Şimdi Ara

DİL İLK 100 NETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp okuyorum seneye ilk 100 bursu için giricem.Ortalama kaçar net yapmam lazım??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DİL İLK 100 NETLERİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavlarında, dil sınavlarında ilk 100 netlere girmek, oldukça yüksek bir başarıdır. Bu başarı, öğrencilerin üniversitelerin en prestijli bölümlerine yerleşmelerine olanak tanır.

YDT İlk 100 Netleri

YDT sınavında dil sınavlarında ilk 100 netlere girmek için, öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekir:

• Yüksek düzeyde kelime hazinesi
    • Mükemmel gramer bilgisi
    • Okuduğunu anlama ve yorumlama becerisi
    • Konuşma ve yazma becerisi

YKS Dil İlk 100 Netleri

YKS sınavında dil sınavlarında ilk 100 netlere girmek için ise öğrencilerin, YDT sınavında olduğu gibi yüksek düzeyde dil becerilerine sahip olmalarının yanı sıra, sınav tekniğine de hakim olmaları gerekir. Öğrenciler, zaman yönetimi, soru çözme stratejileri ve stres yönetimi gibi konularda kendilerini geliştirmelidir.

Dil İlk 1000 Netleri

İlk 100 netlere girmek oldukça zorlu bir hedef olsa da öğrenciler, ilk 1000 netlere girerek de başarılı sayılabilirler. İlk 1000 netlere girmek için, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra, düzenli çalışma, disiplin ve azim göstermeleri gerekir.

YDT İlk 1000 Netleri

YDT sınavında dil sınavlarında ilk 1000 netlere girmek için, öğrencilerin düzenli olarak pratik yapmaları, kelime haznelerini geliştirmeleri ve gramer bilgilerini pekiştirmeleri gerekir. Ayrıca, sınav formatına aşina olmaları ve sınav tekniklerini öğrenmeleri de önemlidir.

YDTDerece Netleri

YDT sınavında derece netleri, öğrencilerin üniversitelerin en prestijli bölümlerine yerleşebilmeleri için oldukça önemlidir. Öğrenciler, derece netlerine ulaşmak için, dil becerilerini son derece yüksek bir seviyeye taşımalıdırlar. Bu süreç, uzun ve zorlu bir çalışma gerektirir.

YKS ve YDT sınavlarında dil sınavlarında ilk 100 veya ilk 1000 netlere girmek, öğrencilerin geleceği için önemli bir başarıdır. Bu başarıyı elde etmek için, öğrencilerin azimli, disiplinli ve çalışkan olmaları gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tyt 108 net ydt 80 net anca yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 17 Temmuz 2019; 21:40:16 >
  • 111-9 79-1 78. Oldu
    116-4 79-1 15. Oldu bu sene, ilki benim ikincisi bir arkadaşım bilginiz olsun diye bırakayım buraya

• Hocam 114-6 79-1 28 geldi bana.

• Sınav mı kolaydı arkadaşlar yoksa girenlerin seviyesi mi yükseldi bakmadım hiç kitapçığa.

• FBNB F kullanıcısına yanıt
    ben sınavın zorluğunu çok tartamadım ama sanırım tyt korunduğu için 2. sene burs almak amacıyla giren çok oldu ondan sıralamalar kötü geldi.
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Seneyede aynı mevzu olucaktır hocam illa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam tyt siralamaniz kac gözüküyordu bu sene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 17 Temmuz 2019; 22:30:6 >
  • FBNB F kullanıcısına yanıt
    Bence hem daha kolaydı hem korunma olayı etkiledi hem de yeni nesil ingilizceyi daha iyi biliyor. 2015te ygs 3k ve 69/11 ydt ile ilk 100e girilebiliyor imiş.

• baband kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ham 941di geçen sene dönüştürülünce 1112 olmuş.
  • baband kullanıcısına yanıt
    yok artık ya ilk 1000'in hepsi dilden mi girdi bu sene,geçen sene ilk 10 oluyordu bu
  • ne ilk 100muş aga geçen sene 450 puan 3kyken şimdi 5k olmuş
    bırakın bu sevdayı
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Bunun ilk 100 sevdasıyla ne alakası var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.