Şimdi Ara

dil kursu seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kpss kursuna gidiyorum. ingilizce kursuna da gitmeyi düşünüyorum.bulunduğum koşullarda teol yabancı dil kursu ile halk eğitimin kursları var. teol biraz zorlayıcı bir kursmuş hemde bayabi tuzlıu :( halk eğitimden kurs alsam nasıl olur sizce.gerek özel sektör gerek meb,üds sınavları açısından?çok kararsız kaldım ya lütfen bi yardımcı olun:((

• toefl için orta üstü seviyede olmak gerekiyormuş halk eğitimden iyi bi sonuç alacağını sanmıyorum. İzmirdesen 0ydem e yada Adress e gidebilirsin. ben Oydeme KPDS İçin yenıden başlamayı düşünüyorum 12 kur aldım daha önce orda gerçekten çok iyi bi yere geldi ingilizcem Toefl kpds üds kurslarına da o alanda uzman hocalar giriyor ve gerçekten ciddi anlamda ilgileniyorlar eğitim kalitesini çok beğendim Alsancakta kıbrıs şehitlerinde yeri bi bak istersen netten karşıyakada da varmış. ben iki hafta sonra sınavlarım bitince başlıcam yıne paylaşırım bilgileri
  • yok izmirde kalmıyorum.lisede süper lise de okumuştum 1 yıl hazırlık görmüştük.sonralarıda kendi içimizde kendi kendimize biraz yoğurduk ama dedim bir kursa gideyim hem belgem olur iş başvuruları için hemde ingilizceyi ilerletirim olursada bazı yabancı dil sınavlarına girerim dediydim ama sınavlar kesin değil..sizce CV de nerde kurs aldığınız mı önemli olur yada ingilizce sevyeniz mi? imkanlar sadece teol dil kursu ve halk eğitimi gösteriyor.teola gidip biraz daha ingilizceye yoğunlaşmak daha iyi olur ama daha önemli olan kpss sınavım var,hemde çok pahallı kurs 6 aylığına 2400TL isityorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_28

yok izmirde kalmıyorum.lisede süper lise de okumuştum 1 yıl hazırlık görmüştük.sonralarıda kendi içimizde kendi kendimize biraz yoğurduk ama dedim bir kursa gideyim hem belgem olur iş başvuruları için hemde ingilizceyi ilerletirim olursada bazı yabancı dil sınavlarına girerim dediydim ama sınavlar kesin değil..sizce CV de nerde kurs aldığınız mı önemli olur yada ingilizce sevyeniz mi? imkanlar sadece teol dil kursu ve halk eğitimi gösteriyor.teola gidip biraz daha ingilizceye yoğunlaşmak daha iyi olur ama daha önemli olan kpss sınavım var,hemde çok pahallı kurs 6 aylığına 2400TL isityorlar...

Halk eğitim merkezlerinde eğitim almak tamamen şans işi (aslında bütün kurslar için geçerli olsa da, özel kurslar haliyle öğrenci kaybetmemek için öğretmeni daha çok denetliyorlar, öyle olması gerekir yani). Yıllar önce orta seviye diye kayıt olmuştum, bizim öğretmenimizin ingilizce bilgisi berbat olmasına karşın, yan sınıfın hocası harikaydı. İki hoca da aynı yerde, aynı ücretle ders veriyorlardı ve o sınıftakiler bizi sollayıp gitmişti.

İşin diğer yönü, eğer toefl'a özel kurs varsa, belki de idealist ve gerçekten iyi bir öğretmene de denk gelebilirsiniz ya da sanırım 100 tl civarı kayıt ücretleri riske atarsınız memnun kalmazsanız devam etmezsiniz.

• doğru söyliyorsunuz öğretmen çok etkili bir etmen burda..sorduğum kadarıyla herkes ilk sevyeden başlıyormuş halk eğitimdede.sonra orta ve üst sevye yükseliyormuş.ama eğer 1. kademeden başlayıp özel kursa 900-1000tl vereceğine ilk kura, önce halk eğitimi tamamlayıp sonrada duruma göre bir iki kurla burdan almak daha mantıklı geliyor adama.ama insan diyor acaba boşa gidermi halk eğitimden almak?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_28 -- 30 Kasım 2011; 19:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_28

arkadaşlar kpss kursuna gidiyorum. ingilizce kursuna da gitmeyi düşünüyorum.bulunduğum koşullarda teol yabancı dil kursu ile halk eğitimin kursları var. teol biraz zorlayıcı bir kursmuş hemde bayabi tuzlıu :( halk eğitimden kurs alsam nasıl olur sizce.gerek özel sektör gerek meb,üds sınavları açısından?çok kararsız kaldım ya lütfen bi yardımcı olun:((

· Temel düzeyde olanlar için İngilizce okuryazarlık, orta derecede bilgi sahibi olanları üst seviyelere hazırlamak, bilgisi ileri düzey katılımcılardan yeterli olanların TOEFL, TOEIC, MEPT, CELT veya benzeri sınavlara hazırlanması,

· Her bir katılımcıyı seviye testine tabi tutarak en uygun kur ve kurs düzeyinde başlatmak,

· Katılımcılara ilişkin kelime hazinesinin geliştirilmesi, dilbilgisi ve telaffuz kazandırılması, akıcı bir şekilde sohbet edebilme imkânı sunulması, üstün öğrenme yöntemleri kullanılarak katılımcılar için sağlam bir İngilizce kazandırılması amaçlanmıştır.

USBEM Digital Learning

info@usbem.com

www.usbem.com

• halk egitimler biraz yavas ilerliyor ama en azindan ogretmen gibi ogretmenden ders aliniyor. ozel dil kurslarinin pek cogunda meslegi ogretmenlik olmayan ama ingilizce biliyor diye ders veren insanlar calisiyor....cok iyi dil kurslari da var tabii haklarini yememek lazim ama biraz zor bulunuyor o iyiler. berlitz var kpds icin cok eski ve koklu bir kurumdur ama biraz pahali bildigim kadar ile. birde just english te var forumda birkac yerde gidenlerin memnun kaldiklarini yazdiklarini da gordum.
  • BRİTİSH CULTURE DİL OKULU BEŞİKTAŞ ŞUBESİNDEN ELİMDEKİ BİR KURU DEVRETMEK İSTİYORUM.

Seviyenize göre istediğiniz kurdan başlayabilirsiniz.Hafta sonu B2 kurunda yer alırsanız kursun en iyi hocalarından ders almış olursunuz.Bu dönem gitmek isterseniz kur 28'inde başlayacaktır.En kısa sürede bana dönerseniz bu döneme yetişirsiniz.İsterseniz de bu dönem başlamayıp ileriki bir kur başlangıcında başlayabilirsiniz.Normal kur fiyatı 1+1 ve yalnız bir kur fiyatı 1300 TL'dir.Ben kendi kurumu 600 liraya devredebilirim.İletişim ve kursla ilgili ayrıntılı bilgi için 0534 622 78 98 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.

Bunun yanında aşağıdaki etkinliklerden de ücretsiz faydalanabilirsiniz.

-Etkili Konuşma ve Diksiyon
    -Conversation Club
    -BAİLAMOS* Latin Dansları Bachata Cha Cha Salsa Rumba Merengue
  • arkadaşlar mecidiyeköyde cağdaş dil merkezine gidiyorum cokta memnunum 2.5 ayda ingilizce ogretmeyı amaçlıyorlar.1 bucuk aydır burdan egıtım alıyorum fazlasıyla düzgün bi eğitimi var.grup dersler harıcınde bırebırde yardım alabılıyorum.sımdılık cok memnunum bastada belırttıgım gıbı.inş bi aksılık cıkmıycak bundan sonrada.
  • Öğrenecek olan her yerde öğrenir.Ders anlatılırken kös kös oturup, iki kelime ingilizce konuşmazsan öğrenemezsin.Ben ders saati çok diye üniversitede hazırlık sınıfına girdim kurs yerine oraya gidiyorum.Zorla öğretmiyorlar kendi çabanla öğreneceksin hocanın telafuzunu kapacaksın, konuşacaksın.Bunları yapmıyorsan en pahalı kurs bile işe yaramaz.
    En alt seviye için halk eğitim iyidir.Ben bilgisayar sertifikası için gitmiştim fena değil.Vakit olsa bir kursa daha gideceğim.Halk eğitim ucuz.
  • Kesinlikle ve kesinlikle infolange gitme bir başka konudaki mesajımı kopyalıyorum buraya

quote:

Kesinlikle ve kesinlikle buradan belirteyim İnfolang kursuna gitmeyin, rezalet berbat ötesi.. Öncelikle kendileri yalancılıkla iş yapıyor. İlk başta, sitelerinde hangi programa kayıt yaptırırsanız yaptırın, eğer istediğiniz puanı alamazsanız ya da kendinizi iyi hissetmesseniz ücretsiz bir şekilde aynı kursu bir daha alabileceğiniz yazıyor. Neyse gidiyoruz infolange ordaki bayan evet öyle diyor, aldım elime sözleşmeyi ulan sözleşmede böyle bir şey yok kısaca TOEFL için geçerli dğeil, sadece ingilizceyi yeni öğrenenler için geçerliymiş o. Kısa bir tartışmadan sonra yanımıza müdür geliyor ve kendisi bize aktarıyor, özür dileriz yanlışlıkla siteye yazmışlar ben hemen bi mail attım o sitedeki yazıyı düzeltecekler diyor. Şuandan itibaren o konuşmayı yapalı 1 ayı geçiyor ve o sitedeki yazı değiştirilmemiş... Sonra bize Pınar diye bir hocanın geleceğini söylediler. Neyse bekledik kursun başlamasını.. Sonra bir telefon, neymiş hocanın uçağı rötar yapmış haftaya başlayacakmış kurs. Neyse ertesi hafta geliyor yok neymiş seviye miymiş neymiş sınav yapıyolar uyduruktan bir tane orda bi hoca var bayan zannediyorum pınar hoca oydu. Ertesi gün bi geliyoruz hoca erkek ve adıda pınar değil, sürpriiiz. Hoca gerçekten iyi birisi ama bir eğitimci değil, nasıl öğreteceğini bilmiyor.. Plansız programsız eğitim görüyoruz, biz söylemesek bize toefl ibt denemesi yapmadan kursu bitireceklerdi..

KISACASI KESİNLİKLE İNFOLANGİ TAVSİYE ETMİYORUM.. TAMAMEN REZALET, BURADA PARANIN NASIL ÇÖPE ATILACAĞINI ÖĞRENDİM..

ayrıca bana sorarsanız üstteki infolangi öneren arkadaş infolangin ajanı..

• Merhabalar,
    Samsunda yaşayan arkadaşlara..
    Duru Dil Okullarını kesinlikle tavsiye ederim.. Mimar Sinan durağında yeri.
    İzninizle kendi hikayemi anlatayım.
    Çocuğum ingilizce'de çok kötüydü.. Nereye gitsek nereye gitsek diye düşünürken bir arkadaşımız burayı önerdi, çocuk ingilizcesinde çok iyilermiş.. Bizde bir gidelim konuşalım dedik, gittiğimizde gördüğümüz manzara çok güzeldi. Ben gittiğim hiçbir yerde böyle ilgi görmedim, çayından kahvesine sohbetine çocuğumuzun emin ellerde olduğunu ilk gittiğim anda anlamıştım..
    6 ay süren kursun sonunda çocuğum ingilizce'de sınıfın en iyileri arasına girdi, notlarını çok aşırı şekilde yükseltti, şimdide geldi İngilizceci olacağım diyor..
    Yani bu gönülden gelen bir tavsiye.. Eğer böyle bir ihtiyacı olan varsa kesinlikle Duru Dil Okullarını düşünsün.. Her seviyeye ders veriyorlar, zaten sahibi kendi kitaplarını yazıyor hatırladığım kadarıyla..
    Hepiniz kalın sağlıcakla, iyi akşamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 3 Kasım 2017; 20:47:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.