Şimdi Ara

Dil bölümü... 16- için uygun olmayan içerik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Anadolu Lisesinde okuyorum. Geçen sene f k b kötü olması dolayısıyla, tm'ye geçmiştim. Ve bu dönem karnem geldi , geo. ve mat. zayıf. TM'de mat olmadan baltaya sap olunulmadığını biliyorum.

Dil bölümüyle ne alaka derseniz, geçen sene dil bölümü açılması dile getirildi İngilizce Öğrt. tarafından. Benim aklıma yattı bu iş, 16 kişi istedi 60 kişi içerisinden, ki bu çok yüksek bi rakamdı. Herneyse, ilk gün tabi. 16 kişi seçilmiş, mutluyuz. Ertesi gün oldu bu rakam 12. Yine de mutluyduk, olacaktı. (Son 2 hafta kala geldi bu fikir ) İşte 3. gün, 8 olduk.. Belki açılır dedik, umudumuzu kesmedik. Ama bazı veliler, büyük kısmı henüz aydınlanmamış kızlarını sayısala vermek istemişler. (Sınıf açılsaydı erkek sayısı 2 olcaktı.) Son gün bi tek ben kaldım, kızdım tabii, müdür istemiyomuş yok neymiş yer yokmuş. Dil bölümüne karşıydı adam. Halbuki bir kez açıldı sınıf. 9 kişilik dil sınıfı. Sonuç= 11. sınıfta mezun olduktan hemen sonra üniversiteye 9 tane geleceği parlak öğrenci. Ama yok efendim, dil sınıfı gericilik gibi geliyor adama. Lanet olası adam, açmadı işte.

Neyse hikayeyi bitiriyorum. Sonuçta ben İngilizceye karşı özel bir heves duyuyorum. Yapabileceğime inanıyorum.

Fakat dil bölümü diğer anadolu lisesinde.. bize uzak kalıyor.

Bu konuyu açma sebebi, azcık gaza gelmek olabilir.

Mesaj yazma sebebiniz de tavsiye olabilir. Yardım etmek olabilir..

Yardım edin lütfen

Teşekkürler..

Konuyu b.ka çevirecekseniz Çıkınız hemen.

İlla yapcaz dimi bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apozan -- 24 Ocak 2009; 19:46:48 >

• Tek kelime yasak. Dikkatli olun.

<Bu mesaj yönetici tarafından değiştirilmiştir>
  • Bakın hacılar o kadar yazdım .(
  • aynı durumu ben yaşıyorum ben düz lise ama tm bölümü mat ve geo 0
    yabancı dil istiyodum ama o sene acılmadı diye gidemedik..
    Hayatının dönüm noktalarından biriydi
  • Sansar anlıyorum seni..

Keşke daha geniş kapasiteli müdürler olabilse..
  • lisede bizden iki üst dönemde dil sınıfı -3- kişiydi =)

keşke sizin için de bölüm açılabilse, üzüldüm açıkçası.

diğer anadolu lisesi uzak demişsin, tekrar bir düşün, eğer gerçekten dili bu kadar istiyorsan uzaklığı o kadar sorun etmezsin belki.
  • aynısı bana oldu sayısaldayım şuan ben aslında sayısal yeteneğim varmış yeni farkettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.