Şimdi Ara

Dil bilgisi sorununuzu kökten halledicek,Soru kaçırmayacak seviyeye getirecek yeni nesil kitap buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arı yayıncılığın reset serisi var aşırı iyi kitap ben çözüyorum aşşırı memnun kaldım.

Adamlar cozun diye de beles pdf veriyor.Ari mobil kutuphaneye girin oraya su anahtar kodu yapistirin ZEMT7ZET sonra kitaplardan secip indirin ben bayildim sizinde bayilacaginiza eminim

Konu anlatimi ve cozumu youtubede var.

Dil bilgisi sorununuzu kökten halledicek,Soru kaçırmayacak seviyeye getirecek yeni nesil kitap buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarneyStınsonn -- 3 Mayıs 2020; 13:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çözen var mıdır? up

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    Bende var zor dilbilgisi sorusu yok. Orta seviye bir kitap.
  • Hocam bu dönemde mantıklı mı ki bu Türkçe de ben 4 tane dil bilgisi gelse şaşıririm

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

hocam ziya bu sene lgsde dil bilgisi sormadık dedi. belki yks bu kadar olmasa da biraz nasiplenir 1-2 fazla paragraf sorusuyla. 2021 için diyorsanız biraz geçti gibi bence. temelsizseniz şu bayram tatili boyunca hızlıca bitirirsiniz ondan sonra deneme falan akarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 10 Mayıs 2021; 18:30:25 >
  • laplasyen kullanıcısına yanıt

limit kronometre aldım hocam iyidir inşallah. bu tyt türkçede gereğinden fazla zaman kaybettim hallederim inş

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben de gereksiz olduğunu düşündüm zaten o yüzden dedim bu sene gerekli midir gibisinden çünkü bende dil bilgisi soracaklarini düşünmüyorum 4 tane gelse şaşıririm derken o anlamda 😄

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

hocam hiç sormamaları düşük bir ihtimal. üstünkörü de olsa bakın bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.