ile çocuklarının yanına gitti. Bu sırada parkta yapılan düğüne de katılan Akpınar ve Caner, çocuklarıyla birlikte evlerine gitmek için yola çıktı.

SÜRÜCÜ TERÖRÜ

Aile, dağılan düğün davetlileriyle birlikte parkın karşısına geçip yolun kenarında yürüdüğü sırada, petrol istasyonu bulunan 49 yaşındaki Mehmet Koyuncu, yönetimindeki 35 M 6556 plakalı otomobille arkalarından gelirken kontrolü kaybedip kalabalığın arasına girdi. Jandarma karakolunun yaklaşık 20 metre yakınınıda meydana gelen kazada, Koyuncu´nun çarparak sürüklediği yayalardan 56 yaşındaki İmmihan Akpınar, gelini Güler Akpınar ve ilköğretim okuluna başlayacak olan 7 yaşındaki oğlu Osman Akpınar kaza yerinde hayatını kaybetti. İmmihan Akpınar´ın kızı 29 yaşındaki Nazmiye Caner ile 10 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Caner ise, Torbalı Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken yolda öldü.

BU İNSANMI ?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 15:28:15 >

• Yada bu

http://www.haber3.com/ucaktaki-2-alkollu-yolcu-inince-kavga-cikardi-haberi-1724781h.htm

yada bu

http://www.daricagazetesi.com.tr/haber/asayis/icki-alemi-kavga-cikardi/2160.html

yada bu

http://yenibursa.com/bursa-haber/son-dakika/bursada-alkol-kavgasi-aci-bitti.html

Vermeye kalksam milyon tane örnek veririm alkol yüzünden laf atmalara kazalara kavgalara bıçaklara adam öldürmelere .

Bunlardan birisi senin ailenede denk gelebilirdi

Bu şahıslardan birisi alkollü vaziyette senin düğününden çıkarkende senin ailene vurabilirdi , yahut kavga çıkırabilirdi.

tekrar soruyorum HİÇ NORVEÇLİYE BENZİYORLARMI SENCE BUNLAR İNSANMI ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Haziran 2013; 15:31:44 >

• Nedense en cok sigara olayina sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm...

Çok komik, zira kız arkadaşım genelde içki içmeyenler tarafından gözle veya sözle tacize uğruyor. Aynı şekilde zorla evlendirmeler, aile içi şiddet, tecavüz gibi şiddet içerikli suçlar toplumum kendini dinibütün olarak gören (kendilerini dinibütün olarak görmeleri, kesinlikle dinibütün oldukları anlamına gelmez) kesiminde çok daha yaygın. Kavga etmek ise bir başka düşünce, fikir veya davranışa tahammül edemeyen, kendini fiziksel güç ile ifade edenlerin işi.

Erkekleri kendilerine hakim olamayan, zihnen olgunlaşmamış, kendini tutamayacak azgın birer boğa olarak görüp, kadınların bu sebeple kapanmalarını istemekle,

İnsanların kendilerine hakim olamayacak, kendilerini tutamayacak, doğru kararları verip, ne kadar içmesi gerektiğini veya alkollüyken nasıl davranması gerektiğini bilemeyecek kadar şuursuz görüp Alkolün yasaklanmasını istemek aslında aynı zihniyettir.

Kötülük alkolden gelmez. Kötülük insandan gelir. Siz bunu dizginlemeyi beceremiyorsanız, ayık da olsanız zararlısınız, sarhoş da olsa zararlısınız.

Şükür Cosmos'a benim zekam var. karar arma mercilerim düzgün çalışıyor. Azgın bir boğa gibi etrafa saldırmıyorum. İçki içerken de gayet usturubuyla içiyorum. Çok da içsem kendimi kontrol ediyorum. Kendisiyle ve etrafıyla barışık olan adamdan zarar gelmez. Tabii ki içip içip ortalığa zarar vermeyeceksiniz diye bir kural yok. Ancak dünyaya içkiliyken verilen zararın, ayıkken verilen zarardan çok daha ufak olduğunu da unutmamak gerekir.

Ne içip ne içmeyeceğime ben karar veririm. Ağzımla içme yetisine sahibim. Doğru kararlar alabilme yetisine de sahibim. Dolayısı ile bir başkasının benim adıma karar vermesi gibi bir dayatmayı kabul edecek değilim. Zira kimsenin haddi değildir. "Alkolü yasaklıyalım, kötülüklerin anasıdır, zırt pırt..." Fanatik düşünceler, saplantılı insanlar, dünyayı siyah-beyaz'dan ibaret sananlar, içlerindeki ezilmişliği ve/veya kompleksleri yenememiş insanlar...

Ne diyorduk?

"Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm... Bir dene Kezban, tadı çok güzel... Çıssss..." Hayat böyle siyah ve beyaz değil. Öyle olsaydı Nuri Alço olmak gerçekten keyifli olurdu. Kötü adam gülüşü veya Bizanslı gülüşü falan... "Niohahahahaha" Ama günümüz dünyasında Nuri Alço, para kazanmak için Röpteşambırı ve elindeki viskisi ile partilere katılarak para kazanan bir sinema ve performans sanatçısıdır.

Son olarak: "Çirkin kadın yoktur, az Vodka vardır." İnsan doğası gereği bir sonraki nesli genetik olarak daha gelişmiş yapmak ister. Çirkin erkeklerin taş kızlarla, taş erkeklerin çirkin kızlarla sıklıkla eşleşmesinin sebebi de aslen bu. Ama düşününce bunu mümkün kılan en önemli şey Vodka, Connecting People...

• Sİgara kullanan biri olarak söleyebilirim ki arabada sigara içmek çok sakıncalı , bir defa pantalonumu yaktım kül yüzünden ve kaza yapıyordum , ondan sonra sigara içmeyi bıraktım arabada , belki bi kaç kez daha içmiş ama çok düşük hızlarda ve pür dikkat bir biçimde. Alkole zaten girmiyorum , en ağar ceza neyse o verilmeli..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Çok komik, zira kız arkadaşım genelde içki içmeyenler tarafından gözle veya sözle tacize uğruyor. Aynı şekilde zorla evlendirmeler, aile içi şiddet, tecavüz gibi şiddet içerikli suçlar toplumum kendini dinibütün olarak gören (kendilerini dinibütün olarak görmeleri, kesinlikle dinibütün oldukları anlamına gelmez) kesiminde çok daha yaygın. Kavga etmek ise bir başka düşünce, fikir veya davranışa tahammül edemeyen, kendini fiziksel güç ile ifade edenlerin işi.

Erkekleri kendilerine hakim olamayan, zihnen olgunlaşmamış, kendini tutamayacak azgın birer boğa olarak görüp, kadınların bu sebeple kapanmalarını istemekle,

İnsanların kendilerine hakim olamayacak, kendilerini tutamayacak, doğru kararları verip, ne kadar içmesi gerektiğini veya alkollüyken nasıl davranması gerektiğini bilemeyecek kadar şuursuz görüp Alkolün yasaklanmasını istemek aslında aynı zihniyettir.

Kötülük alkolden gelmez. Kötülük insandan gelir. Siz bunu dizginlemeyi beceremiyorsanız, ayık da olsanız zararlısınız, sarhoş da olsa zararlısınız.

Şükür Cosmos'a benim zekam var. karar arma mercilerim düzgün çalışıyor. Azgın bir boğa gibi etrafa saldırmıyorum. İçki içerken de gayet usturubuyla içiyorum. Çok da içsem kendimi kontrol ediyorum. Kendisiyle ve etrafıyla barışık olan adamdan zarar gelmez. Tabii ki içip içip ortalığa zarar vermeyeceksiniz diye bir kural yok. Ancak dünyaya içkiliyken verilen zararın, ayıkken verilen zarardan çok daha ufak olduğunu da unutmamak gerekir.

Ne içip ne içmeyeceğime ben karar veririm. Ağzımla içme yetisine sahibim. Doğru kararlar alabilme yetisine de sahibim. Dolayısı ile bir başkasının benim adıma karar vermesi gibi bir dayatmayı kabul edecek değilim. Zira kimsenin haddi değildir. "Alkolü yasaklıyalım, kötülüklerin anasıdır, zırt pırt..." Fanatik düşünceler, saplantılı insanlar, dünyayı siyah-beyaz'dan ibaret sananlar, içlerindeki ezilmişliği ve/veya kompleksleri yenememiş insanlar...

Ne diyorduk?

"Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm... Bir dene Kezban, tadı çok güzel... Çıssss..." Hayat böyle siyah ve beyaz değil. Öyle olsaydı Nuri Alço olmak gerçekten keyifli olurdu. Kötü adam gülüşü veya Bizanslı gülüşü falan... "Niohahahahaha" Ama günümüz dünyasında Nuri Alço, para kazanmak için Röpteşambırı ve elindeki viskisi ile partilere katılarak para kazanan bir sinema ve performans sanatçısıdır.

Son olarak: "Çirkin kadın yoktur, az Vodka vardır." İnsan doğası gereği bir sonraki nesli genetik olarak daha gelişmiş yapmak ister. Çirkin erkeklerin taş kızlarla, taş erkeklerin çirkin kızlarla sıklıkla eşleşmesinin sebebi de aslen bu. Ama düşününce bunu mümkün kılan en önemli şey Vodka, Connecting People...

Nedense bu düşüncede gördüğüm tek insan değilsiniz. Kendinizi güzel kandırıyorsunuz ...

Kız arkadaşınıza gözleri ile taciz yapanların alkol kullanıp kullanmadını bilemezsiniz ,

Kapanmak dinin emridir , kimse azgın boga oldugu için kadını kapamaya çalışmaz, dinin emrini reddediyorsanız , o sizin iman eksikliğinizden veya dinsizliğinizdendir , çünkü dindeki herhangi bir emri reddetmekt insanı dinden çıkardır , bu da bir başka din emridir .

Alkol kötülüklerin anasıdır , bir bira içmek insanı şeytan yapmaz ancak 2 bira ile bile sarhoş olan insan gördüm , ne dediğini bilmiyordu , ne dedigini bilmeyen insan ne yaptıgını da bilmiyor ...

Aile içi şiddetin en birinci sebebi alkol, uyuşturucu , kumardır . Bunun istatistikerini tutan bir yer var mıdır bilemiyorum ancak , karısını döven gördüğüm insanların tamamı eve sarhoş gelip karısını cocuklarını dövenlerdi , bunlar arasında muhtelif yerlerdeki komşularımız da dahildir , bizaati yaladıgımız şeyler...

Onun için alkolü masum gösterme çabaları boş , içmek ise serbest. İçebildiginiz kadar için , hatta öyle bir için ki ayağa kalkamayın , yere düşün ama alkol kullanmayan insanlara saldırmaktan vazgeçin .

Neymiş , alkol kullanmayanlar , kadınlara kzılara bakıyomus , aile içi şiddet varmıs, kadınları zorla kapatır evlendirirlermiş vs vs . Boş laflar bunlar ,toplum böle geyiklere gülüp geçiyo, sizde kendinizi daha fazla kandırımayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

quote:

quote:

quote:

tecavüz
    kaza
    kavga
    cinayet
    gasp

vs.......

Vuhuuu... Uuu beybi...

Ne diyorduk?

Nedense bu düşüncede gördüğüm tek insan değilsiniz. Kendinizi güzel kandırıyorsunuz ...

Kız arkadaşınıza gözleri ile taciz yapanların alkol kullanıp kullanmadını bilemezsiniz ,

Kapanmak dinin emridir , kimse azgın boga oldugu için kadını kapamaya çalışmaz, dinin emrini reddediyorsanız , o sizin iman eksikliğinizden veya dinsizliğinizdendir , çünkü dindeki herhangi bir emri reddetmekt insanı dinden çıkardır , bu da bir başka din emridir .

Alkol kötülüklerin anasıdır , bir bira içmek insanı şeytan yapmaz ancak 2 bira ile bile sarhoş olan insan gördüm , ne dediğini bilmiyordu , ne dedigini bilmeyen insan ne yaptıgını da bilmiyor ...

Aile içi şiddetin en birinci sebebi alkol, uyuşturucu , kumardır . Bunun istatistikerini tutan bir yer var mıdır bilemiyorum ancak , karısını döven gördüğüm insanların tamamı eve sarhoş gelip karısını cocuklarını dövenlerdi , bunlar arasında muhtelif yerlerdeki komşularımız da dahildir , bizaati yaladıgımız şeyler...

Onun için alkolü masum gösterme çabaları boş , içmek ise serbest. İçebildiginiz kadar için , hatta öyle bir için ki ayağa kalkamayın , yere düşün ama alkol kullanmayan insanlara saldırmaktan vazgeçin .

Neymiş , alkol kullanmayanlar , kadınlara kzılara bakıyomus , aile içi şiddet varmıs, kadınları zorla kapatır evlendirirlermiş vs vs . Boş laflar bunlar ,toplum böle geyiklere gülüp geçiyo, sizde kendinizi daha fazla kandırımayın..

Dindar olmadığımı baştan söylemiştim. Dinden çıkmış olmuyorum zira dinin içinde değildim zaten.

Siz benim yanlış olduğumu ömrünüzün sonuna kadar düşüneceksiniz. Ben de sizin. Ancak benim sizinle birlikte yaşayabilme yetim, sizi kabullenmiş olmam, size saygılı davranıyor olmam var. Sizden ise aynı saygıyı görüp göremeyeceğimden emin değilim. Eğer görebileceksem, isterseniz krem peynire tapın. Beni hiç alakadar etmez. Ama benim size, inanışlarınıza, yaşam tarzınıza gösterdiğim saygıyı siz bana gösteremeyecekseniz, ben de size göstermem. Bu kadar basit.

Kızının başı kapalı üniversiteye girebilmesini istediğim gibi, gelecekte olacak kızımın da tıpkı anasının yaptığı gibi özgürce yaşayabilmesini istiyorum. Kendini sınırlamasın. Kendisine zarar vermeyecek şekilde alkolünü alsın, eğlensin, keyfine baksın. Hayat değerli ve kısa. Keyif almak lazım.

Sizin kızınız da sizin hayal ettiğiniz şekilde aynı coğrafyada yaşayabildiği sürece ve ikisi arkadaş olabildiği sürece benim için gerisi teferruat. Bunu böyle bilin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.