Şimdi Ara

DİKKAT DAĞINIKLIĞI NASIL DÜZELİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an bunu yazarken bile başka hayaller kuruyorum. 10. sınıfa gidiyorum. Derste hocayı dinlemeye çalışsam da türlü türlü hayaller kuruyorum. Dersi anlayamıyorum. Nasıl geçebilir? Balık yağı hapı da kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZ1Zenci

Şu an bunu yazarken bile başka hayaller kuruyorum. 10. sınıfa gidiyorum. Derste hocayı dinlemeye çalışsam da türlü türlü hayaller kuruyorum. Dersi anlayamıyorum. Nasıl geçebilir? Balık yağı hapı da kullanıyorum

Psikiyatra git. Test yaptır.
  • dersler ne alemde.
  • 11im bende de oluyor aynindan daliyorum kopuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımdada vardı doktor bir ilaç vermişti işine yarıyo gibiydi
  • Doktordan testler yaptır vitamin eksikliği olabilir.Ritalin yazar muhtemelen ama durumun ağırsa concerta yazar.Concerta lisede biraz problem yaratır belli dönemlerde kullan ritalinle idare etmeye çalış.
  • @umut_baris Tamam. Ne testi?

@Rindaman Kötü, çünkü derse odaklanamıyorum bir türlü. Sınıf aslında çok sessiz.

@saekobusujima Lisede problem yaratır derken? Ne gibi problemler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@umut_baris Tamam. Ne testi?

@Rindaman Kötü, çünkü derse odaklanamıyorum bir türlü. Sınıf aslında çok sessiz.

Bahsettiğim ilacın adını tam bilmiyorum ve reçetesiz satılıcağınıda zannetmiyorum bi psikiyatri doktoruna git derdini anlat büyük ihtimal o ilacı yazıcaktır sanada.
  • quote:

@umut_baris Tamam. Ne testi?

Ben concerta + ritalin kullanıyordum. Concertanın yan etkileri çok berbat.

Ritalin de ondan aşağı kalmıyor.

Testler özelde 600 lira tutmuştu. Devlette yok sanırım bu testler.
  • Concerta şu an kullanıyorum ve dersanede çektiğim çilenin haddi hesabı yoktu.Açıkçası dersaneyi bıraktım ilaç yüzünden bi süre kafamı toplayıp seneye hazırlanıcam.Düşün ben üni hazırlanan bir birey olarak bu durumdayım.Bunun dışında concerta insanı epey zekileştiriyor ritalinle kıyaslanamaz ama kullanırken yerine başkası geçmiş gibi oluyorsun.Ritalin aşırı hareket ve agresiflik yapar ritalin kullanırken pek damarına basmadıkları sürece sorun yaratmaz ama tedavi verimi o kadar yüksek degil.Concertada dersi derste dinlemen yeterliyken ritalinde 1-2 tekrar yapıyorsun halloluyor.Concerta kullanmayı düşünüyorsan ailevi durumunun iyi olması gerekiyor agresif bir baban falan varsa hiç bulaşma.
  • Bende öyleyim
  • bir an evvel git bir doktora. bende de var ben gitmedim pişmanım. türkçeyi fulleyebilecek düzeydeyim ama hep soru okurken başka yerlerde olduğum için kaçırıyorum.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler gerçekten :) Sınav haftası başlıycak. Salı gününe psikiyatriye randevu aldım. Sınav haftasına kadar bari biraz geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boksör1114 -- 27 Şubat 2014; 20:40:12 >
  • Youtube'a Omega 3 deneyi yaz aynı deneyi kendi kullandığın preparata uygula olacak mı? Bu yaşlarda bana kalırsa normal benim yaşım 24 sevmediğim bir işi yaparken hala odaklanma problemi yaşıyorum. İş sende bitiyor. Olay otokontrol. Dik dur önündeki nefret ettiğin matematik dahi olsa seni seviyorum bebeğim benimsin seni çözecegim gibisinden konuş bak nasıl halloluyor bitkisel destek artı piyasadaki en sağlam Omega 3 takviyelerinden birisini kullanıyorum on numarayım uzun zamandır çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevaplarınız için çok teşekkürler gerçekten :) Sınav haftası başlıycak. Salı gününe psikiyatriye randevu aldım. Sınav haftasına kadar bari biraz geçsin.

İlk defa kullanacaksan ilk 2 hafta kadar yan etkileri yoğun oluyor.

Aşırı iştahsızlık, bulantı hissi, soğuk ter. Özellikle concerta, çok terletiyor. İnsan durduğu yerde terler mi ya?
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Hocam o verdiğin videoyu bile izlerken hemen düşüncelere daldım. Sadece istemediğim olaylarda değil arkadaşlarla konuşurken bile biri espri yapsa diğerleri gülüyor, ben ne oldu diye soruyorum 2 gündür derslere gerçekten odaklanmaya çalıştım ama hoca bir şey söylese hemen onunla ilgili başka şeyler, ordan başka şeyler, ordan başka şeyler düşünüyorum derken daldan dala atlıyorum resmen. Çok alakasız şeyleri düşünmeye başlıyorum. Tek çarem doktor tedavisi herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.