Bildirim
!!!!DİKKAT!!!!...CEVİZ KABUĞUNDA MÜTHİŞ TARTIŞMA !!!!!...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buluş neymiş ki flash tv çekmiyor -
yazsanda ne olduğunu, ona göre şeyetsekquote:
Orijinalden alıntı: hamlet
Buluş neymiş ki flash tv çekmiyor
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ? -
bende topiç acmak için bilgisayar başına geldim.quote:
Orijinalden alıntı: expo
yazsanda ne olduğunu, ona göre şeyetsek
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
Alıntıları Göster
2 Türk bilim adamının buluşlarını anlatıyor.. ve test yapıyorlar .. mutlaka izleyin..
bi madde geliştirmişler bunun sayesinde 4 kat daha fazla enerji elde ediliyorlrmış.
diğerini daha anlatmadılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana -- 5 Haziran 2005, 0:31:15 >
-
alalaaa yani sende topic (anlamayanlar olabilir Türkiye'de yaşıyoruz ya hani: konu demek arkadaşlar) açıp ne olduğunu söylemeden gidecektin, ilginç...quote:
Orijinalden alıntı: zargana
bende topiç acmak için bilgisayar başına geldim.
2 Türk bilim adamının buluşlarını anlatıyor.. ve test yapıyorlar .. mutlaka izleyin..
bi madde geliştirmişler bunun sayesinde 4 kat daha fazla enerji elde ediliyorlrmış.
Alıntıları Göster
tamam ne olduğu çıktı sonunda ortaya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo -- 5 Haziran 2005, 0:34:00 >
-
evet aynen izlemekteyim şu an reklam girdi ısının 100 dereceye ulaşmasını bekliyorlarquote:
Orijinalden alıntı: expo
alalaaa yani sende topic (anlamayanlar olabilir Türkiye'de yaşıyoruz ya hani: konu demek arkadaşlar) açıp ne olduğunu söylemeden gidecektin, ilginç...
tamam ne olduğu çıktı sonunda ortaya...
Alıntıları Göster -
Evet farklı siyah bir madde keşfetmişler kendiliğinden eneji üretiyor hemde çok kısa sürede deney yapıyorlar henüz deney bitmedi ama onun haricinde de manyak işler başarmışlar... Misal orada bir bayan var daha lise 2 de iken japonların gizli devlet projesini onlardan evvel bulmuş adamlar koca devlet olarak göbek çatlattıkları keşfi yapmış.. hala devam ediyor...quote:
bende topiç acmak için bilgisayar başına geldim.
Alıntıları Göster
-
eeequote:
Orijinalden alıntı: Hacitigin
Evet farklı siyah bir madde keşfetmişler kendiliğinden eneji üretiyor hemde çok kısa sürede deney yapıyorlar henüz deney bitmedi ama onun haricinde de manyak işler başarmışlar... Misal orada bir bayan var daha lise 2 de iken japonların gizli devlet projesini onlardan evvel bulmuş adamlar koca devlet olarak göbek çatlattıkları keşfi yapmış.. hala devam ediyor...
Alıntıları Göster -
bu program ne kadar sürüyor be ya?quote:
Orijinalden alıntı: _KoLCu_
eee
Alıntıları Göster
bitmedi mi daha? -
ben şükran hanıma hayranımquote:
Orijinalden alıntı: elec
bu program ne kadar sürüyor be ya?
bitmedi mi daha?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: éfulim
ben şükran hanıma hayranım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gokh_arslan
yahu ben olayi hakkaten anlamadim
biraz daha acar misiniz konuyu? ya da link yok mu?
-
kadınmıydı oquote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gokh_arslan
-
Prof.Dr Abdullah Çoban ( Erciyes' de ) ve Şükran Can. ( Erkek zannetim ilk önce)quote:
Orijinalden alıntı: elec
bu program ne kadar sürüyor be ya?
bitmedi mi daha?
Alıntıları Göster
Bende internette aramaya başlamıştım.
Bir yanım inanmak istiyor onlara ama adam 5 sene de bir patent alamaz mı arkadaş. Hala çamur dedikleri karışımda ki bir maddeyi bu yüzden açıklamıyorlar. Çamura 1 birim enerji veriyorlar, 4 katı enerjinin yaptığı işi yapıyorlar. Umalım da gerçek olsun.
-
iyide bir tane mühendis katıldı dağıttı ortalığı..bunlarda kuzu kuzu dinledi burnuma iyi kokular gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: Serdengeçti
Prof.Dr Abdullah Çoban ( Erciyes' de ) ve Şükran Can. ( Erkek zannetim ilk önce)
Bende internette aramaya başlamıştım.
Bir yanım inanmak istiyor onlara ama adam 5 sene de bir patent alamaz mı arkadaş. Hala çamur dedikleri karışımda ki bir maddeyi bu yüzden açıklamıyorlar. Çamura 1 birim enerji veriyorlar, 4 katı enerjinin yaptığı işi yapıyorlar. Umalım da gerçek olsun.
Alıntıları Göster
walla sevdim şükranı
-
yav yapmayın ... bilim adamları bence yaptıkları bence kesinlikle sonuç verecek..... şükran hanımda kendini bilime adamış.. makkaj yapaya sacını boyamaya zaman ayırmamış heralde ..quote:
iyide bir tane mühendis katıldı dağıttı ortalığı..bunlarda kuzu kuzu dinledi burnuma iyi kokular gelmiyor
walla sevdim şükranı
Alıntıları Göster
bu arada bu programa katılma sizlere para verelim demişler ...
-
şükranı gördüğümde bende ilk erkek zannetmiştim ama sonradan bay cevizkabuğu şükran hanım diyince çaktım küfteyi...quote:
yav yapmayın ... bilim adamları bence yaptıkları bence kesinlikle sonuç verecek..... şükran hanımda kendini bilime adamış.. makkaj yapaya sacını boyamaya zaman ayırmamış heralde ..
bu arada bu programa katılma sizlere para verelim demişler ...
Alıntıları Göster
-
oldum olası zeki hatunlara bayılırım şöyle 20 yıl çıkarsak şükran hanımdanquote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
şükranı gördüğümde bende ilk erkek zannetmiştim ama sonradan bay cevizkabuğu şükran hanım diyince çaktım küfteyi...
Alıntıları Göster
birde arkadaşlar herkesin cinselliği kendine ..polemik yapmıyalım ama bence zamanında şükrüymüş sonradan şükriye olmuştur
umarım dediklerini yaparlar..şimdiden heyecanlandım
-
magazin programı yada bir talk şov programı olsaydı şükran hanımda rujunu sürer giderdi.quote:
oldum olası zeki hatunlara bayılırım şöyle 20 yıl çıkarsak şükran hanımdan
birde arkadaşlar herkesin cinselliği kendine ..polemik yapmıyalım ama bence zamanında şükrüymüş sonradan şükriye olmuştur
umarım dediklerini yaparlar..şimdiden heyecanlandım
Alıntıları Göster
ama bilimin tartışıldığı bir yere bir birey olarak gitti ve bilgilerinide en iyi şekilde sundu..
umarım yolu açık olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nitrogliserin
magazin programı yada bir talk şov programı olsaydı şükran hanımda rujunu sürer giderdi.
ama bilimin tartışıldığı bir yere bir birey olarak gitti ve bilgilerinide en iyi şekilde sundu..
umarım yolu açık olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: evrimci
Valla, bana hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Hiçte bilimsel yöntemle çalışmıyorlar.
Yayın çıkarmamışlar, Prof kalkıp gerek yok diyor.
Patent alamamışlar, pahalıymış , değiştirip çalarlarmış .
Bu maddenin özelliklerini açıklayamayız, çalarlar.
Termodinamik kanunlarına aykırıya cevabı bu quantum fiziğiyle alakalı, neresiyle cevap veremeyiz çalarlar.
Garip bir deney düzeneği.
İkisinin bilimadamlarına yakışmayacak şekilde böbürlenmesi, soru soranlara çıkışmaları.
Bilim dünyasıyla paylaşmadan Televizyona çıkma şovenizmi.
Valla bütün bunlardan sonra gene bir sahtekarlıkla karşı karşıyayız gibi geldi bana. Umarım ben yanılıyorumdur, ama sanmıyorum.
arkadaş güzel özetlemiş
-
nedense hepte flash tv yayınlıyor böyle şeyleri.quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morlukquote:
Orjinalden alıntı: evrimci
Valla, bana hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Hiçte bilimsel yöntemle çalışmıyorlar.
Yayın çıkarmamışlar, Prof kalkıp gerek yok diyor.
Patent alamamışlar, pahalıymış , değiştirip çalarlarmış .
Bu maddenin özelliklerini açıklayamayız, çalarlar.
Termodinamik kanunlarına aykırıya cevabı bu quantum fiziğiyle alakalı, neresiyle cevap veremeyiz çalarlar.
Garip bir deney düzeneği.
İkisinin bilimadamlarına yakışmayacak şekilde böbürlenmesi, soru soranlara çıkışmaları.
Bilim dünyasıyla paylaşmadan Televizyona çıkma şovenizmi.
Valla bütün bunlardan sonra gene bir sahtekarlıkla karşı karşıyayız gibi geldi bana. Umarım ben yanılıyorumdur, ama sanmıyorum.
arkadaş güzel özetlemiş
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- aç karnına enerji içeceği içilir mi
- hepsiburada tıkla kazan
- avm otoparkına araç bırakmak
- 40 yaşından sonra evlenme çünkü
- kütahya insanı nasıldır
- yeşil nasim
- vtouch nedir
- prompt mühendisliği
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X