Şimdi Ara

Dil gelistirme yurtdisinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylik yurtdisi planim var ama kendim gidicem dil okulu vs bir programla degiln sizce kendim nasil gelistirebilirim yurtdisinda kendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ingilizce temelin var mı ? 1 ayda hibişey olmaz onu söyliyim konuşma dilini az bişey kaparsın ama türkiyeye dönünce onun sana bi faydası da olmaz

önce temeli oluşturup sonra 2-3 defa yurt dışına gitmek lazım,misal ilk olarak dil kursuna vericeksin parayı 1-2 aylık gidicen sonra dönünce erasmusa giricen çat çat alıcan notları bir de öyle gidicen en az 6 ay-1 sene de bu şekilde zaman geçirdin mi artık okul bitince rahatlıkla yüksek lisansı yurt dışında yapacak kadar iyi bir ingilizcen olur sonra türkiyede 4-5 bine elini sallasan 50 tane iş teklifi alırsın
  • Şu an İngiltere'nin Leeds şehrindeyim,geleli 10 gün oldu en ufak bir gelişme görmedim yabancı dil konusunda

• Unnecessary, nobody will transfer information into your brain, learn yourself from yourself.
  • Dostum ben ingiltere'nin bournemouth kasabasında 6 ay kaldım..Tavsiyem git gör gez bak bakalım neymiş ne değilmiş.. Bunu sadece dil öğrenmek amacı ile düşünme.. Farklı bir ülke tecrüben olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

Dostum ben ingiltere'nin bournemouth kasabasında 6 ay kaldım..Tavsiyem git gör gez bak bakalım neymiş ne değilmiş.. Bunu sadece dil öğrenmek amacı ile düşünme.. Farklı bir ülke tecrüben olacak..

Hocam vizeyi kolay veriyorlar mı? Ne kadarlık verdiler.Çalışan mısınız öğrenci mi?Öğrenciysen bordro veya banka hesabı istiyorlar mı?

• Ben zaten bu sene hazirlik tamamladim baya yogun bir. O yuzden boyle bi plan yaptim abd ye. Arkadas edinilirse sanki ise yarar gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

quote:

Dostum ben ingiltere'nin bournemouth kasabasında 6 ay kaldım..Tavsiyem git gör gez bak bakalım neymiş ne değilmiş.. Bunu sadece dil öğrenmek amacı ile düşünme.. Farklı bir ülke tecrüben olacak..

Hocam vizeyi kolay veriyorlar mı? Ne kadarlık verdiler.Çalışan mısınız öğrenci mi?Öğrenciysen bordro veya banka hesabı istiyorlar mı?

Aslinda ingilizceden cok bu amacla yola ciktim

• hocam nasıl geçiyor orada hayat. neler yapıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

quote:

Öğrenci isen vize kolay.. Gereken işlemleri yap yeter.. Ben 6 aylık vize aldım.. Öğrenci olarak gittim..

• Günlerim gayet iyi geçiyor ancak geleli neredeyse 2 hafta olmasına rağmen paralara bir türlü alışamadım,özellikle 1 penny (bizim 1 kuruş gibi bir şey) gibi bir miktarın kullanılması epey garibime gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.