Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 i bekleyelim bakalim. Bugun yarin gelir

• marcelor kullanıcısına yanıt
    Bi gelsinde rahatlayalım artık.

• Ben az önce denedim, proximity sıkıntısız çalışıyor. Arama yaparken ekran kapanıyor. Sensör çalıştıktan sonra kalibrasyon fail sonucunun ne önemi var ki.
    [DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipersonic -- 21 Kasım 2019; 20:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı testler bizde olan telefonda da hata verdi hocam. Bu konuda destek olacağım size.

Edit: Bende var olan mi note 3 ile de aynı sorunları yaşıyorum hocam. İlginç bu zamana kadar kullanımda herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Redmi note 8'de de çıkaracağını düşünmüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 21 Kasım 2019; 20:31:0 >
  • Mi 9 lite Xiaomi TR Garantili telefonum Accelerator testinden geçemedi.
  • Aynı durum bende de var, Miui 10.3.5.0 yüklü. Cihaz garantisiz.
  • Sanırım herkes Xiaomi'yi yeni kullanıyor. Öncelikle başkasından duyup bu marka telefon aldığınız için hata yaptığınızı söyleyeyim. Almanya'daki farklılık orada Eu rom kullanılmasından kaynaklanıyor. Bunun dışında China rom ve Global rom vardır. Yani Miui x.x.x.x diye söylemeyiz China/Eu/Global x.x.x.x diyerek mevcut sürümü söyleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patatos

Sanırım herkes Xiaomi'yi yeni kullanıyor. Öncelikle başkasından duyup bu marka telefon aldığınız için hata yaptığınızı söyleyeyim. Almanya'daki farklılık orada Eu rom kullanılmasından kaynaklanıyor. Bunun dışında China rom ve Global rom vardır. Yani Miui x.x.x.x diye söylemeyiz China/Eu/Global x.x.x.x diyerek mevcut sürümü söyleriz.
    Çoğunluk garantili satın aldığı için ben kendi mesajımda belirtmeye gerek duymadım. Garantililerde Global Rom yüklü geliyor. Birçok kişi de bu sebepten belirtmemiş olabilir.

Bende de Global Rom yüklü.
  • Redmi Note 8'i Pazartesiden beri kullanıyorum bende de aynı sorunlar var. Kalibrasyon testine sokmadım gerek de yok telefonla konuşurken ekran yanıp sönüyor ve telefonu uzaklaştırdığımda ekran gelmiyor, siyah şekilde kalıyor. Ancak ben donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum, MIUI 11 gelsin bakalım tekrar tartışırız.
  • Xiaomi markalı 3. telefonun ise sen markayı hiç tanıyamamışsın. Açıklama falan bekliyoruz diyerek forumda ses oluşturmaya çalışıyorsun belli ki fakat bilmediğin şey Xiaomi Türkiye'nin Xiaomi ismini kullanmak haricinde pek de firmayla alakasının bulunmadığı onlardan o yüzden umudu kes. Çin'deki şirket zaten hiçbir şey yapmıyor. Global sürüm konusunda ise ithalatçı garantili olanların çoğu bildiğinizin aksine Çin'den getiriliyor daha sonra Global rom atılıyor. Avrupa'dan Eu romla gelen de oluyor orası ayrı mesele. Rom kaynaklı olduğuna inanmıyorsanız açın kilidini Eu rom atın test edin.

quote:

Konudaki birçok insan (ben dahil) Xiaomi'nin fiyat / performans politikası sebebiyle bu markaya hayranlık duyuyor ve destekliyoruz. Sevdiğimiz, desteklediğimiz bir markanın satın aldığımız cihazlarla ilgili bir açıklama yapmasını bekliyoruz.

Tamam reklam yap da başkası adına konuşma. Türkiye'ye gelmeyen daha iyi f/p telefonlar var. Xiaomi'nin 3.5 senedir f/p ile alakası kalmadı. İnsanlar firmayı çok şişirince fiyatları da onlar şişirdiler. Siz öyle düşünebilirsiniz ama başkasını yanlış yönlendirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 22 Kasım 2019; 21:44:52 >

• Telefonu alacaktım ama son durum nedir sipariş vereyim mi ?

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    +

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.