Şimdi Ara

DİL SINAVI (LYS-5) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri hayrına cevapları atsın
  • Dilko: 2013 LYS 5 Soru ve Cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde yayımlanacaktır.

http://www.dilkoyayincilik.com/index.php?cmd=pages&page=edit&id=185

Bu arada sadece bana zor gelmemiş demek ki, oh oh iyi, taban puanlar düşsün iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasreyt -- 17 Haziran 2013; 2:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miGma

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

bir soru vardı pirinçle ilgili bu makalenin başlığı ne olurdu diyordu ne yaptınız ?

Rice from past to present en mantıklısıydı bence.

Zaten o cevap diğerleri alakasız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasreyt

Dilko: 2013 LYS 5 Soru ve Cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde yayımlanacaktır.

Bu arada sadece bana zor gelmemiş demek ki, oh oh iyi, taban puanlar düşsün iyice.

ablam rehber öğretmeni dershanede, dediğine göre düşecek puanlar. hem dilde hem de sayısal-sözel bölümlerde. düşmezse eğer

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Dilko: 2013 LYS 5 Soru ve Cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde yayımlanacaktır.

ablam rehber öğretmeni dershanede, dediğine göre düşecek puanlar. hem dilde hem de sayısal-sözel bölümlerde. düşmezse eğer

Okul puanında çan eğrisi sisteminden bireysel sisteme geçildiği için düşüş olucak evet.

• @Mace, ne demek oluyor o?

Bir de geçen sene tercih yapmamıştım, bir senedir okula da uğramadım, bu ortaöğretim başarı puanıyla ilgili yapmam gereken bir şey yok değil mi? Yani bu son sınavda direkt ekleyeceklerdir herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duldul2

gençler bir boşum vardı sınavda ne olcaktı o sallasammı karar veremedim inş aklımdaki şık cıkmaz. hani .. share beliefs or practicing customs .. remote to reasons they are justified falan ne olcak onun cevabı valla nasıl soruydu yaa.bide kolombiya lı soruyu naptınız? have lived li falan bişeyler fosil mosil

"share beliefs" falan geçen soruyu ben boş bıraktım. Bir türlü gelmedi. İyi ki de bırakmışım. "Remote from" diye bir kalıp varmış sanırım o şık doğru cevaptı. Kolombiya sorusunu hatırlamıyorum ne yaptığımı ama "known to have lived" yapmış olabilirim.

Birazdan gazete almaya gideceğim. Eğer görürsem LYS-5 cevaplarını veren bir gazete paylaşırım buradan.
  • quote:

@Mace, ne demek oluyor o?

Bir de geçen sene tercih yapmamıştım, bir senedir okula da uğramadım, bu ortaöğretim başarı puanıyla ilgili yapmam gereken bir şey yok değil mi? Yani bu son sınavda direkt ekleyeceklerdir herhalde?

oldugu gibi eklenecek okul puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

quote:

gençler bir boşum vardı sınavda ne olcaktı o sallasammı karar veremedim inş aklımdaki şık cıkmaz. hani .. share beliefs or practicing customs .. remote to reasons they are justified falan ne olcak onun cevabı valla nasıl soruydu yaa.bide kolombiya lı soruyu naptınız? have lived li falan bişeyler fosil mosil

"share beliefs" falan geçen soruyu ben boş bıraktım. Bir türlü gelmedi. İyi ki de bırakmışım. "Remote from" diye bir kalıp varmış sanırım o şık doğru cevaptı. Kolombiya sorusunu hatırlamıyorum ne yaptığımı ama "known to have lived" yapmış olabilirim.

Birazdan gazete almaya gideceğim. Eğer görürsem LYS-5 cevaplarını veren bir gazete paylaşırım buradan.

for/from ve of / against arasında kalmıstım tüh onlardan biriymiş. bu arada lütfen paylas bulursan

• quote:

@Mace, ne demek oluyor o?

Anlatıyım hemen. Mesela okul birincisi olduğunu varsayalım. Alıcağın puan normalde 60'tı, okul ikincisi de aradaki puan farkı ile bağlantılı bi şekilde 58-59 puan alırdı. Artık bireysel sistemde bu olay kalktı. Mesela okul birincisi'nin not ortalaması 75 olsun, okul ikincisi de 74 olsun. Arada 1 puan fark olmasına rağmen okul birincisi 60 alır okul ikincisi direk 45 alır. (Artık okul birincisi de 60 almıyor)

Bi okulda 74 not ortalamasıyla ikinci olan 59 puan alabilirken; başka bir okulda 95 not ortalamasıyla 15. olan 50 puan alabiliyordu. Artık kaçıncı olursan ol en az 30 olmak üzere 4 sene ortalamanın üzerinden puanını alıyorsun.

Onu hesaplamak için de 4 senenin not ortalamasını alıp 0,6 ile çarpabilirsin. Mesela benim ortalamam 85 küsür, alıcağım puan da 50,4 civarı.

Hayatımız puan olmuş ayrıca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

quote:

for/from ve of / against arasında kalmıstım tüh onlardan biriymiş. bu arada lütfen paylas bulursan

Ben of / against yapacaktım. İyi ki yapmamışım.

Bu arada bayiideki arkadaşa sordum, bugün çıkan gazetelerde LYS-5 olmadığını söyledi. Yarın olabilirmiş.

• https://twitter.com/search?q=%23lys5%C3%B6sym&src=hash

Arkadaşlar burdan desteğinizi bekliyoruz.
  • @Cruzer*, @Mace cevaplar için sağ olun arkadaşlar, şimdi rahatladım işte.

• lan yine dilcileri kimsenin sklediği yok cevap bekliyoruz gazeteler bile takmıyor
  • geçen sene de böyleydi. ben 3-4 gün sonra anca ulaşabildim sorulara...
  • maalesef 70 net falan cıkacak zaman yetmedi
  • https://twitter.com/search?q=%23lys5%C3%B6sym&src=hash Sesimizi duyuralım,azınlık olmadığımızı görsünler.Burda kendi kendimize soru tartışarak bi yere varamayız sonuçta.
  • 50 bin dilciyi evde zor tutuyoruz
  • Yahu dün zaman eşşek kadar yazıyla LYS5 ve 1 in cevapları yarın gazetemizde dedi... bu kadar da yalancı olunmaz ki .

abi beni de heyecanlandırdınız 4 gözle bekliyorum soruları
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.