Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
121.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır takibimde olan RN8 i sipariş ettikten sonra malum sensör sorunları nedeniyle almaktan vazgeçip siparişim bugün gelmesine rağmen teslim almayarak iade işlemi başlattım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi işte. Xiaomi bu tarz işlerde hep sınıfta kalıyor. İçine donanım basmakla olmuyor. Pro versiyonunda da 9T Pro'da da ilginç ilginç sıkıntılar var. Xiaomi'den telefon konusunda uzun süre uzak durmakta fayda var. 3 farklı modelini kullandım hepsinde saç baş yoldurdu. Huawei'in tırnağı etmez.
  • Ben de az kalsın geçen ay Note 8 alıyordum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bu konuyu okuyunca, Note 8'den daha pahalı olmasına rağmen bir eski model olan Note 7 aldım. Şimdilik memnunum ama onun da fiyatı birden düşmeye başladı, bir ayda 200 lira zarar ettim.

• ksph K kullanıcısına yanıt
    O da son zamanlarda o modelde sıkça çıkan "ghost screen" yüzünden kayıp yaşıyor. Aslında 2 modelde parasını hak ediyor ama böyle sorunlar çıkması insanı uzaklaştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Ben de az kalsın geçen ay Note 8 alıyordum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bu konuyu okuyunca, Note 8'den daha pahalı olmasına rağmen bir eski model olan Note 7 aldım. Şimdilik memnunum ama onun da fiyatı birden düşmeye başladı, bir ayda 200 lira zarar ettim.
    Redmi serilerinin hepsi sorunlu problemli. Mi serilerinin de sıkıntılı olanları vardı. Xiaomi'ye ucuz diye hevesleniyoruz milletçe. Huawei ve Samsung boşuna daha pahalı değil.
    Hem yazılım hem de donanımlarıyla ciddi şekilde zayıf maalesef.
  • En sinir bozucu diğer bir olayda mikrofana gelen hava şiddetini ahizeden duymanız şaka gibi gerçekten en basiti arayın herhangibi bir yeri elinizi mikrofona sürtün sesi duyarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 1 Ocak 2020; 2:8:33 >
  • Ben yaklaşık 1 ay önce, 128 GB Note 8 siyah aldım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bazen telefonla konuşurken kulağımdan uzaklaştırsam da ekran açılmıyor. Bugüne kadar 2-3 kez başıma geldi o yüzden çok takılmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick0tin

En sinir bozucu diğer bir olayda mikrofana gelen hava şiddetini ahizeden duymanız şaka gibi gerçekten en basiti arayın herhangibi bir yeri elinizi mikrofona sürtün sesi duyarsınız :)
    İşte sevmediğim bir şey bu. İlk ben yazmıştım bu olayı sanırsam forumda

@neccko
    Bazen bende direk kapanıyor bazen hiç sıkıntısız çalışıyor garip bir olay.
  • Mi a3 de de aynı sorun var mı? Tam alacakken tam da bu konuya denk geldim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Her üründe arıza yok ama karar sizin. Mi A3 de duymadım veya kullanmadığım için bilmiyorum. İlgili konuları araştırmak gerek.

• Son durum nedir arkadaşlar. Sensör sorunları hala devam ediyormu, note 8 niyetlendik ama note 7 alacaz galiba.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Her cihaz sorunlu değil, bu yüzden denemek gerek. Bende devam ediyor.

• Ben Note 7'yi yeni aldım, bir süre kullanırım, zaten cihaz değiştirme sıklığım en az 6 ayda bir. Sanırım 8 serisini pas geçeceğim. Ya Note 9 ya da K30 beklerim, bakalım artık. Note 7'yi kullanmaya başlayalı bir ay oldu, şimdilik memnunum, belki de arıza cikartmazsa daha da uzun kullanırım. Benim panel Boe, şimdilik ghost screen yok.

• Sorun çözülmemiş belliki fakat kaçınmak için buralardan alınanlar sıkıntısız veya oranı daha düşük denilen yerler var mı?
  • Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Aralık güncellemesi ile bu sorun düzeldi mi ? Sanki ahize sesi azaltıldığı için duyulmuyor gibi.
  • konu açan ve yorum yazan herkeze teşekkürler beni uçurumun kenarından çektiniz :D sipariş iptal sorun yaşayan arkadaşlara da üzüntülerimi sunuyorum keşke olmasıymış bu sorunlar üzücü
  • Arkadaşlar selam tekrardan redmi not 7 mi alsam ne alsam bu fiyat bandında çıkamadım işin içinden önerileri olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden
  • DeadpoolQQ D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi araştırmanız lazım fiyatı yükseltebiliyorsanız daha iyileri var. RN 7'lerde ghost ekran yaşanıyor sanırsam. Konulara bir göz atın isterseniz.
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı hocam olay bu markadan uzak duruyorum artık :D az paraya kıyıp mantıklı markakalara yönelme vakti teşekkürler
  • DeadpoolQQ D kullanıcısına yanıt
    Bence alıyorsan "mi" serisinden al

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.