Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
121.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyette işlemlerimin yavaş ilerlemesinden dolayı bugün "Bilirkişi Görüşü İstendi" durumuna geçtik. Bakalım ne zaman telefonu isteyecekler ve neler yaşayacağım. Aşamaları ve yaşadıklarımı her seferinde buraya yazmaya devam edeceğim.
  • avrupa serilerinde bu sorunlar yokmuş, migrosta satılan serilerde de aynı sorunlar mevcut mu acaba. bir de note 8 pro serilerinde de aynı sıklıkta mı bu sornlar... samsung m30s mi alsak
  • Tam almayı düşünerken konuyu gördüm ne alacağız şimdi? bilgilendirme için teşekkürler.
  • Telefonda yaşanan sorunlarla ilgili düzelme oldu mu arkadaşlar güncellemelerle filan ? Düzeldiyse note 8 düşünüyorum , eğer düzelme yoksa ve cihaz tavsiye edilmezse mi a3 almayı planlıyorum.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 24 Ocak 2020; 23:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Benim gözlemlediğim sadece ahize olarak sesini kısmışlar. Bu sayede mikrofondan üfürünce ahizeye gelmiyor gibi duruyor ama aslında az geldiği için öyle :D Size ise Mi 9 Lite önerebilirim.
  • Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    İnan batarya konusunda şikayet duymadım daha. Benim bataryam 1.5 günü görüyor hep.
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 28 Ocak 2020; 18:50:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Pek bir değişiklik yok anladığım kadarıyla. Cihaz kaç ay önce çıktı, milyonlarca satıldı hâlâ sorunları çözülmediyse gerçekten çok ilginç.

Mi 9 Lite bütçemin üzerinde hocam, 1500 tl civarında Türkiye garantili cihazlara bakıyorum. Teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 25 Ocak 2020; 17:31:2 >
  • merhabalar bende "Teknosa" dan aldım,konuyu gördüm ve maalesef benim telefonum dada aynı problemler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Pek bir değişiklik yok anladığım kadarıyla. Cihaz kaç ay önce çıktı, milyonlarca satıldı hâlâ sorunları çözülmediyse gerçekten çok ilginç.

Mi 9 Lite bütçemin üzerinde hocam, 1500 tl civarında Türkiye garantili cihazlara bakıyorum. Teşekkür ederim. :)
    Muadil cihaz için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/realme-5-pro-ana-konu--141738269

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Muadil cihaz için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/realme-5-pro-ana-konu--141738269

Alıntıları Göster
    Cihazı aldık hocam. Annem bu cihazı istedi, ben de sorun olmaz inşallah diyerek siparişi verdim. Bugün yarın elimde olur umarım sorunsuz bir cihaz gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Cihazı aldık hocam. Annem bu cihazı istedi, ben de sorun olmaz inşallah diyerek siparişi verdim. Bugün yarın elimde olur umarım sorunsuz bir cihaz gelir.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamadan kullanırsınız. Redmi Note 8 fiyat / performans telefonu. Miui 11 ile ahize sesi kısıldı böylece yapay robotik ses sorunu azaldı. Sensör sorunu içinde konuşurken ekranı elle kitleyebilirsiniz. Çok fazla konuşmuyorsanız veya kulaklık kullanıyorsanız bu sorunda sizi fazla etkilemeyecektir.

• quote:

Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamadan kullanırsınız. Redmi Note 8 fiyat / performans telefonu. Miui 11 ile ahize sesi kısıldı böylece yapay robotik ses sorunu azaldı. Sensör sorunu içinde konuşurken ekranı elle kitleyebilirsiniz. Çok fazla konuşmuyorsanız veya kulaklık kullanıyorsanız bu sorunda sizi fazla etkilemeyecektir.

Alıntıları Göster
    hocam bu sensör sorunu eu beta romda varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

hocam bu sensör sorunu eu beta romda varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Maalesef bu konuda bilgi sahibi değilim. EU Beta ROM kurup denemedim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. Önerilerinizi de dikkate alacağım.

• Benim note 8 de konuşma esnasında ekran kararmasına rağmen yani sensör çalışıyor fakat nasıl oluyorsa bekletme tuşuna basılıyor ve konuşmayı beklemeye alıyor.sorun nedir nasıl çözülür.

• Sensöru koydukları yere cakiyim bunların hiç mi telefonu bi test etmediniz bu iş yakında apple anten sorunu gibi olur bize diyecekler ki sizde sağ elle konusma yapmayın

Ahize sesi mi azaltıldı öle ise yani büyük y*vsaklik etmişler ayrıca şimdi denedim hala aynı sorun devam ediyor ses kaydı dinleyince veya arama yapınca mikrofana elimle surttugum zaman ahizeden ses geliyor yani okdu ki rüzgarı bol olan bir şehir veya ilcedeyim o zaman olayın büyüklüğünü siz düşünün bide bu aralar ekran açık iken veya uykulama acik iken birden bire ekran kapanıyor tuş kilidine alıyor kendini ilk zamanlar yoktu yeni oldu bu muhabbet 2 haftadan beri var herhalde

• Sesini azaltmışlar. Sensör tamamen sıkıntı. İnsan kameraya yakın bir yere koyar. Şuan Hakem Heyetinde ki şikayetim "Gündeme Alındı" aşamasında bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.