Şimdi Ara

DİKKAT !! PC HIZLANDIRMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC HIZLANDIRMA PROGRAMI BİLENLER VARSA BANA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM HARDİSK RAM VB :)

• speedupmy pc

registry booster

advanced system care

ayrıca bunlara ek olarak ccleaner

yükle düzenli olarak kullan bunları.
  • Pc'yi bilinçli olarak kullanırsanız,programa ihtiyaç duymassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFC_Cemal

speedupmy pc

registry booster

advanced system care

CCleaner dışındaki diğerleri pcyi hızlandırmıyo aksine bir işlem yaparken pc donuyor.CCleaner da aslında hızlandırmıyo minik ram kullanan şeyleri siliyo azıcık yani..

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Pc'yi bilinçli olarak kullanırsanız,programa ihtiyaç duymassınız.

Aynen katılıyorum

• ÇOK TŞKLR BUNLARI DENİCEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoMania

quote:

speedupmy pc

registry booster

advanced system care

CCleaner dışındaki diğerleri pcyi hızlandırmıyo aksine bir işlem yaparken pc donuyor.CCleaner da aslında hızlandırmıyo minik ram kullanan şeyleri siliyo azıcık yani..

quote:

Aynen katılıyorum

Sanırım diğer programları kullanamdan böyle bir yorum yaptın. Cclenar ın yaptıklarının hepsini ASC yapıyor örneğin..

• quote:

quote:

quote:

speedupmy pc

registry booster

advanced system care

quote:

Aynen katılıyorum

Sanırım diğer programları kullanamdan böyle bir yorum yaptın. Cclenar ın yaptıklarının hepsini ASC yapıyor örneğin..

Yapmıyor gibi bir şey demedim onlarda aynısını yapıyor ama başıma bela olmuştu dll sorunu çıkarmıştı pc yavaşladı acayip bende format attım riske katlanacaksan kullan benim sorunum değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

speedupmy pc

registry booster

advanced system care

quote:

Aynen katılıyorum

quote:

Yapmıyor gibi bir şey demedim onlarda aynısını yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFC_Cemal -- 10 Ocak 2011; 18:56:23 >

• quote:

quote:

quote:

speedupmy pc

registry booster

advanced system care

quote:

Aynen katılıyorum

quote:

Yapmıyor gibi bir şey demedim onlarda aynısını yapıyor

Yapmıyor gibi bir şey demedim onlarda aynısını yapıyor ama başıma bela olmuştu dll sorunu çıkarmıştı pc yavaşladı acayip bende format attım riske katlanacaksan kullan benim sorunum değil.

• Bu programlar pc nize herhangibir ek performans getirmez. Sadece ram de çalışan gereksiz küçük dosyaları kapatır böylece kullanmak için daha fazla alan açılır. Ama sistem aynı sistem olduğu için pek bir performans artışı gözlemliyceğinizi sanmıyorum. Ayrıca o kapattığınız programların yanında bir de bu program çalışmış oluyor o daha kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Bu programlar pc nize herhangibir ek performans getirmez. Sadece ram de çalışan gereksiz küçük dosyaları kapatır böylece kullanmak için daha fazla alan açılır. Ama sistem aynı sistem olduğu için pek bir performans artışı gözlemliyceğinizi sanmıyorum. Ayrıca o kapattığınız programların yanında bir de bu program çalışmış oluyor o daha kötü.

Bende bu sözümle katılıyorum size... CCleaner da aslında hızlandırmıyo minik ram kullanan şeyleri siliyo azıcık yani..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Bu programlar pc nize herhangibir ek performans getirmez. Sadece ram de çalışan gereksiz küçük dosyaları kapatır böylece kullanmak için daha fazla alan açılır. Ama sistem aynı sistem olduğu için pek bir performans artışı gözlemliyceğinizi sanmıyorum. Ayrıca o kapattığınız programların yanında bir de bu program çalışmış oluyor o daha kötü.

Bende bu sözümle katılıyorum size... CCleaner da aslında hızlandırmıyo minik ram kullanan şeyleri siliyo azıcık yani..

zaten hiç bir programın ramkapasitenizin üstüne çıkarttığını söylemedim ki raminizi boşaltır boşuna kullandığınız ram miktarlarını kullanmamış olursunuz

NarutoMania sana söylemek istediğim yanlış bilgilendirme yapman yazdığım programlar CCleaner ın yaptıklarının HEPSİNİ yapıyor + 1 2 şey yapıyorlar.Sen demişssin ki ccleaner dışındakiler işe yaramıyor ...Senin bilgisayarında Sorun çıkarmışlar büyük ihtimalle kayıt defterini yedeklememişsindir ve yanlış bir dosyayı silmişsindir ,kısace söylediğin şey yanlış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.