Şimdi Ara

DİKKAT !!!!KÜFÜR ETMEYİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FORUMDA KÜFÜR ETMEYİN...ELEŞTİRİN AMA KÜFÜRLÜ KELİMELER KULLANMAYIN....BU DİREK FORUM KURALLARIYLA İLGİLİ BİŞEY...BAYANLARDA OKUYOR BUNLARI...KÜFÜR ETMEDEN DE TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ KANAATİNDEYİM...

• Ülkede seferberlik halinde babamı tanımam, yemişim forumunu.
  • ÖLE DEĞİL İŞTE DEĞERLİ KARDEŞİM...KÜFÜRSÜZDE OLABİLİR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frankeştayn

ÖLE DEĞİL İŞTE DEĞERLİ KARDEŞİM...KÜFÜRSÜZDE OLABİLİR...

+1 çok iyi dedin
  • Kimse kusura bakmasın ancak küfür edenlere bakıp "Aaa, PKK'ya küfür etmiş. O zaman sana küfür serbest" diyemeyiz. Siz derdinizi küfür etmeden aktaramayacak kadar aciz iseniz lütfen bu forumu kullanmaktan vazgeçin.

Tek sizin mi acınız bu? Sadece sizin mi içiniz yanıyor? Şahsen birkaç arkadaşım Hakkari'de askerliğini yapıyor şu an, bu durumu tüm kalbiyle lanetleyinlerin başında geliyorum. Ancak gelip bunu küfrederek yaymıyorum etrafa. Saygı ve seviyeyi bozmadan fikir beyan etmek bu derece zor olmamalı.
  • quote:

ARKADAŞLAR FORUMDA KÜFÜR ETMEYİN...ELEŞTİRİN AMA KÜFÜRLÜ KELİMELER KULLANMAYIN....BU DİREK FORUM KURALLARIYLA İLGİLİ BİŞEY...BAYANLARDA OKUYOR BUNLARI...KÜFÜR ETMEDEN DE TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ KANAATİNDEYİM...

+1

Sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

ARKADAŞLAR FORUMDA KÜFÜR ETMEYİN...ELEŞTİRİN AMA KÜFÜRLÜ KELİMELER KULLANMAYIN....BU DİREK FORUM KURALLARIYLA İLGİLİ BİŞEY...BAYANLARDA OKUYOR BUNLARI...KÜFÜR ETMEDEN DE TEPKİMİZİ DİLE GETİREBİLİRİZ KANAATİNDEYİM...

küfür etmesemde kızların okuduğunu düşünecek kadar düşünceli deilim bu ortamda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    İtiraf Edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Kimse kusura bakmasın ancak küfür edenlere bakıp "Aaa, PKK'ya küfür etmiş. O zaman sana küfür serbest" diyemeyiz. Siz derdinizi küfür etmeden aktaramayacak kadar aciz iseniz lütfen bu forumu kullanmaktan vazgeçin.

Tek sizin mi acınız bu? Sadece sizin mi içiniz yanıyor? Şahsen birkaç arkadaşım Hakkari'de askerliğini yapıyor şu an, bu durumu tüm kalbiyle lanetleyinlerin başında geliyorum. Ancak gelip bunu küfrederek yaymıyorum etrafa. Saygı ve seviyeyi bozmadan fikir beyan etmek bu derece zor olmamalı.

• Bazı kelimeler bir takım şahsiyetler ve olaylar için kullanılabiliyor ve onlara en yakışanıda bu. Ben bu adamlara sarf edilecek başka bir kelime ya da cümle bilmiyorum. Terörü yapan ve destekleyen için kibar cümleler kurmak geniş olmayı gerektirir. Benim düşüncem bu. İnsan olanlara insan gibi kelimeler sarfedilir.
  • quote:

Kimse kusura bakmasın ancak küfür edenlere bakıp "Aaa, PKK'ya küfür etmiş. O zaman sana küfür serbest" diyemeyiz. Siz derdinizi küfür etmeden aktaramayacak kadar aciz iseniz lütfen bu forumu kullanmaktan vazgeçin.

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Bazı kelimeler bir takım şahsiyetler ve olaylar için kullanılabiliyor ve onlara en yakışanıda bu. Ben bu adamlara sarf edilecek başka bir kelime ya da cümle bilmiyorum. Terörü yapan ve destekleyen için kibar cümleler kurmak geniş olmayı gerektirir. Benim düşüncem bu. İnsan olanlara insan gibi kelimeler sarfedilir.

Bunu yapabilen sayısız kişiyi burada gördükçe, küfür etmemenin o kadar da zor olmadığını düşünmeden edemiyorum açıkçası. Siz sadece ceza alanları görüyorsunuz ancak ceza almayanların yanında ufacık bir azınlık olarak kalıyorlar.

Not: Ceza alanların bir çoğu da kendi istekleri üzerine üyeliklerini kapattırmışlardır. Biz üyeliği kapatmaz isek bu sefer "kapattırmak istiyoruz, yapmıyorlar görevlerini" deniliyor. Zaten birkaç kişi şimdiden yaptıklarına pişman olmuş durumdalar. Yönetim olarak karar verip bir süre sonra bu arkadaşların üyeliklerini geri açacağız büyük ihtimal.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Ülkede seferberlik halinde babamı tanımam, yemişim forumunu.

forumda seni yemiş anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Ülkede seferberlik halinde babamı tanımam, yemişim forumunu.

forumda seni yemiş anlaşılan

Babamı tanımam dedine göre
  • quote:

quote:

Bazı kelimeler bir takım şahsiyetler ve olaylar için kullanılabiliyor ve onlara en yakışanıda bu. Ben bu adamlara sarf edilecek başka bir kelime ya da cümle bilmiyorum. Terörü yapan ve destekleyen için kibar cümleler kurmak geniş olmayı gerektirir. Benim düşüncem bu. İnsan olanlara insan gibi kelimeler sarfedilir.

Bunu yapabilen sayısız kişiyi burada gördükçe, küfür etmemenin o kadar da zor olmadığını düşünmeden edemiyorum açıkçası. Siz sadece ceza alanları görüyorsunuz ancak ceza almayanların yanında ufacık bir azınlık olarak kalıyorlar.

Not: Ceza alanların bir çoğu da kendi istekleri üzerine üyeliklerini kapattırmışlardır. Biz üyeliği kapatmaz isek bu sefer "kapattırmak istiyoruz, yapmıyorlar görevlerini" deniliyor. Zaten birkaç kişi şimdiden yaptıklarına pişman olmuş durumdalar. Yönetim olarak karar verip bir süre sonra bu arkadaşların üyeliklerini geri açacağız büyük ihtimal.

Tabii ki yalniz şöyle bir durum kendi istegi ile hesap kapatanlar küfür ettikleri için kapatmadi. Lütfen o şahıslara karşı yanlış yargılama olmasın. Sizin site olarak bu olaylar karşısında bu kadar duygusuz olmaniz karşisinda sinirlenerek hesaplarini kapattilar. Bence gösterilen tepkide haklıydılar.

Siz yönetim olarak poltikanın ne kadar dışındayız desenizde, spor programlarının bile istiklal marşı ile açıldığı bir günde böyle bir tutum sergilemeniz, siteye gönül veren kişileri derinden etkilemekte. Açıkçası Türkiyenin savaşmasının gündemde olduğu bir günde bende sizin bu göstermiş olduğunuz tutumu anlayamamaktayım. Bu tutumunuzda israr etmeniz dahilinde de tepkilerin giderek buyuyebilecegini vurgulamak isterim. Bu tutumunuzun devami halinde diger ceza alanlari yalniz birakmamak adina bende hesap kapatmayı düşünüyorum.

• peki forumda bi Türk bayrağı resmi olamazmı ?
    şu üstteki DH Simgesinin Yakınlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 22 Ekim 2007; 1:12:15 >
  • Küfür nedir?
    İçsel öfkenin kuralsızlık ve de ahlaksızlık tabanında gönülden sızarak dilden dökülmesidir.

Kalp en değerli madendir. Kırmaya değer mi?

Kendimizi ifade etmenin muhtelif şekilleri varken niçin küfür ediyoruz?
    Güzellikler güzelliklere vesile olur. Unutmamak gerekir ki testinin içerisinde ne varsa dışarısına da o sızar.

Haklı olabilirsiniz; zaman zaman duygularınız aklınızın üstünü örtebilir.
    Aklıselim olmak daha hayırlı değil midir?

Acımız hepimizin ortak acısıdır. Ruhumuz bir gönlümüz birdir.
    Ağlayan analar hepimizin anasıdır.

Hayırlı Geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

peki forumda bi Türk bayrağı resmi olamazmı ?
    şu üstteki DH Simgesinin Yakınlarında

Bencede bazı TV kanallarında bile var.

Hatta birisinde gördüm siyah kurdele vardı en köşede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbe

quote:

quote:

Tabii ki yalniz şöyle bir durum kendi istegi ile hesap kapatanlar küfür ettikleri için kapatmadi. Lütfen o şahıslara karşı yanlış yargılama olmasın. Sizin site olarak bu olaylar karşısında bu kadar duygusuz olmaniz karşisinda sinirlenerek hesaplarini kapattilar. Bence gösterilen tepkide haklıydılar.

Siz yönetim olarak poltikanın ne kadar dışındayız desenizde, spor programlarının bile istiklal marşı ile açıldığı bir günde böyle bir tutum sergilemeniz, siteye gönül veren kişileri derinden etkilemekte. Açıkçası Türkiyenin savaşmasının gündemde olduğu bir günde bende sizin bu göstermiş olduğunuz tutumu anlayamamaktayım. Bu tutumunuzda israr etmeniz dahilinde de tepkilerin giderek buyuyebilecegini vurgulamak isterim. Bu tutumunuzun devami halinde diger ceza alanlari yalniz birakmamak adina bende hesap kapatmayı düşünüyorum.

Ben zaten kendi isteği ile üyeliğini kapatanları, bu küfür edenlerden ayırmak için o açıklamayı yaptım. Onlar ne yazık ki bazı gerçekleri bilmediklerinden dolayı sinirlerine hakim olamamışlar ve bu tür bir istekte bulunmuşlardır.

Sizin de bilmediğiniz bu gerçekler doğrultusunda yönetime karşı tavrınızın bu yönde olmasına birşey diyemiyorum, sizin düşünceniz ve kararınızdır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: derbe

quote:

quote:

Ben zaten kendi isteği ile üyeliğini kapatanları, bu küfür edenlerden ayırmak için o açıklamayı yaptım. Onlar ne yazık ki bazı gerçekleri bilmediklerinden dolayı sinirlerine hakim olamamışlar ve bu tür bir istekte bulunmuşlardır.

Sizin de bilmediğiniz bu gerçekler doğrultusunda yönetime karşı tavrınızın bu yönde olmasına birşey diyemiyorum, sizin düşünceniz ve kararınızdır.

Üzgünüm bilmediğim gerçekler doğrultusunda yönetime karşı tavrımın değişiceğini zannetmiyorum. Dolayısı ile bende hesabımın kapatılmasını istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.