teşekkürler hepinize . iphone um yok da inşallah olurda bende denerim bunları :)
arkadaslar ben cydia dan mxtube u ındırdım ama nasıl kullanılıyor anlamadım programa gırıyorum arama bolunu tıklıyorum ızlemek ıstedıgım vıdeo ısmını gırıyorum karsıma ıkı secenek cıkıyor
youtube mobıle
youtube.com
youtube mobıle ı secıyorum zaten oburkunu secemıyorum baglan dıyorum cannot connettıon dıyor ama ıphone dakı normal youtube sekmesınden gırıp ıstedıgım vıdeo yu ızlıyorum ?????
Tap Tap Revenge (Free)
Guitar Hero Tarzı Bi Oyun Notalar Geldikçe Basmaya Çalışıyorsunuz.
Hidden Expedition Everest (0,99$)
Resimde Size Verilen Listedeki Nesneleri Bulmaya Çalışıyorsunuz Mükemml Bie Oyun.
Hocam niye sildin mesalkarını.. Yeni iphone aldım ve JailBreak yapmauycağım. Senin başlığını takibe almıştım şimdi bir baktım silinmiş..
Çalışmanı tekrar görmek isterim. Çok faydalıydı.. Umarım tekrar devam edersin..
bencede başlık güzel . sinirlenip sildin ama bundan yararlanacak çok insan var. öncemli olan senin açtığın post o yüzden lütfen çalışmalarını devam ettir . arkadaşların belirttiği gibi alttaki postlar mühim değil ilk post a dökelim programları
Merhaba arkadaslar, 2G iPhone kullananlarinizdan cogu " 1.1.4 yaptiktan sonra yapilacaklar " seklindeki basligi hatirlayacaktir. Dun 3G iPhone, 2.1 versiyon icin bunun eksikligini yasadim.
Henuz aldim telefonu ve hemen 2.1+Jailbreak yaptim ama Cydia'dan haberim bile yoktu, installer varken niye Cydia'ya ihtiyac duyuldu vs. anlamadim ama bunu sorgulamak istemiyorum simdi :)
Benim istedigim o basliktaki gibi birileri cikip Cydia'da su su su Source'lari ekliyorsunuz, Installer'da su su su Source'lari ekliyorsunuz, sonra da gerekli programlarin listesi (ismi, boyutu, ne ise yaradigi vs. vs.)
Biliyorum bu oyle kolay olacak birsey degil ama inanin cok insana yol gosteriyor. Keske ben bunu yapabilsem de gunlerce ugrasip yapsam ama olmuyor.
En azindan biri gercekten gerekli olan Source'lari soyleyebilirse veya Source iceren bir link verebilirse en azindan programlari kendimiz de yavas yavas bulabiliriz.
Tesekkur ederim.
arkadaşlar bu ilog uygulamasını ille çalıştırmak mı gerekiyo çağrıları görmek için yoksa kendisi her zaman çalışıyor mu arka planda?
saolll
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Screenshotlarla felan alıntı yapamicam ama, birkaç program ismi ve ne işe yaradıkları:
Diğer konudan alıntı yapıyorum:
AppShare: Kırılmış iPhone applicationları indirmek için BossPrefs: genel iPhone ayarları WiFiToggle: Wifiyi açıp kapamak için YesNo: Yes veya No diyerek cevap veriyor, fal gibi eglenceli Facebook IM+: messenger Rooms: IRC server iAmpRemote: Winampi kontrol ediyorsunuz ağ üzerinden Cycorder: Sessiz Video çekmek için Video Recorder: Sesli video MxTube: youtube videolarını indirmek için VisuaRadio: radyo VirginRadio: radyo Shazam: şarkıyı dinletiyorsun, adını söylüyor iScores: maç sonuçları Dynocilious: araba ile giderken G kuvvetini felan ölçmek için Remote: iTunesu kumanda etmek için SolFree: Solitare Flick Bowling iBeer iMunchies Asphalt 4: süper yarış oyunu Real Soccer: Süper futbol oyunu B-gammon: tavla Enigmo: fizik kuralları ile bir oyun GTS World racing: yarış Spore: daha çözemedim EA sports oyunu Labyrinth: labiren oyunu BubbleWrap: stres alan baloncuk patlatma oyunu LuminAir: daha çözemedim, galiba bilg. kontrol ediyor ama sadece mac olabilir SlovoEd: çok dilde sözlük Flashlight: el feneri Calculator: gelişmiş hesap makinesi Winterboard: tema programı RDP: uzak masaüstü programı RulerPlus: cetvel Units: birim çevirici iLog: arayan numaraları tek tek silmek için felan..
Alttaki kısım, diğer konudan "babaluga" nickli arkadaşın mesajından alıntıdır.. Kendilerine emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Konuyu açan arkadaş, bizim yazdıklarımızı begenmediği için sildi.
İlginç insan piskolojisi : )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme