Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı savunma yazarken kendinde değildi belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

Tüketici Hakem Heyeti Kararı bugün elime ulaştı. Başvurum da haklı bulunup talebim kabul edildi.
    Thh'nin talebinizi haklı bulup olayın lehinize sonuçlanmasına sevindim, umarım para iadesini de hızlıca alırsınız.
    Sizin açtığınız bu sensör sorunu konusu sayesinde, tam Note 8 alma arifesindeyken vazgeçip Note 7'ye yöneldim, şimdilik sorunsuz kullanıyorum. Ben de uyarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle eğer gerçekten sıkıntı çekiyosanız hakkınızı aramanız gayet doğal bir olay.
    Yalnız sesör olayında bir kaç sey yazmak istiyorum.note 8 de sesnsörü nedense ahize yanına değilde sağ üstte sebeke ilaretinin üzerine yerleştirmişler.Solağım mesela ahize kulağımdayken hafif açı vereyim cihaza hemen ekranı açıyor çünkü ekran sesörü ahizeye epey uzak konumlandırılmıs.
    2 olarak xiaomi test menüsünü mıuı 6 dan beridir bilir ve cihazlarında bakarım ben daha bu test menüsünün tümünün çalıştığını görmedim illaki 3 5 sekmesi hata yada testi yapamıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 tane note 8 geçti elime daha hata veren sensör görmedim.fakat ne hikmetse test menüsünde calibre fail hatası veriyor.bence bu yazılımla alakalı bir durum..normalde sensör işini yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakınlık sensörü arama aktifken ilk kulağa götürdüğünde ekranı kilitlese otomatik sorun olmaz benim için. Sensör için şöyle isteğe bağlı bir ayar getirseler çok iyi olur. Dokunmatik sorunu çözüldü ki ben hiç çözüleceğini düşünmezdim, sadece bu yüzden telefonu kullanmaya devam ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda sorun yaşamayanlar anlaşılmaz bir marka savunma içgüdüsüyle sorun yaşayanları olayı büyütmekle suçluyorlar. Rahatsız edici boyutlarda sorun yaşamasak 3 ay telefonu iade için uğraşmayız. Defalarca telefonu sıfırla, bilirkişiye götür, tekrar teslim al, bilirkişiye laf anlatmaya çalış vs.

Telefonla konuşurken kapanma, konuşurken ekranın sürekli yanıp sönmesi, yazı yazarken alakasız tuşlara basılması, hiç tuşa basılmadığı halde harflerin kendiliğinden yazılması, mesaj yazarken aniden kameraya geçme, masada duran telefonun kendi kendine başka ekranlara geçmesi, ekran döndürme kapalı olduğu halde foto/video seyrederken ekranın dönmesi, gelen aramaları cevaplarken sorun yaşama.

Ben bu telefondan aynı anda 2 tane aldım. Biri sorunlu diğeri az sorunlu. Çok sorunlu olanı iade ediyorum. Fiyatı özelliklerine göre uygun satın aldım diye bozuk telefonu kullanmak zorunda değilim. Sıfır aldığım ürünün üretici hatası nedeniyle 1 hafta sonra içinin açılarak tamir edilmesi benim açımdan kabul edilemez bir durum. Lütfen yaşamadığımız sorunlarla ilgili yorum yaparken biraz empati kurmaya çalışalım.

• Yaklaşık bir hafta önce kardeşime hepsi burada'dan Türkiye garantili Xiaomi A3 aldım. Çocuk kanser olacak telefon ile konuşamıyor. Her seferinde ya sessize alıyor ya da kapanıyor.Ne yapmam lazım geri iade alıyorlar mı? Başka çözümü var mıdır? Teşekkürler...
  • Arkadaşlar geçen hafta cuma günü HB redmi note 8 64gb satın aldım ilk kurulumdan sonra telefon bir iki kez reset attı yeni yazılım güncellendi ondandır falan dedim ve sonrasında telefonu sorunsuz (3-4 gün)kullanmakta idim taki bir şeyi fark edene kadar telefon kapatma tuşu ile kapatılıp sonrasında açılıp masa üstüne çıkılıp yan tuş ile bekleme moduna alındığında kendini kapatıyor bazen 1-2 bazende saatler süren yeniden başlama döngüsüne giriyor 3 gündür sorunsuz kullandığım tel dün 32 gb hafıza kartımı 64 gb ile değiştirdim yeni sd kartı biçimlendirme vs yaptım ancak telefon açılıyor ekran beklemeye geçip karardıgı anda telefon kapanıyor sonra kendiliğinden açılıyor. Sd karttan oldugunu düşünüp 32 GB tekrar takmamam ramen devam etti fabrika ayarlarına dönüp sorunu aştım ancak telefon kapatıldığında uzun döngü olmasada 1-2 kez bu olayı yapıyor. Kapatılmadığı sürece en ufak bi sorun yok telefonda restart yaptıgı dongude ekran kapatılmayıp kullanıldıgında saatlerce sorunsuz kullanılıyor ekran beklemeye gecınce restart atıyor garıp bır sorun

Telefon hızlı başlatıldığından donanım tam olarak başlatılamayıp Dahili hafızaya veya sd kartı yi tam okuyamayıp restart yapıyor
    Düşük bir ihtimal açma kapama tuşu içten takılı kalıyor (kılıflı kılıfsız denendi sonuç aynı)
    Yazılımsal bi sorun var
    Telefonda kronık sorun var

Sormak istediğim cayma hakkını kullanıp teli yollarsam servis onayı için telefon servise yollanacak servis telefona işlem yapıp sorunu onarıp geri yollarmı çünki ben yeni alınmış cihazın serviste işlem görmesini istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 27 Şubat 2020; 9:0:17 >

• Frostlord F kullanıcısına yanıt
    Servis ve garanti aşamalarını pass geçip direk thh'ye başvuru yapın.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayan arkadaşlar servise göndermedi, direk thh'ye başvuru yaptı. Konunun son 2-3 sayfasını okursanız nasıl olumlu sonuçlandığını göreceksiniz. Size de yol gösterici olabilir.

• İyi ki Note 8 almamışım, ne çok sorunlu cihazmiş. Biraz daha fazla verip bir eski model Note 7 aldım ama memnunum şimdilik. Zaten Note 8'in fiyatı bir anda 2000'lerden 1500'lere kadar düştü, yeni model eski modelin fiyatının altına düşebiliyorsa, bunun altında bir bit yeniği olduğu bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 27 Şubat 2020; 11:10:24 >
  • [DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)

resmi yurt dışı incelemeden aldım

Redmi note 8 alan arkadaşlar sizdeki ürünlerde resimde işaretlediğim tarzda güvenlik bandı varmıydı bana gelen üründe kutu dışında şeffaf film vardı iç kutuda buna benzer bir şey yoktu kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • Bu şikayetler konusunda ne düşünüyorsunuz?

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)
    Öncelikle yapılması gereken. Aldığınız aracı site mesajlarım bölümünden talep açmak ve iade istemek(15 gün dolmadığını varsayarak). Onlar sizden servis raporu isteyecekler. Siz de isterseniz servise yollayacaksınız ve üzerine özellikle not düşeceksiniz. "Telefonun kesinlikle tamir görmesini talep etmiyorum" diye. Tamir ederlerse zaten suçlular o yüzden arıza belirlemek isteyecekler sadece. Gelelim benim yaptığıma ben yollamadım. Direkt Thh başvurdum. Thh sonucunu almak biraz zaman alıyor sadece.
    Ben böyle bir band görmedim
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Aldığım aracı kargo hasar tutanagı falan bisürü masal anlatmış mesajları alıntıladım urunde hasar yok çalışması sorunlu yazmama ramen bi sürü hikaye anlatmışlar hasar tespıt tutanagı falan servis raporunuz yoksa ıade talebınıze olumlu cevap veremıyoruz dıye şimdi bende sizin gibi düşünüyorum telefonu servise yollasam müdehale edilecek yenı telefona dusuk bı ıhtımal iade dıyecekler THH başvuru yapsam onlarda 14 ıcınde servıse neden yollamadınız dıyecekler çıkmaz sokak gıbı bırsey ugrastıracak bu telefon işi anlaşılan satana kadar ağam paşam sattıktan sonra tanımam bılmem mantıgı
    Thh neden servise yollamadınız demez. Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu yüzden servise neden gitmediniz deme ihtimalleri yok. Sana aracı siteye yaz dememin sebebi ise tutanağına yazarsın. 15 gün içinde iade hakkım olduğu halde başvurum kabul edilmedi. vs.
  • redmi serisindeki bu sorunlar yüzünden siparişimi iptal etmiştim ve mi 9t ye yönelmiştim. kuzenim 1 ay kadar önce aldı memdundu baya, şimdi bugünlerde sürekli üst menü kendi kendine açılma sorunu oluşmuş. yanıma getirdi ben de gördüm hayalet gibi üst menü açılıyor sürekli onu kapatmaya uğraşıyor. şimdi bu modeli de alamayacağım galiba.
    çevremde redmi note 8 alanlar da memnun değil kullanışlı değil diyolar, bi kayınço memnun note 8 pro almıştı bi süre önce, bakalım onda da sorun çıkacak mı...
  • Ücret iadesini sorunsuzca aldım. Firmaya da karara hızlıca uymasından dolayı teşekkür ederim. Yaşadığımız süreçle ilgili aklınıza takılan soru olursa yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.