Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
121.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik parlaklık ya da cep modunu aktif edince sorun olmuyor.
    Xiaomi hata giderme konusunda çok zayıf olduğu için problem hala mevcut.
    Sonraki güncellemeler de illaki düzelecektir.
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Yalnız note 7 ninde bolca ghost screen sorunu var,eli kulağındadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun bekleme modunda kendi kendine kapanıp açılması ve bu şekilde döngüye girmesi sorununu bütün uğraşlarıma ramen çözemediğimden yurt dışı forumlardan takıp ettiğim kadarıyla donanımsal sorundan bahsediliyor.Cayma hakkım olan 14 gün içerisinde sorunun teyidi ve iade raporu için teknik servise yollamak zorunda kaldım firma ile yaptıgım yazışmalara gerekli aksiyonlar alındı ürünü aldığım ilk gün yaptığım ürününün sorunu hakkındaki yorumumu paylaşmamalarına kadar herşey kayıt ettim servisten sorun çıkarılması veya ürüne müdahale edilmesi durumunda hakem heyetine başru yapıcam.ürününü sorununu 10 dk video görüntüsü ve bilgi formu ile servise ilettim. Teknik servisten çıkacak sonuca göre durum şekillenecek ancak servisten iade veya sorunsuz yeni telefon bile yollansa firmanın yaşatmış olduğu mağduriyetten dolayı 14 günlük koşulsuz iade hakkını kullandırmamak için ve ayıplı olduğu halde ürünü servise yollamam gerektiği bana bozuk satılan telefonun tamiri ile benim uğraşmam gerektiği gibi abuk sabuk yol göstermelerinden dolayı THH başvurumu yapıcam ortada bir mağduriyet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 6 Mart 2020; 0:51:26 >

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    İsteseniz servise yollamadan Thh başvurup iade isteyebilirdiniz.
    Biliyorum ancak süreç uzayacak ve ben o arada telefonu kullanamayacaktım çünki idare eder bi tarafı yoktu telefonun
    Süreç işlerken telefon sizde kalıyor.
    Sadece bilirkişi incelemesi için 1 gün telefonsuz kaldım.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Telefon kullanılamaz gibi bir şeydi yani bende kalmasının pek bi avantajı yoktu
    Telefona iade değişim çıktı HB süreci bekliyorum hocam ücret iadesi alıcam bir kaç güne
    Hayırlı olsun. İnşallah para iadenizden sonra düzgün sorunsuz bir ürün elde edersiniz.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Yalnız note 7 ninde bolca ghost screen sorunu var,eli kulağındadır
    Üç aydan fazla oldu, henüz ghost sorunu çıkmadı ama olabilir de, altıncı aydan sonra olursa thh şansım da kalmaz :)
    Benim cihazda panel Tianma değil, Boe. Bunlarda daha az sorun çıkıyor diyorlar, bakalım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet o panel daha iyi. İnşallah sorunsuz kullanırsınız.
    Merhaba,
    Ben de sensör problemi yaşıyorum. mesajınızı okudum , ben de mi thh ye başvursam diye düşünüyorum ancak benim telefonu 2019 aralık 19 da aldım. 3 ay oldu. Yine de servisi devreden çıkarıp thh ye mi başvurmalıyım sizce?
  • cihatertan C kullanıcısına yanıt
    O konuda karar sizin isterseniz servise yollayın isterseniz thh başvurun. Sensör problemi yanlış yere konumlandırılmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • hepsiburada nın kendi sattığı cihazlarda bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

O konuda karar sizin isterseniz servise yollayın isterseniz thh başvurun. Sensör problemi yanlış yere konumlandırılmasından kaynaklanıyor olabilir.
    hocam bende evofoneden aldımdı 11.11de üründe şu sorunu yaşıyorum mesela telefon görüşmesi geliyor telefonu kapatıcam kulagımdan çekiyorum ekran yok ortada donup kalıyor belli süre sonra geliyor bu sensör kaynaklımıdır
  • Benim de cihazda bluetooth ile yaşadığım ilginç bir sorun var.

Bluetooth ile araçlarımın 1'inde müzik dinleyemiyorum. Diğer aracımda sıkıntı yok. Müzik dinleyemediğim aracımda bt ile görüşmelerde de sıkıntı yok; mükemmel çalışıyor. Ancak ne yaparsam yapıyım müzik dinleyemiyorum; ses gelmiyor. Ekranda şarkı adı vb bilgiler göründüğü halde ses gelmiyor. Diğer aracımda hiç bir problem yok. Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bulabilen var mı?
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Aracın birinde sıkıntısız çalışıyorsa sence sorun cihazda mı araçta mı?
    Sıkıntı yaşanan araçta bir uyumsuzluk var belli ki bunu çözmeniz lazım.
    Telefonda sorun olmadığı kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Aracın birinde sıkıntısız çalışıyorsa sence sorun cihazda mı araçta mı?
    Sıkıntı yaşanan araçta bir uyumsuzluk var belli ki bunu çözmeniz lazım.
    Telefonda sorun olmadığı kesin...
    Sence o aracımda kullandığım ilk ve tek telefon Note 8 mi? Başka telefonları sorunsuz kullandığım bir araç olmasa, araçtaki multimedya sisteminde bir sıkıntı olabileceği benim de aklıma gelmez mi? Araçtaki multimedya sisteminde sıkıntı yok, eşimin Samsung telefonu ile sorunsuz bir şekilde bt üzerinden müzik dinleyebiliyoruz; bundan önceki Samsung ve LG telefonlarımda da hiç bir sıkıntı olmadan bt ile müzik dinlenebiliyordu.

Sorun Redmi Note 8'de; audio codec'lerini değiştirmeyi de denedim çözüm olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 21 Nisan 2020; 17:5:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.