Şimdi Ara

dikkat avea adamı avukata verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

avea bizimofis tarifesinde ki 5*5*9*0*1* nolu telefon hattımı konturluye geçirdim. daha sonra gelen bu hatta gelen 23.01.2012 tarihli 15 tl lik son faturayı odemek istedigimde abone numarasına ait borc gorunmemekte idi. bende hattı konturluye değiştimem nedeni ile biraz daha yuklu yeni bir fatura duzenlenecegini dusunerek beklemeye başladım.

dun maillerimi kontrol ederken normalde okumadan silebilecegim hiç bilmedigim bir mail adresinden unutulmus fatura baslıklı maili okudugumda. 23.01.2012 tarihli odenmemis faturama dair 4 gun sonrasına 27.01.2012 tarihli avukatlı yazısı gonderildigini gordum. 9*0*6*9*8* abonelik numarama ait borcumun odenememesi nedeni ile hemen odenmezse 7 gun içerisinde icra takibine baslanacagı yazılı idi.

1. si 23.01.2012 5*5*9*0*1* abone numarama ait bir borç bulunmamakta idi. yeni bir fatura gelmemişti.
    2. si 9*0*6*9*8* aboen numaralı bir hattım yok.
    3. sü 9*0*6*9*8* uzaktan yakında ilgisi olan bir abonelik numarası ile bugune kadar ne bir odeme ne de bir borc bilgisi elime ulaşmıstı.
    4. sü avukatlık yazısı "mail" ile elime ulaşmadan once, ne bir hatırlatma mesajı, ne bir hatırlatma yazısısı, nede telefonla bir bilgilendirme aldım.

her ne sebeple olursa olsun var oldugunu bildiginiz bir borcu kesin olarak sıkı takip edin. adamı 4 gun sonra avukata verirler.

• 140 TL ödedim daha yeni bu yüzden şimdi bir komşumuzda aynı bu şekilde ödeyecek insan bir telefon açar böyle böyle bir durum var diye bir de belli miktar birikiyor ondan sonra icraya veriyorlar gene sizin haberiniz olmuş şanslısınız.
  • Avea sırf fatura kesip para tahsil edebilmek için hat kapatma işlemlerini geciktirip fatura kesim tarihinde (bir aylık fatura keser fakat aynı gün hattı kapattığı için hem bir aylık ücreti ister hem hat kapandığından konuşmadığınız süreleri ödemek zorunda bırakır) fatura kestikten sonra hattı kapatır ve insanı süründürür.Avea'nın kime satıldığı malum.Bunlardan Türk halkına iyilik yapmaları beklenmez zaten.
  • 990 la başlayan faturanız şirket hattınız olduğu için size düzenlenen fatura takip numarasıdır. mesela 15 tane şirket hattınız var 15 fatura basmaz 990 la başlayan bi numara veriri tek fatura basar. onda sorun yok. Kontörlüye geçiş tarihini tam yazarsanız size gelecek en son fatura tarihini verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBa60

990 la başlayan faturanız şirket hattınız olduğu için size düzenlenen fatura takip numarasıdır. mesela 15 tane şirket hattınız var 15 fatura basmaz 990 la başlayan bi numara veriri tek fatura basar. onda sorun yok. Kontörlüye geçiş tarihini tam yazarsanız size gelecek en son fatura tarihini verebilirim.

avukatlık yazısında 9*0*6*9*8* gsm no olarak geçmekte.

5*5* ile baslayan tek bir gsm numaram var. faturalarımı bununla oder bununla sorgulardım.

bugune kadar 9*0*6*9*8* abonelik numarası ile uzaktan yakında ilgisi olan ne bir abonelik bilgisi, ne bir odeme, ne de bir borc bilgisi elime ulaşmıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemusta -- 3 Şubat 2012; 16:14:43 >
  • O zaman başkası tarafından adınıza telefon numrası açılmış. Bu ihtimal geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 3 Şubat 2012; 16:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemusta

quote:

990 la başlayan faturanız şirket hattınız olduğu için size düzenlenen fatura takip numarasıdır. mesela 15 tane şirket hattınız var 15 fatura basmaz 990 la başlayan bi numara veriri tek fatura basar. onda sorun yok. Kontörlüye geçiş tarihini tam yazarsanız size gelecek en son fatura tarihini verebilirim.

5*5* ile baslayan tek bir gsm numaram var. faturalarımı bununla oder bununla sorgulardım.

bugune kadar 9*0*6*9*8* abonelik numarası ile uzaktan yakında ilgisi olan ne bir abonelik bilgisi, ne bir odeme, ne de bir borc bilgisi elime ulaşmıstı.

Şirket hattı ise avea da her bir şirket hattının 990 la başlayan bi numarası vardır ... Bu Kesin bir bilgisdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemusta

quote:

Şirket hattı ise avea da her bir şirket hattının 990 la başlayan bi numarası vardır ... Bu Kesin bir bilgisdir.

Alıntıları Göster

ben sanırım durumu anlatamadım boyle bir numara bilgisi tarafıma verilmedi. mevcut borc benim 555 ile baslayan numaramın gelen ama sistemde sitemde yok denilen fatura borc bilgisi ile aynı.

ben bir borcum oldugunun biliyordum ama geri bilgilendirme yapılmadan 4 gun sonrasında avukat yazısı yollandı. benim hatam yeni bir faturanın duzenlenecegi şeklinde dusunmek oldu.

dunyanın neresinde gorulmus 23.01.2012 tariinde odenmemiş bir fatura boorcuna hiç bir hatırlatma yada uyarı yapmadan 27.01.2012 tarihinde 4 gun sonra email ile avukatlık işleminin baslatıldıgı.

990.xxx xx xx ile başlayan bir numaram yok. boyle bir numara ile hiç fatura odemedim. 555.990 xx xx ile baslayan bir numaram var. her faturamı bu numara ile odedim. bu da kesin bir bilgi.

ben turkce uyarıyorum mevcut bir borcunuz oldugunu dusunuyorsanız borcunuz yok dense dahi takip edin. supriz numaralara maruz kalmayın. bu da kesin bir bilgi.

• Dikkat Avea Sizi avukata verir

--------------------------------------------------------------------------------

Ben de AVEA mağduruyum.Bir türlü yakamı bırakmadılar.Turkcell'e geçeli 4 ay oldu,şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
    Daha önce Avea ile heryöne özgürlük tarifesindeydim.Büyük bir hata yaptığımı şimdi anlıyorum.Abonelerini yolunacak kaz gören,kelime oyunları ile nerede ise abonesini yalancı çıkartan bir firma hayatımda görmedim.

Avea Müşteri hizmetlerinin ,genel merkezininin beni hep yanlış yönlendirmeleri yüzünden FATURA MAĞDURU oldum.
    Avea'ya geçtiğimden beri faturam hiç normal gelmedi.65 tl sabit fiat gelmesi gereken faturalar 150,144,178,165 gibi sürekli abartılı olarak geldi.Her faturada müşteri hizmetlerini aradım ve haksız faturalandığımı itiraz ettiğimi söyledim.Bir de müşteri hizmetlerini aradığım için de kat kat fazlasıyla fatura geliyordu.
    Bir gün benden 178 TL ara ödeme istediler fatura dışında öylesine ve hiç bir açıklaması olmayan bir ödeme.Tabii ki itiraz ettim günlerce; ev mi alıyoruz ara ödeme de ne oluyor dedim.Avea Genel merkezi aradım.Ve bana geri dönüş yapıldı.Dedilerki MAĞDURİYETİNİZİN giderilmesi için size 1 yıl boyunca her yöne 1000 dakika 100 sms hediye ediyoruz. Bu dakikadan itibaren hediyelerinizi kullanabilirsiniz dendi.Tabii ben de güvendim.Ve daha pek çok örnek verebilirim.ben faturalarımın tamamını ödedim,ara ödemenin de yani 178 tl nin yarısını ödedim.Nisan ayında en son avukata verileceksiniz diye aveadan aradılar.Sonrasında avukatları aradı.masraflar dahil yüksek bir rakam ödemem gerektiğinden sözettiler.Bende ödemeyeceğim gelin eşylarımı alırsınız istediğinizi alın dedim.olamaz böyle birşey ya!...
    Tekel ve sömürü zihniyetli bu tarz bir firmaya dur diyen olmayacak mı?Tüketici heyetine de başvurdum.Oradan da bir sonuç elde edemedim.

Buradan söylüyorum; sesimi duyurabileceğim her platformda ve her yerde bu konuyu ileteceğim.Bu ülkenin adaleti var.Hiç kimse,hiç bir firma müşterilerini ayak oyunları ile mağdur etme hakkına sahip değil.Bu konularda yetkili kişilerin çıkıp Avea'ya dur demesi gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.