Şimdi Ara

Mercedes: resimde ki donanım ne anlama geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman ilanlara baksam, bu fotoğrafta üst solda görülen kırmızı tuşların fotoğrafını çekip koyuyorlar.Önemli bir donanım galiba.Mercedes'ten anlayanlar bir yardım ediverin teşekkür ederim

Ek: aracın ilanı bu,baya da güzelmiş doğrusu.Ancak ben beyazını almak isterdim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-liva-motors-2012-s350-cdi-l-4matic-amg-full-full-hemen-teslim-85600235/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 16 Mayıs 2012; 23:10:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes Tuşlarının ve Donanımlarının Anlamları

Mercedes araçlarında yer alan düğmeler ve donanımlar, aracın işlevlerini kontrol etmene ve sürüş deneyimini kişiselleştirmene olanak tanır. Bu rehberde, Mercedes araçlarında bulunan bazı yaygın düğmelerin ve donanımların anlamlarını açıklayacağız:

Koltuk R Tuşu:

Koltuk R tuşu, sürücü koltuğunun bel destek ayarını kontrol eder. Bu tuşa basarak bel desteğini ayarlayabilir ve sürüş sırasında daha rahat bir pozisyon elde edebilirsin.

Mercedes Tuş Anlamları:

Mercedes araçlarında bulunan tuşların anlamlarını öğrenmek için aracının kullanım kılavuzuna başvurabilirsin. Ortak tuş anlamları şunları içerir:

• Orta Konsoldaki Tuşlar: Aracın klima, ses sistemi ve navigasyon sistemini kontrol eder.
    • Direksiyon Simidindeki Tuşlar: Cruise kontrol, sesli komutlar ve araç bilgilerini görüntülemek için kullanılır.
    • Gösterge Panelindeki Tuşlar: Aydınlatma, silecekler ve diğer araç işlevlerini kontrol eder.

Mercedes düğmeleri ve donanımlarının anlamlarını öğrenmek, aracını daha verimli ve rahat bir şekilde kullanmanı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bagaj açma düğmesi, öyle sanıyorum ki özellikle çekmiyorlar. Sadece 4lü guruplar halinde ince detayları gösterirken onu da oraya ekleme gereği duyuyorlar, yada boşluk kaldığından(fotoğrafta) onu da oraya eliştiriyorlar.
  • Biri bagaj açma bizim arabadada var ondan, digeri sanırım kilitleme.
  • S350'yi görünce aklıma ister istemez geldi

http://forum.donanimhaber.com/m_59170523/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Bagaj açma düğmesi, öyle sanıyorum ki özellikle çekmiyorlar. Sadece 4lü guruplar halinde ince detayları gösterirken onu da oraya ekleme gereği duyuyorlar, yada boşluk kaldığından(fotoğrafta) onu da oraya eliştiriyorlar.

+1...
  • ilk fotografdaki bagaj açma dügmesi ve bilindiği gibi kilitme dügmesi
    2.karede elektrikli masajlı koltuk kontrolleri çift taraflı
    left =sol
    righht sağ koltuk
    3.karede katlanır mekanık masa
    4.karede ise koltuk havalandırma fonksiyonu ve ve sol tarafdaki tuşta koltuk iç hava sirkulasyonu tuşu var son olarakta koltuk ayar tuşları

yanlız ilandaki araç gerçekten full muş
  • Bagaj kapağında bulunuyor ve bagajı kapatmaya yarıyor. Açma işlemini zaten dokunarak veya uzaktan kumanda tuşuna bastığınızda otomatik olarak açılıyor bagaj. Kapamak icin herhangi bir caba ve güç harcamaman icin yapılmış bir tuş. Tusa dokunuyorsun ve bagaj kapağı kendi kendine kapanıp kilitleniyor. Vakumu kapılar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok ilginç, yani bagaj açma kapama tuşunun neden devamlı fotosu çekilip konulur anlamış değilim.Bende zannettim ki özel bir pakette bulunan lüks bir donanım.İşte araçta bu da var diye çekiyorlar.Neyse teşekkür ederim bilgi için. Bu arada brkprlk35, uzun zamandır merak ederim bunu da s350 konusunu görünce aklıma geldi paylaşıyım istedim
  • sol üstteki elektrikli açılan kapanan bagaj
    sağ üst koltuktaki masaj ayarları

sol alt buzdolabı
    sağ alt koltuk ayarı (ileri geri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

ilk fotografdaki bagaj açma dügmesi ve bilindiği gibi kilitme dügmesi
    2.karede elektrikli masajlı koltuk kontrolleri çift taraflı
    left =sol
    righht sağ koltuk
    3.karede katlanır mekanık masa
    4.karede ise koltuk havalandırma fonksiyonu ve ve sol tarafdaki tuşta koltuk iç hava sirkulasyonu tuşu var son olarakta koltuk ayar tuşları

yanlız ilandaki araç gerçekten full muş

Mercedes uzmanısın galiba üstat doyurucu bir bilgilendirmeydi.İç hava sirkülasyon,koltuk ayarları tamamda, katlanır mekanik masa mı? Hey maşallah ne araba yapıyor bu mercedes ya bir kez daha hasta etti kendine
  • Kırmızı tuşlar: soldaki bagaj açma ve kapama diğeride merkezi kilit galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 16 Mayıs 2012; 23:28:00 >
  • Dostlar, kırmızı tuş bagajı açamaz. O tuş zaten bagaj kapağının tabanında bulunuyor. Aracın icinde değil. Sadece bagajı kapamak istediğinde dokunuyorsun ve bagaj kapanıyor. Nihayetinde bir donanım ve ek ücrete tabi oldugundan dolayı arabanın ilanına resmini koymuşlar. Standart değil yani bu özellik.
  • Bagaj kapağının altında o tuşlar bagajı kumandadan acarsın kapatirken bagajın üstüne dokunmaz kırmızı tusa basarsın kendisi kapanır.
  • İlk önce kilitleme düğmesine basıyorsun.Daha sonra solda ki bagaj kapama düğmesine basıyorsun.Kapılar kilitleniyor ve sen hiç uğraşmadan gidiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Çok ilginç, yani bagaj açma kapama tuşunun neden devamlı fotosu çekilip konulur anlamış değilim.Bende zannettim ki özel bir pakette bulunan lüks bir donanım.İşte araçta bu da var diye çekiyorlar.Neyse teşekkür ederim bilgi için. Bu arada brkprlk35, uzun zamandır merak ederim bunu da s350 konusunu görünce aklıma geldi paylaşıyım istedim

bu videoda açıklıyor durumu.
    merak etmekte haklısın niye sürekli o kareyi fotoya koyuyorlar diye.
    o düğmeler keyles-entry/go donanımıyla geliyor;
    otomatik bagaj kapama sistemi olarak geçiyor.
    anahtar üzerinden bagajı açıp kapatabiliyorsun, ayrıca düğme üzerinden de kapatabiliyorsun (video)
    ayrıca o araçta bagajda çift kilitleme sistemi var;
    yani aracın merkezi kilit sistemi açık olsa bile bagajda ilave kilit sayesinde kilitli kalır ve harici kimseler bagajı sizden habersiz açıp kapatamaz.
    kilit düğmesine basınca ve ardında yanındaki düğmeye basınca da bagaj kilidi kapanıyor ve merkezi kilit açık olsa bile bagaj kitli kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Çok ilginç, yani bagaj açma kapama tuşunun neden devamlı fotosu çekilip konulur anlamış değilim.Bende zannettim ki özel bir pakette bulunan lüks bir donanım.İşte araçta bu da var diye çekiyorlar.Neyse teşekkür ederim bilgi için. Bu arada brkprlk35, uzun zamandır merak ederim bunu da s350 konusunu görünce aklıma geldi paylaşıyım istedim

bu videoda açıklıyor durumu.
    merak etmekte haklısın niye sürekli o kareyi fotoya koyuyorlar diye.
    o düğmeler keyles-entry/go donanımıyla geliyor;
    otomatik bagaj kapama sistemi olarak geçiyor.
    anahtar üzerinden bagajı açıp kapatabiliyorsun, ayrıca düğme üzerinden de kapatabiliyorsun (video)
    ayrıca o araçta bagajda çift kilitleme sistemi var;
    yani aracın merkezi kilit sistemi açık olsa bile bagajda ilave kilit sayesinde kilitli kalır ve harici kimseler bagajı sizden habersiz açıp kapatamaz.
    kilit düğmesine basınca ve ardında yanındaki düğmeye basınca da bagaj kilidi kapanıyor ve merkezi kilit açık olsa bile bagaj kitli kalıyor.

Çok çok teşekkür ederim.Bu arada video da sadece mercedes'e bakmakla kalmadım,audi a7 ve ardından panameranın dinamiklerini de öğrenme imkanı buldum,bir de bmw grand coupe inceleseymiş 10 numara olacaktı,galiba çıkmadı o.

• sol üst foto bagaj kapağı kapatma tuşu sadece kapağı kapatmaya ve kilitlemeye yarayan tuşlardır bagaj açma fonksiyonu yoktur çünkü bagaj kapalıyken hiçbir yerden bu tuşlara ulaşmak mümkün değildir
    sağ üst foto koltuk masaj sistemi
    sol alt foto kapıdaki dekorların altındaki led ambians aydınlatması ve elektrikli koltuk hareketi ayrıca koltuk ısıtma soğutma fonksiyonlarının düğmeleri
    sağ alt foto arka koltukta orta kolçağı indirdiğinizde bagaja doğru uzayan buzdolabı bakınız içerisinde şişe koymak için raflar vs var

bu fotoların konulma amacı aracın full donanım olduğunu ispatlamak ayrıca şu 4 fotodaki fonksiyonların tutarlarının toplamı eli yüzü düzgün bir c sınıfı dizel araç fiyatına gelmektedir :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.