Şimdi Ara

DİL SINAVI (LYS-5) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Orijinalden alıntı: L5AK

arkadaşlar ben 1 senedir ing dersi görmüyorum test falanda çözmedim bu konuda fakat ing temelim bilgim çok çok iyidir kendime güveniyorum sizden rica etsem şuraya 1-2 örnek soru koyarmısınız nasıl şeyler soruluyor ?

bundan 4-5 sene önce 2 sene sbsye girdim ikisindede ing 15 de 15 yaptım ama o zamanki gibimi çıkar bilmiyorum yarın..

sbs'ye girmedim ama hiç karşılaştırma sbs ile lys 5'i. örnek soruları koyayım bir göz gezdir.http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57809/h/lys5yabancidil.pdf 42. sayfadan sonrakiler ingilizce soruları

ohhoo baya zormuş bi cacık yapamam

• Sınavlar iyi geçmiştir umarım. Bu arada ilk 100 hedefleyen arkadaşlar hayal kurmayalım derim. Yeni kat sayı sistemiyle artık sayısallar önümüze geçiyor. Geçen sene dil sıralamasında ilk 100'de sadece 1 dilci varmış Boğaziçi de ilk 100 alırken ilk 600'ü aldı hiç şüphelenmediniz mi? Sınav kolay geldi bana ayrıca. Cevaplar ne zaman nerde açıklanıcak bilen var mı?
  • Sayisalim ilk 100 hedefliyorumdum daha dogrusu. En iyi ihtimalle 75 76 gelir ihtimal var mi ilk 100 icin?

2011den kolaymiydi sinav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Sayisalim ilk 100 hedefliyorumdum daha dogrusu. En iyi ihtimalle 75 76 gelir ihtimal var mi ilk 100 icin?

Hayır yok. Artık sadece ultra sayısallar ve tm'ler oluyo ilk 100'de. YGS full'e yakın ve ingilizce full yapan sorunlu bi kesim yani Zorluk açısından pek bi şey diyemiycem aynı seviyedeydi geçmiş yıllarla.
  • quote:

Sayisalim ilk 100 hedefliyorumdum daha dogrusu. En iyi ihtimalle 75 76 gelir ihtimal var mi ilk 100 icin?

çok daha zordu, gelmiş geçmiş en zor dil sınavıydı belalarını versin böyle kurumun, tüm emekleri tüm hayatını 1 çırpıda çalan sistemin belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

quote:

Hayır yok. Artık sadece ultra sayısallar ve tm'ler oluyo ilk 100'de. YGS full'e yakın ve ingilizce full yapan sorunlu bi kesim yani Zorluk açısından pek bi şey diyemiycem aynı seviyedeydi geçmiş yıllarla.

Ben sansimi denedim yine de Sorularin cozumune nereden bakabiliriz?

• Yetiştirmede sıkıntı yaşadım.. Sanırım cevaplara bakmıcam. Direk puanı beklemek en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

quote:

O adam ultra sayısal

• Dil bilgisinden cok , fazla okuma parcasi ve kelime vardi ya delirdim sinavda.Hele o parca cevaplama sorularini biraktim yapmadim sinirden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 16 Haziran 2013; 17:32:02 >
  • bende yetiştiremedim mal herifler mal gibi sorular sormuşlar gene sözel sayısal dil farketmiyo bunlara
  • çeviri soruları gayet kolaydı diye düşünüyorum . en baştaki gramer soruları hakkında emin değilim yarısı yanlıştır. sonra diyaloglar baya zorladı allah belasını versin , itiraf edeyim böyle diyalog sorularından nefret ederim çok zorladı orası zaten ondan 2 soru çözdüm ondan . bir de şu parçaya göre cevaplanan sorular vardı onlar orta ile zor arasıydı , metnin arasındaki boşluk sorusu orta zor arası birşeydi. sonlardaki anlamca yakın ingilizce veya devam ettirme sorularını boş bıraktım. toplam 44 soru cevapladım. umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • Paragraflar güzeldi. Çeviriler aşırı basitti. Diyaloglar full. Sadece gramer sıkıntı çıkardı başta. İnşallah doğru olurda 75-80 civarı olur. Giren herkese geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Paragraflar güzeldi. Çeviriler aşırı basitti. Diyaloglar full. Sadece gramer sıkıntı çıkardı başta. İnşallah doğru olurda 75-80 civarı olur. Giren herkese geçmiş olsun

Ilk 20 soruda 10 tane salladim

• Ben dil öğrencisi değilim, sınava kendimi dememek için girdim başta " noluyor " dedim ama sonra yaptım biraz. Şimdi dil sınavı hakkında fikrim olmadan girdiğim için soruyorum:sınav kolay mıydı zor muydu? İşaretledim ben epeyce ama ne kadarı doğrudur bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Paragraflar güzeldi. Çeviriler aşırı basitti. Diyaloglar full. Sadece gramer sıkıntı çıkardı başta. İnşallah doğru olurda 75-80 civarı olur. Giren herkese geçmiş olsun

yalnız değilsin ben emin değilim ilk 20 gramerin hepsini bilgilerimin katkılarıyla salladım , yani tahmin ettiğimi işaretledim sanırım taklaya geldim .

• quote:

quote:

naptın be hocam bazıları çok apaçıktı iyiyim ya ben nolsun kurtuluyoz sonunda balıkesirden Sakarya ya taşınıcam artık sen napıyon bodrumda

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Sayısalcıyım. Akademik hayatim boyunca bütün ingilizce notlarim 5 ve okulda ingilizce klubündeydim

Matematik sinavindan cikip ingilizceye giricem yarin. Kendimi deniyecem bakalim. Paslanmis miyim, görücez .

Herkese basarilar dilerim . Bahtiniz guzel olsun .

Boru gibi girdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteliydi. ben begendim...

• quote:

quote:

Sayısalcıyım. Akademik hayatim boyunca bütün ingilizce notlarim 5 ve okulda ingilizce klubündeydim

Matematik sinavindan cikip ingilizceye giricem yarin. Kendimi deniyecem bakalim. Paslanmis miyim, görücez .

Herkese basarilar dilerim . Bahtiniz guzel olsun .

Boru gibi girdi

Sebepsizce guldum :D

• quote:

quote:

quote:

naptın be hocam bazıları çok apaçıktı iyiyim ya ben nolsun kurtuluyoz sonunda balıkesirden Sakarya ya taşınıcam artık sen napıyon bodrumda

Yok ya yaptim ins. 16 17 dogru cikar ilk 20den.

Sakaryada ne isin var Kazan dilden bogazicinde mukemmel yassntiyla okursun.

Dipnot benim de sakallar cikmadi daha

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.