Haziran ayında İzmir'deyken ilanı vermiş fakat satamamış. Ağustosta Şanlıurfa'ya gtmiş, birde şansımı burda deneyeyim diyerek önce kilometreyi düşürtmüş. Sonra yeni ilan verip satabilmek için ilana komple boyalı olduğunu yazmamış. Tabi bunu yaparkende eski ilanı silmeyi akıl edememiş.
Tabi bu iyi senaryodu
Hocam ankara daki ilana bakmadınız herhalde.
Para bir yana imzalar bir yana hala dolandırılan varsa ayağını taş bağlayıp kendini denize atısn
quote:
Orijinalden alıntı: infernaltr
Para bir yana imzalar bir yana hala dolandırılan varsa ayağını taş bağlayıp kendini denize atısn
Genelde bu kaporacıların işi. İnsanımız kanıyor yapacak bişi yok .
quote:
Orijinalden alıntı: seizure
İyimser senaryoyu yazıyorum.
Haziran ayında İzmir'deyken ilanı vermiş fakat satamamış. Ağustosta Şanlıurfa'ya gtmiş, birde şansımı burda deneyeyim diyerek önce kilometreyi düşürtmüş. Sonra yeni ilan verip satabilmek için ilana komple boyalı olduğunu yazmamış. Tabi bunu yaparkende eski ilanı silmeyi akıl edememiş.
Tabi bu iyi senaryodu
hocam kötü senaryoyu tahmin edebiliyorum az çok
Ben diyorum ki;
Araba.com daki ilan sahibi fotoğraf olmadığı için fotoğrafları sahibinden.com'dan çalmış. Veya dediğiniz gibi dolandırmaya yönelik.
Diğer iki ilanda bence adam İzmir'den Şanlıurfa'ya gitmiş. Fiyatları ve açıklamaları zaten aynı. KM'si de 250 bin'ken muhtemelen iki ilan tarihi arasında gezilip 307 bin olmuş, fakat bir sıfırı yazmayı unutmuşlar.