Şimdi Ara

dil bölümünde almam gereken 400tl fiyatında set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese, iyi forumlar. bu yıl 11. sınıfa geçtim. Bildiğiniz gibi okulun ilk günü bugün. Öğretmenimiz geçen yıl dil seçenler maddi olarak hazırlansın demişti ve bu yıl almamız için bize 400tl fiyatında bir set önerdi. Dediğine göre 600tlden indirilmiş. Şimdi benim anlamadığım milli eğitim bakanlığı neden dil bölümü için ayrı bir kitap basmıyor. Ben şuan mebin kitabını kullanırsam TM MF seçen öğrenci arkadaşlarım ile aynı kitabı kullanmış olacağım. E ben neden dil seçtim ki? Bizden istenilen 400tl fiyatındaki seti eğer herkes alırsa işlenilcekmiş. Bir kişi bile almaz ise kimseye aldırmayacaklarmış. Anlamadığım meb neden daha iyi bir kitap hazırlamaya çalışmıyor. Bu parayı insanlar nasıl denkleştirecek 400tl az bir para değil bu zamanda. Okumak bile parayla olmuş belli ki. Tüm hevesim kaçtı cidden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de ielts kitapları alacağım. Aklımda baştan sonra 3 set var, bir kaç da kitap kendim eklediğimde 2bin lira gibi bir ücret çıkıyor. Çoğu kitap ülkemizde de olmayınca mecbur yurtdışından alacağız.
    Lisesinden üniversitesine kadar gördüğüm şu oldu hocanın bir maddi çıkarı yoksa kimseye böyle zorlama yapmaz. Yarın birgün diyecektir arkadaşlar kitap almayanlar alanlardan fotokopi çektirsin. Bir de arkadaşlar bu kitap çok faydalı kullanmazsak sınav maratonunda rakiplerden geri kalacağız filan diyecektir gerçi demiştir çoktan.
    400 lira zorlayacaksa sizi alamayacağınızı dile getirin ve almayın yazık günah hadi ben bekar halimle ortalama bir tutar kazanıyorum öderim de öğrenci ve ailesi çok zorlanır. 600den 400e düştü filan hikaye geçecekler o işi. Kişi başı 100 lira desek iyi para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beoa291 -- 9 Eylül 2019; 22:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim zamanımda 10.sınıfta bölüm seçiyorduk. 3 yıl için 200 + 400 + 500 toplamda 1100 lira ödedik sınıfça. Hala değişmediyse kitabı görmüşsündür "Yes You Can A2.1" gösteriyorlar. O İngilizce bilgisiyle 80 soruda 20 soru bile yapamazsın.
    MEB bu kitapları ülkenin ortalamasını alarak 4-5 öğretmenlik heyete hazırlatıp bastırıyor. 2 milyon öğrencinin yaklaşık 150 bini dilci. Dolayısıyla azınlığız. Bu yüzden takılmıyoruz.

Aklıma gelen bir komplo teorisi de bu İngilizce yayınlardan devlet daha fazla vergi alıyor(muş) da daha karlı oluyor(muş).

Ancak bir TM'ci de Sayısalcı da Sözelci de yine benzer paraları ödüyor. Bir konu anlatım kitabı + 1 Test kitabı 60-100 liraya mal oluyor. 2. sınav için çalışan bir sayısalcı Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji; 1 KA + 1 Test sene başı 600 liraya çıkıyor yine. İlk sınavda zaten ortak kitaplar alınıyor. Ha kim tek bir test kitabıyla yetinir ki? Üstelik bunları ayrı ayrı seçmek zorunda. Dil kitap setlerinin iyi yanı bu All-in-One olduğu için sıkıntı çıkmıyor. Her şey içinde.

• Biz de zamanında çektik. 11 de 300, 12 de de 500 lira ödemiştik. Hocan hangi seti aldırcakmış

• dostum ben bu sene kazandım, hacettepe akedeyim. kitabın adı nedir 400 liraya hangi kitabı satıyorlar? yayınlar hakkında bilgim var yardımcı olabilirim bana kazık gibi geldi, diğer arkadaşların dediği gibi elbet bir kârı vardır. yds impact'i ben 11. sınıfta 280tl'ye almıştım. dört dörtlük setti. tabii bir de els nin setleri var onlar daha detaylı anlatır ama onun için öğretmenin de iyi olması gerekli. olmadı alanlardan fotokopi çektirirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.